AroundSan

My Way of Exploring

Review | Vivera Shoarma

Review | Vivera Shoarma
Vorige week kwam ik er pas achter dat Vivera ook Shoarma verkoopt. Je snapt wel dat ik deze verpakking direct mee naar huis nam om te gaan proberen, want ik was uiteraard super benieuwd! In deze review vertel ik wat ik van deze vleesvervanger vind en of het de moeite waard is om te kopen.

Vivera Shoarma

Review | Vivera Shoarma

Ingrediënten

Review | Vivera Shoarma
Deze shoarma van Vivera zijn plantaardig en op basis van soja-eiwit. Verder zijn er vooral kruiden en specerijen toegevoegd om de shoarma op smaak te brengen. Ook is er IJzer en Vitamine B12 toegevoegd, wat natuurlijk ook belangrijk is als je verder nooit vlees eet. Per 100 gram zitten er 174 calorieën in, 7 gram vet en 18,1 gram eiwitten. Ik vind dit wel netjes hoor! Net als de ingrediënten trouwens. Prima lijstje!

Hoe is de smaak en structuur?

Review | Vivera Shoarma
Ik zal maar direct met de deur in huis vallen: DIT IS TOP! De smaak is zó ontzettend lekker! Heel kruidig, net als wat je van échte shoarma ook wel gewend bent. Tijdens het bakken in de pan komt er een lekker knapperig randje aan. Dat had ik stiekem niet verwacht maar wel gehoopt. Pluspunten voor dat dus! De shoarma heeft ook een lekkere bite. Het heeft niet een vleessmaak, maar dat hebben de meeste vleesvervanger niet als je denkt aan bijvoorbeeld de kipstukjes, kruimgehakt, etc. Ik vind het écht ontzettend lekker!
Review | Vivera Shoarma
De structuur van de shoarma is stevig en het heeft, zoals ik net al zei, een goede bite. Je zit niet op een zompig stukje te kauwen, maar het is dus echt lekker stevig. Dit in combinatie met het bruine knapperige randje wat er aan komt is gewoon super lekker. Vooral de kruiden doen het ‘m natuurlijk! Nét echt qua kruiden. :)
Review | Vivera Shoarma
Pat at het op een broodje als lunch en ik zelf had een paar stukjes los op. Op allebei de manieren is het onwijs lekker! Je kan er van alles mee doen. Denk ook aan een pita broodje, in een wrap of bij een salade bijvoorbeeld, hmmm! Dat gaan wij ook nog maar eens proberen.

Conclusie

Ik ben verkocht! Ik denk dat ik, zodra er uiteraard weer een aanbieding is (#koopjesjager), weer lekker in ga slaan! Deze shoarma moet vaker op het menu staan bij ons, hihi. De smaak en de structuur zijn beiden gewoon perfect. De kruiden vind ik ontzettend goed gedaan en het is in dat opzicht daardoor nèt echte shoarma. Jummie jummie! Je MOET het proberen, echt echt echt! Ik hield vroeger nooit van shoarma toen ik nog vlees at (alleen af en toe de kip variant), maar over deze plantaardige versie ben ik heeeel enthousiast!

Nog meer reviews lezen? Klik hier!

Heb jij deze Shoarma al op? Zo ja, wat vond je er van? Zo niet, zou je deze wel eens willen proberen? 

4 Comments

  1. Superleuk om te horen dat je zo enthousiast bent over deze vega-shoarma! Ik zit zelf nog een beetje in dubio, haha. Toen ik nog vlees at, vond ik shoarma (en dan vooral de structuur ervan) echt heel vies, dus ik heb altijd een “ding” met shoarma gehad. Maar op zich klinkt het positief dat dit niet naar shoarma smaakt, dus wie weet geef ik deze vega-shoarma toch eens een kans :)
    Romy onlangs geplaatst…Van deze 15 dingen word ik enthousiast!

  2. Ik heb shoarma vroeger altijd súperlekker gevonden, dus ben oprecht blij dat deze bestaat! Heel erg lekker, net zoals die van De Vegetarische Slager. Vooral in combinatie met die Turkse knoflooksaus van Yild­riz, mmm.
    Jessica J. onlangs geplaatst…Bath Bombs gebruiken zonder bad? Maak kennis met de Shower Bombs van Lush!

  3. jeeej fijn, weer een aanrader dus! ik ga dit binnenkort eens proberen :)

Geef een reactie

Your email address will not be published.

*

CommentLuv badge

© 2021 AroundSan

Theme by Anders NorenUp ↑