AroundSan

My Way of Exploring

Review | AH Vandaag Vegetarisch Shoarma

Review | AH Vandaag Vegetarisch Shoarma
Het assortiment van de vleesvervangers van de AH is super uitgebreid sinds vorig jaar! Dat vind ik natuurlijk heel erg fijn, want hoe meer keus hoe meer je kan afwisselen en ontdekken. Deze Vegetarische Shoarma heb ik deze keer getest en uiteraard deel ik mijn mening met jullie!

AH Vandaag Vegetarisch Shoarma

Review | AH Vandaag Vegetarisch Shoarma

Ingrediënten

Review | AH Vandaag Vegetarisch Shoarma
Niet zo’n lang lijstje gelukkig! Voor 85% bestaat deze shoarma uit soja. Daarna zie ik vet en dingen staan die de smaak geven aan de shoarma. Geen gekke dingen hoor! Ik vind het een netjes lijstje. Per 100 gram krijg je 175 calorieën  binnen, 7 gram vet en 18 gram eiwitten. Mooi!

Hoe is de smaak en structuur?

Review | AH Vandaag Vegetarisch Shoarma
De smaak is erg lekker! Lekker kruidig (voor mij iets té heftig maar dat ligt gewoon aan mijn maag en darmen), zoals je van shoarma misschien wel verwacht. Ik vind het goed gelukt! Eerlijk? Het lijkt eigenlijk gewoon exact op de vega shoarma van Vivera. De shoarma ziet er ook wel smakelijk vind ik! Ook wel belangrijk toch? Ik zou niet weten wat ik er verder nog over zou moeten vertellen… De smaak is in ieder geval prima en is door de keuring doorgenomen, haha!
Review | AH Vandaag Vegetarisch Shoarma
De structuur van de shoarma is stevig. Dit verwachtte ik wel al een beetje en gelukkig bleek dit ook zo te zijn! Het is echt iets waar je op moet kauwen, maar toch is het tegelijkertijd ook zacht. Precies goed, wat mij betreft!
Review | AH Vandaag Vegetarisch Shoarma
En hoe Pat het eet? Let niet op het een beetje verbrande broodje, ghehe. Gewoon de vega schoarma met gebakken paprika en ui. Oja, en knoflooksaus natuurlijk! Niet de mooiste foto, maar geef toe: shoarma kan je gewoon niet netjes eten… Haha!

Conclusie

Ik vind het lekker! Wel heftig voor mijn maag en darmen qua kruiden, dus als ik dit wil eten dan mag ik maar een klein beetje, maar dat is heel persoonlijk. Een gemiddeld mens (qua maag en darmen dan, haha) zal hier gewoon tegen kunnen hoor!

Nog meer reviews lezen? Klik hier!

Heb jij deze AH Vandaag Vegetarisch Shoarma al op? Zo ja, wat vond je er van? Zo niet, zou je deze wel eens willen proberen? 

4 Comments

  1. Haha, die culinaire foto van je vriend is wel leuk om te zien ;) Maar zo hoort het inderdaad ook met (vega) shoarma. Klinkt zeker als een aanrader en dan ook nog eens voor een fijner prijsje dan die van Vivera waarschijnlijk.
    Romy onlangs geplaatst…7x Wat heb ik tot nu toe geleerd van ondernemen? (ook voor niet-ondernemers!)

  2. Hahahaha dit ziet er ZO onaantrekkelijk uit, stiekem. Maar ik geloof meteen dat het lekker smaakt, dat wel! Ik heb al ZO lang geen shoarma gegeten.. Misschien moet ik dit ook echt eens een kans geven. Maar dat schrijf ik geloof ik onder elke review die jij schrijft. En dan koop ik uiteindelijk toch weer mijn vertrouwde krokante schnitzel, hahaha. Liefs!

  3. Wat klinkt deze goed! Die van Vivera en DVS vind ik ook heel erg goed gelukt, maar deze zal vast wel iets goedkoper zijn. Het proberen waard. 🙂
    Jessica J. onlangs geplaatst…Review • Lush Peachy Bath Bomb

  4. Is toch nog duurder…die van de Jumbo ( is ook vivera…werken samen ) is toch 22 cent goedkoper. Maar allemaal overheerlijk!!

Geef een reactie

Your email address will not be published.

*

CommentLuv badge

© 2022 AroundSan

Theme by Anders NorenUp ↑