AroundSan

My Way of Exploring

Review | Vivera Vissticks

Review | Vivera Vissticks
Vivera heeft 100% plantaardige vissticks in het assortiment. De visburgers heb ik heel lang geleden al eens getest, maar deze vissticks nog maar kort geleden. Toen ze in de aanbieding waren besloot ik ze eens mee te nemen om te testen. Wat daar uit is gekomen lees je in deze review!

Vivera Vissticks

Review | Vivera Vissticks

Ingrediënten

Review | Vivera Vissticks
Deze vissticks van Vivera bevatten 242 calorieën, 9,3 gram vet en 12,5 gram eiwitten per 100 gram. Dit is in vergelijking met andere soorten vleesvervangers best wel wat, maar alsnog niet enorm veel ofzo. Vind het zelf jammer dat er bijna 10 gram vet in zit per 100 gram, maar dat is natuurlijk heel persoonlijk. Verder ziet het er qua ingrediënten heel goed uit! Ik een heel kort lijstje staan. Voor het grootste gedeelte bestaan de vissticks uit gerehydrateerd tarwe-eiwit, zoals je bij veel vleesvervanger op de verpakking ziet staan. Verder gaan gekke dingen, dus een meer dan prima lijstje hoor!

Hoe is de smaak en structuur?

Review | Vivera Vissticks
Wat zijn ze lekker! Kijk, je moet er van houden, zo’n vissmaak… Maar ik, als iemand die vis lust, vind ze érg lekker en goed nagemaakt! Ze lijken op de visburger die ik al eerder getest heb trouwens. Qua smaak zijn liggen ze wat mij betreft heeeeel dichtbij de échte smaak van vis. Knap! Verder geen bijzondere dingen, gewoon een visstick smaak, if you know what I mean.
Review | Vivera Vissticks
De structuur van de visstick is vissig. Haha, hoe leg ik dit anders nou uit? Het is gelukkig geen flubberige binnenkant, maar juist best wel stevig met een heerlijk krokant laagje er omheen! Dit is typisch zo’n visvervanger waar ik verder niks over weet te vertellen, haha. Het is gewoon lekker, het lijkt op echte vis en tóch is het een visvervanger. Knap hoor! I like. :)

Conclusie

Lekker dus, dat is wel duidelijk! Nog een tipje: Pat maakt wel eens een broodje visstick hier van. Ik heb hier ook een hapje van op en kan ook zeggen dat dit een aanrader is! Probeer het eens, zou ik zeggen. :) Ook al eet je wel eens vis (zoals wij), dan zou ik alsnog deze vissticks kunnen aanraden. Het is nooit verkeerd om wat minder dierlijke dingen te eten, in mijn ogen dan hè… Yes, ze zijn goedgekeurd!

Nog meer reviews lezen? Klik hier!

Heb jij deze Vissticks al op? Zo ja, wat vond je er van? Zo niet, zou je deze wel eens willen proberen? 

4 Comments

  1. Klinkt heel goed! Ik heb deze ook weleens op en vind ze ook prima smaken :) Op zich was ik, voordat ik vegetariër werd, geen visliefhebber, dus ik ben geen groot fan. Maar deze zijn echt wel oké :)
    Romy onlangs geplaatst…Action shoplog | Mooie spullen voor je bullet journal

  2. Fijn dat deze vissticks 100% plantaardig zijn! Ik was – net als Romy – nooit een enorme visliefhebber, maar vissticks gingen dan nog wel. Fijn dat er nu een alternatief is, ik ben benieuwd wat ik ervan vind. Ik merk dat ik vega tonijn niet altijd lekker vind bijvoorbeeld, het smaakt mij te vissig. Haha!
    Inge | Monsieur Mango onlangs geplaatst…Wat ik meeneem en achterlaat uit 2018?

  3. Oeeeh, ik vond vissticks vroeger altijd superlekker. Deze heb ik ook al gegeten, de textuur is niet 100% hetzelfde, maar ze zouden wel voor echt kunnen doorgaan. Ik vind ze lekker! Fijn ook dat ze 100% plantaardig zijn. Ken je de SoFish Burger van SoFine? Die vind ik ook heerlijk!
    Jessica J. onlangs geplaatst…Review • The Very Good Candle Company │ Duurzame geurkaarsen met een verhaal

  4. Zelf ben ik gek op vis. Heel benieuwd naar deze vissticks!

Geef een reactie

Your email address will not be published.

*

CommentLuv badge

© 2021 AroundSan

Theme by Anders NorenUp ↑