My Way of Exploring

Review | Mexicaanse bonen burger van Jumbo Veggie chef

Review | Mexicaanse bonen burger van Jumbo Veggie chef
Ik heb weer een vleesvervanger getest! Laatst nam ik deze Mexicaanse Bonen burger van Jumbo Veggie Chef mee naar huis. Hij leek mij erg lekker, maar is hij dat ook? Ik vertel het je in deze review!

Mexicaanse bonen burger van Jumbo Veggie chef

Review | Mexicaanse bonen burger van Jumbo Veggie chef

Ingrediënten

Review | Mexicaanse bonen burger van Jumbo Veggie chef
Deze mexicaanse bonen burger van Jumbo Veggie Chef bestaat voor 28% uit groenten, 19,4% kidneybonen en verder zie ik dingen staan als kruiden, water en plantaardige eiwitten. Niks eigenlijk, dus dat is netjes. Verder bevat deze burger onder andere 247 calorieën, 10,5 gram vet en 12 gram eiwitten.  Iets meer dan de andere vleesvervangers die ik regelmatig eet.

Hoe is de smaak en structuur?

Review | Mexicaanse bonen burger van Jumbo Veggie chef
Zoals je ziet is de burger gepaneerd. In de airfryer is hij super knapperig geworden. I like! De smaak is onwijs goed. Heel smaakvol door alle kruiden en de neutrale smaak van de bonen. Deze combinatie bevalt mij wel. :-) De smaak is vooral lekker kruidig. Of ik nou kan zeggen dat het echt Mexicaans is? I don’t know. Ik eet eigenlijk nooit Mexicaans eten, haha. Het is helemaal niet zo’n pittige burger trouwens. Ik vind pittig wel lekker, maar kan me voorstellen dat je dat wilt weten als je daar niet zo goed tegen kan. Oh, en ook niet onbelangrijk: hij is ook lekker vullend!
Review | Mexicaanse bonen burger van Jumbo Veggie chef
De structuur van deze bonenburger is ‘korrelig’. Haha, hoe moet ik dit omschrijven? De vulling bestaat uit stukjes bonen en groenten. Er zitten gemalen stukjes in, maar wel nog zo dat je mini stukjes hebt. Van mij hadden de stukjes wel iets groter gemogen, maar dat is heel persoonlijk natuurlijk. Hij is zo in ieder geval ook heel lekker! Het is een burger die gelukkig niet onwijs droog is. Daar was ik namelijk een beetje bang voor met de combinatie van bonen en paneer. Gelukkig is dat dus niet zo.

Conclusie

Jum, deze ga ik zeker vaker kopen! Erg lekkere smaak en lekker knapperig. De eerstvolgende keer als ik weer bij de Jumbo ben ga ik ze weer meenemen denk ik. Wat ik ook fijn vind is dat deze burger niet ontzettend zwaar valt. Hij vult goed, maar valt niet als een steen in je maag, if you know what I mean. Ik denk trouwens dat deze burger ook lekker is op een broodje als burger. Misschien voor de volgende keer? :-)
Jep, aanrader dit hoor!

Nog meer reviews lezen? Klik hier!

Heb jij deze Mexicaanse bonen burger al op? Zo ja, wat vond je er van? Zo niet, zou je deze wel eens willen proberen? 

1 Comment

  1. Kelly

    Klinkt niet verkeerd! :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

© 2024 AroundSan

Theme by Anders NorenUp ↑