My Way of Exploring

Wiehoeee, wij zijn… VERHUISD!

Wiehoeee, wij zijn... VERHUISD!
Ja, je leest en ziet het goed! We zijn eindelijk verhuisd, yeah. Nu kunnen we lekker gaan genieten van ons mooie huis. De kleine radiostilte hier op mijn blog was niet voor niks, want de verhuizing was best pittig. Maarrr het resultaat telt: we wonen er! Ik klets jullie bij in deze blog.

We zijn verhuisd!

Wat keek ik er naar uit om een blog als deze te maken. Er is eindelijk een einde gekomen aan die lange verbouwing. Maar oh, wat hebben we er iets moois voor terug gekregen! Heerlijk om nu te kunnen zeggen dat we verhuisd zijn. Afgelopen weekend hebben we last minute nog een kledingkast en tv meubel voor in de slaapkamer gekocht. Nadat dat allemaal in elkaar stond zijn we er zaterdag voor het eerst gaan slapen. Superleuk!

Verhuizen tijdens Corona

Tja, verhuizen tijdens Corona is niet easy kan ik je zeggen. Het verloopt toch allemaal minder soepel als je geen hulp kan vragen aan mensen om je heen. We woonden natuurlijk bij mijn ouders tijdens de verbouwing, dus zij konden ons wel helpen gelukkig. Uiteindelijk is alles goed gekomen, alleen wel op een veel lager tempo. Ach, het maakt ook niks uit. Ik had ook niet heel erg de drang om als een malle tekeer te gaan en alles zo snel mogelijk te doen en onszelf helemaal te slopen. Het einde was toch al in zicht, dus dat voelde al goed! Uiteindelijk was het alsnog pittig, dus ik ben blij dat we rustig aan hebben gedaan.

Wennen in ons nieuwe huis

Het voelt alsof we op vakantie zijn, maar toch ook weer niet. Het voelt wel écht als thuis. Pat omschreef het als volgt: ”Ons project is nu ineens de plek geworden waar we wonen, dat is best gek.” Dat is exact hoe ik het ook voel. Dit was een mega groot project, daar kun je niet omheen haha. Als je er zo’n lange tijd dag in dag uit mee bezig bent, dan voelt dat nog niet als ’thuis’. Nu we er wonen wel (gelukkig maar!), maar tegelijkertijd is het ook heel onwerkelijk. We zijn dus nog lekker aan het wennen hier. Gaat sneller dan verwacht. :-) Suzie was trouwens de eerste dag best wel van slag. Ze snapte er niks van. Gelukkig gaat dat inmiddels een heel stuk en heeft ze zelfs haar favoriete plekjes al helemaal gevonden hier!

Interieur blogs?

Ja, die komen er zeker! Hallo, ik sta te popelen, hihi. Wanneer weet ik alleen nog niet. Ik wil daar uitgebreid de tijd voor nemen. :-) Ik heb wel al veel foto’s geplaatst op mijn interieur Instagram account @eentofhuis. Als je al wilt zien hoe ons paleis er uit ziet, dan moet je daar even een kijkje nemen!

De afgelopen twee weken heb ik niks online gezet. Was puur omdat daar even geen ruimte voor was. Vanaf nu is daar weer meer ruimte voor, al moet ik ook nog mijn draai hier vinden. Er zijn nog veel dingen om te doen hier in huis. Het is nog niet helemaal af. Dat is het nooit denk ik, maar er zijn nog wel dingen die echt gedaan moeten worden. Verder is het ook nog een kwestie van het nieuwe ritme hier uitvinden. Komt vast snel goed! Het voelt in ieder geval mega goed en ben helemaal gelukkig, haha.

Fijn om weer even bijgepraat te hebben. Is toch wel een bijzonder nieuwtje waar ik natuurlijk graag over wilde schrijven! :D

Hoe lang duurde het bij jou eer je gewend was in een nieuw huis? 

8 Comments

 1. Romy

  Zo tof dat jullie na alle klussen nu echt van jullie eigen woning kunnen genieten. Wat ziet het er ook onwijs mooi uit! Laat alle interieurblogs maar komen :) Geniet van jullie nieuwe woning!

 2. Lieke van Veen

  Ik heb net even op de Instagram pagina gekeken en wauw wat ziet het er mooi uit! Mijn vriend en ik gaan binnenkort samenwonen, maar er is zoveel keuze in kleuren en meubels dat ik er nog steeds niet uit ben.

 3. Angélica

  Ohhh wat fijn! Ik ben heel benieuwd naar de interieurblogs :D Geniet er van!

 4. Saskia

  Super fijn! Geniet in jullie nieuwe huis :-)

 5. Bettie

  Gefeliciteerd met jullie nieuw huisje

 6. Darina

  Zo fijn! Lekker genieten van jullie prachtige huis.
  Darina onlangs geplaatst…Heimwee naar Parijs…

 7. Meaghan

  Gefeliciteerd met jullie nieuwe woning! Wat een mijlpaal. Het lijkt mij erg leuk om dit te gaan volgen. Mijn vriend en ik willen eind dit jaar/begin volgend jaar gaan samenwonen en gaan kijken naar een koopwoning, dus alle interieurtips zijn meer dan welkom!

 8. nicolekatje

  gefeliciteerd en geniet er van je hebt een leuke blog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

© 2024 AroundSan

Theme by Anders NorenUp ↑