My Way of Exploring

Review | Vegetarische Toscaanse Carré van Lidl

Review | Vegetarische Toscaanse Carré van Lidl
Laatst sloeg ik heel veel verschillende vleesvervangers in bij de Lidl. Ook de Vegetarische Toscaanse Carré belandde in mijn kar, om vervolgens de airfryer in te gaan. Ik was érg benieuwd naar deze vleesvervanger. Lekker, niet lekker of ‘mwah’? Ik vertel het je in deze review!

Vegetarische Toscaanse Carré van Lidl

Review | Vegetarische Toscaanse Carré van Lidl

Ingrediënten

Review | Vegetarische Toscaanse Carré van Lidl
Deze Toscaanse Carré bevat 158 calorieën, 7,7 gram vet en 105, gram eiwitten. Dat vind ik helemaal prima! De carré bestaat voor het grootste gedeelte uit cherrytomaten, mozzarella en aardappelzetmeel. Verder zie ik aan aantal andere smaakmakers, paneermeel en verdikkingsmiddel staan. Een beetje vergelijkbaar met veel andere vleesvervangers vind ik.

Hoe is de smaak en structuur?

Review | Vegetarische Toscaanse Carré van Lidl
Zoals je ziet is de burger dus gepaneerd. Oeh, lekker een knapperig korstje dus! Bij de eerste hap wist ik meteen: deze komt minimaal één keer per week op mijn bord te liggen. Wat is ‘ie lekker! De smaak is heerlijk. Je proeft het zoete van de tomaat, het romige van de mozzarella en verder nog kruiden door elkaar. Ik snap wel wat ze bedoelen met ‘Toscaans’. :-)
Review | Vegetarische Toscaanse Carré van Lidl
De structuur van deze carré is steviger dan ik had verwacht. Het is geen vloeibaar iets dat er uit loopt zodra je hem doormidden snijdt, maar het is ook niet zo dat je er echt op moet kauwen. Volg je mij nog? Haha. Zoals je ziet zitten er stukjes in. Je ziet vooral stukjes tomaat zitten en verder het mengsel van van alles en nog wat door elkaar. In combinatie met het gepaneerde laagje is het erg lekker. Jum, ik ben enthousiast!

Conclusie

Jaaa, ik zeg het nóg een keer: ik vind hem erg lekker! Dit is zeker een blijvertje. Ik heb hem nu al best vaak gegeten en denk er nog steeds hetzelfde over. Ben blij dat deze vleesvervanger een paar weken geleden in mijn kar is beland, haha. Ik ben benieuwd of jij hem al eens geprobeerd hebt en wat je er van vindt. Laat het mij weten! Als je hem nog niet op hebt en ook van die typische Italiaanse smaak houdt: KOPEN! :-)

Nog meer reviews lezen? Klik hier!

Heb jij deze Toscaanse Carré al op? Zo ja, wat vond je er van? Zo niet, zou je deze wel eens willen proberen? 

3 Comments

 1. Romy

  Jaa, deze is zo lekker! Ik was altijd gek op de Toscaanse Carré van Garden Gourmet, maar vind die best wel prijzig. Deze is een heel stuk betaalbaarder en minstens zo lekker. Ben er echt gek op en eet hem zelf ook zeker twee keer per maand.

 2. saif

  Awesomme

  https://vanallesthuiszijn.nl/

 3. saif

  beste-decoupeerzaag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

© 2024 AroundSan

Theme by Anders NorenUp ↑