My Way of Exploring

Review | Garden Gourmet Sizzling Sicilian

Review | Garden Gourmet Sizzling Sicilian
Nieuw: ‘de Sizzling Sicilian’ burger van Garden Gourmet. Vorige week probeerde ik hem uit en natuurlijk ben ik San niet als ik daar geen review over zou schrijven… Dus, hier een review van deze nieuwe vleesvervanger! Is het een aanrader? Ik vertel het je.

Garden Gourmet Sizzling Sicilian

Review | Garden Gourmet Sizzling Sicilian

Ingrediënten

Review | Garden Gourmet Sizzling Sicilian
De ‘Sizzling Sicilian’ bevat per portie 153 calorieën. Dat is erg netjes in vergelijking met de meeste andere vleesvervangers. Per portie krijg je 6 gram vet binnen (wat netjes is) en 7,6 gram eiwitten. De voedingswaarden vind ik wat dat betreft goed! Als je kijk naar de ingrediënten dan zie je dat de burger voor het grootste gedeelte uit verschillende groenten bestaat. Ook zit er witte quinoa, vegetarische kaas en allerlei kruiden en andere smaakmakers in. Ik zie er niet echt iets geks tussen staan. Ja oke, de appel puree, maar dat is puur omdat ik dat met mijn fructose intolerantie eigenlijk niet mag.

Hoe is de smaak en structuur?

Review | Garden Gourmet Sizzling Sicilian
Ik wist niet zo goed wat ik hier van moest verwachten. Ik ging als eerste op de geur af en die was super lekker! Goede eerste indruk dus. Ik heb hem in de airfryer gebakken en daardoor werd hij lekker krokant van buiten. Van binnen is hij erg korrelig en valt hij gemakkelijk uit elkaar. Maar ach, als de smaak goed is, dan neem ik dat voor lief. De smaak is best lekker! Hij is lekker kruidig en heeft echt zo’n hartige smaak. If you know what I mean? Je proeft ook soms een beetje kaas.
Review | Garden Gourmet Sizzling Sicilian
De structuur is precies zoals je op de foto ziet: er zitten stukjes groenten en quinoa in. Ik hou daar wel van! Je ziet tenminste wat je eet. :-) Aan de structuur heb ik alleen op te merken dat hij dus erg gemakkelijk uit elkaar valt (ik heb erg mijn best gedaan om hem door midden te snijden zonder dat dat gebeurde, haha). Maar goed, ik vind dat zelf eigenlijk ook niet heel erg. Persoonlijk zou ik wel iets meer bite willen hebben.

Conclusie

De smaak is lekker, maar of ik hem opnieuw zou kopen weet ik eigenlijk niet. Ik vind hem niet bijzonder genoeg en vind persoonlijk ook dat er lekkerdere vleesvervangers bestaan. Ik denk dat hij wel erg goed te combineren is bij een salade bijvoobeeld. Ik denk dat ik dat nog eens doe. Ik vind €3,49 best wel aan de prijs voor deze burger. Ik had hem gekocht toen hij in de aanbieding was, dus dan scheelt het wel. Dus conclusie? Ik zou hem als ik jou was wel een keertje proberen, want de smaak is zeker prima.

Nog meer reviews lezen? Klik hier!

Heb jij de Garden Gourmet Sizzling Sicilian al op? Zo ja, wat vond je er van? Zo niet, zou je deze wel eens willen proberen? 

2 Comments

  1. Romy

    Ha wat leuk! Deze heb ik vorige week ook voor het eerst eens geprobeerd. Ik vond hem net als jij wel lekker, maar was niet dolenthousiast. En ik had hetzelfde probleem met dat de burger uit elkaar valt. Voor mijn gevoel was ik vooral happen groente aan het nemen :P Maar lekker gekruid is-ie wel!

  2. Jessica J.

    Oeh, klinkt anders niet slecht! En dat is inderdaad niet zo goedkoop voor een vleesvervanger. Ik koop zulke ‘dure’ inderdaad ook liefst met korting, hehe.
    Jessica J. onlangs geplaatst…MSL #27 • In m’n eentje naar Parijs en kattenkwaad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

© 2024 AroundSan

Theme by Anders NorenUp ↑