My Way of Exploring

Positieve vibes | Ik ben extra gaan waarderen dat…

Positieve vibes | Ik ben extra gaan waarderen dat...De afgelopen tijd ben ik extra gaan waarderen dat… In deze blog deel ik dingen die mij een postieve vibe geven. Gewoon even van die besef-momentjes die je soms hebt, weet je wel? Ik heb er een aantal opgeschreven die ik graag met jullie deel!

» Ik ben extra gaan waarderen dat… Een wandeling in de natuur heel fijn is. Als je mij een beetje kent, dan weet je dat ik een natuur-gekkie ben. Nu spelen er al een tijd wat dingen waardoor ‘lekker even de natuur in gaan’ niet zo vanzelfsprekend meer was. De laatste weken ben ik weer meer aan het wandelen en merk ik dat het mij goed doet. Hoe het eerst zo vanzelfsprekend was, is dat het nu al een tijd niet meer voor mij. Ik kan het zo erg waarderen op de momenten dat het kan/lukt! Heb je mijn blog over onze fijne wandeling op de Veluwe al gelezen?

» Ik ben extra gaan waarderen dat… Ik ben extra gaan waarderen dat… Er mensen zijn die er écht zijn. Altijd, elke dag, elk tijdstip. Ik ben dankbaar voor het feit dat ik weet wie er écht voor mij zijn en dat is heel waardevol. <3

» Ik ben extra gaan waarderen dat… Het werk dat ik doe mij blij maakt! Ik ben dankbaar dat ik zo vrij ben ik wat ik doe en dat ik ook mijn eigen keuzes kan maken. Er komen zulke gave dingen op mijn pad! Dankzij mijn Instagram @eentofhuis krijg ik de laatste tijd ook hele leuke opdrachten op mijn pad. Ik kom zelfs in een reclame op YouTube binnenkort. Hoe tof is dat?! Woehoe!

» Ik ben extra gaan waarderen dat… Al het moois wat het leven brengt je keihard moet koesteren, ook al vliegen de tegenslagen je om de oren. Leef met de minuut, probeer zo veel mogelijk te genieten en stil te staan bij mooie dingen. Niets valt uit te stippelen en dat weet en ervaar ik als de beste.

Positieve vibes | Ik ben extra gaan waarderen dat...

» Ik ben extra gaan waarderen dat… Rustmomenten heel belangrijk zijn. No pressure. Soms heb je meer rust nodig omdat dat moet, omdat dat het beste voor je is. Hoe ik eerst daar ontzettend veel moeite mee had, ben ik daar de laatste maanden – al zeg ik het zelf haha – best wel goed in geworden. Toch wel iets om trots op te zijn!

» Ik ben extra gaan waarderen dat… Na het avondeten direct een ‘chille tokkie outfit’ aan doen mij heel blij maakt! En tóch nog een wandelingetje maken rond dat tijdstip? Nou, dan ga ik gewoon in pyjama naar buiten hoor, haha. Ik kies echt voor mijn eigen comfort! Een pyjama hoeft er ook echt niet ‘slonzig’ er uit te zien. Voor toffe loungewear en pyjama’s moet je eens een kijkje bij LASCANA nemen. Het is voor mij elke dag weer een genietmomentje wanneer ik in mijn chill-outfit stap! Herkenbaar? :-)

» Ik ben extra gaan waarderen dat… De dat beginnen met een mega gezond ontbijt heel veel waard is! ”Haveryoghurt en al die toppings er op? Dat is toch hartstikke prijzig?” Ja, dus? Dit vind ik veel belangrijker dan continue nieuwe prulletjes voor in huis kopen, nieuwe kleding of geld uitgeven aan eten buiten de deur…  :-)

» Ik ben extra gaan waarderen dat… Ik lekker doe wat ik zelf wil en waar ik mij goed bij voel. Ik heb geen energie en zin om me aan te passen aan de wil of verwachting van een ander. De afgelopen tijd ben ik echt meer naar mezelf gaan luisteren en doe ik wat ík nodig heb. In mijn ogen egoïstisch, maar in de ogen van anderen eerder hoe het juist hoort te zijn. Kijk, en die switch moet ik dan in mijn hoofd nog maken: aan jezelf denken is niet egoïstisch maar juist gezond.

Positieve vibes | Ik ben extra gaan waarderen dat...

» Ik ben extra gaan waarderen dat… Ons huis zo fijn is. Toen Miss. C. op volle toeren vorig jaar door het land raasde, gingen wij hier wonen. We hebben vanaf toen veel thuis gezeten. Of eigenlijk héél veel. En eerlijk? Ik heb er van genoten en ik geniet er nog steeds van (buiten het feit om dat ik natuurlijk hoop dat alles snel weer open is, etc.). Ik heb extra leren waarderen dat thuis zijn heel fijn is. Altijd weg willen of zijn is helemaal niet meer waar ik naar verlang. Dat komt echt door ons geweldige thuis!

» Ik ben extra gaan waarderen dat… Nóg gezonder eten zo veel invloed heeft op je lichaam. Ik at altijd al gezond, maar toen ik in januari de switch maakte naar zo veel mogelijk plantaardig eten ben ik nóg meer nadenken over wat ik kon veranderen. Niet vullen, maar voeden! Ik merk echt dat mijn lichaam zo goed reageert op de veranderingen in mijn voedingspatroon. Dat voelt écht goed. :D

» Ik ben extra gaan waarderen dat… Toegeven aan heftige situaties en het uiten van de daarbij horende emoties en gedachtes goed is. Hoewel ik me erg alleen heb gevoeld en me regelmatig ook nog steeds zo voel, merk ik ook dat het uiten daarvan erg helpend kan zijn. Ik bén niet alleen, ik vóel me zo en dat komt door de rollercoaster waarin ik ben beland. En dat is oké en niet gek.

» Ik ben extra gaan waarderen dat… Schrijven dé manier is om alles uit mijn hoofd te halen. Hoewel ik vind dat ik dat echt wel vaker moet doen, is elke ‘schrijfsel’ er wel ééntje. Niet alleen op mijn blog, maar zeker ook privé. Ik ben het schrijven weer meer gaan waarderen en van dat gevoel word ik héél blij! Het is en blijft toch een passie en ik heb het idee dat ik hem weer terug aan het vinden ben. :-)

Ik kan nog wel even doorgaan met puntjes opnoemen, maar ik laat het toch maar hier bij. Het wordt anders zo’n oneindig lange blog joh… Haha. Misschien moet ik maar weer vaker dit soort blogjes maken, net al vroegâh. Toen deed ik dat nog best wel vaak, maar de laatste jaren niet meer. Ik merk toch wel dat ik het fijn vind om dit soort dingen te delen. Of je er nu inspiratie uit haalt, je even die positieve vibe voelt of misschien wel iets anders? Dat maakt niet uit. Ik hoop dat het iets met je doet. <3

Wat ben jij de laatste tijd extra gaan waarderen? 

34

3 Comments

 1. Kelly

  Wat fijn dat je lekker doet waar je zin in hebt, dat is zo belangrijk en voelt zoveel beter inderdaad. :)

 2. Simone

  Wat een fijne inzichten in de waarderingen die je nu hebt. Soms wel even goed om daar even bij stil te staan. Ik waardeer het hoeveel tijd ik eigenlijk overhoud als ik minder bezig ben met social media. Ik moet er nog een beetje aan wennen, maar ik hou zoveel tijd over voor hobby’s en andere leuke dingen. Super fijn!
  Simone onlangs geplaatst…Ik deed mee aan een social media detox | Persoonlijk

 3. Saskia

  Ja zo fijn deze inzichten. Tijdje geleden ook zo’n soort post gemaakt met inzichten. Juist fijn uit allerlei situaties het fijnste te halen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

© 2024 AroundSan

Theme by Anders NorenUp ↑