My Way of Exploring

Mijn 10 persoonlijke- en blogdoelen voor 2016

koh yao noi thailand
De afgelopen maanden ben ik veel gaan nadenken over wat wil veranderen en bereiken. In 2016 heb ik dingen bedacht die ik waar wil gaan maken, en het lijkt mij leuk om die dingen met jullie te delen! Ik heb 10 doelen opgeschreven waar ik in 2016 aan wil werken op persoonlijk- en bloggebied.

♥ Relax, chill, take your time!
Alles moet bij mij snel. Zo heb ik dit weekend nog een gat in een onderbroek geknipt omdat ik zo snel op een moeilijke manier het labeltje er uit wilde knippen. Ja, handig als je hem al aan hebt San, vooral dan proberen het labeltje er uit te knippen. Aan dit soort onhandige kneuzige dingen heb ik echt een hekel als ik dat doe. Ik neem daar dan gewoon niet de tijd voor. Eten koken moet bij mij bijvoorbeeld ook snel. Snijden, koken/bakken, hop hop hop en geen getreuzel. Nagels lakken is ook lastig omdat ik daar, again, ook niet de tijd voor neem. Tja, en zo kan ik nog wel even door blijven gaan.

♥ De Engelse taal beter beheersen
Engels is bij mij altijd een dingetje geweest. Op de middelbare school had ik geen slechte cijfers hoor, maar een echte topper in dit vak was ik niet. Van de meeste grammatica snap ik geen drol, hoe vaak ik het ook oefen of uitzoek. Niet dat dit nou zo super erg is, want je kunt niet overal goed in zijn natuurlijk! Ik kan me in het Engels heus wel enigszins redden hoor, maar het kan gewoon véél beter. Ik zou dus nog wel beter de Engelse taal willen beheersen.

♥ Mezelf meer gunnen
Ik heb ontzettend moeite met dingen voor mezelf kopen. Over elke euro die ik uitgeef aan iets voor mezelf denk ik dagen/weken/maanden na, en dit is echt niet overdreven verwoord. Een impulsieve aankoop staat niet in mijn woordenboek. Op één of andere manier vind ik het gewoon lastig om iets voor mezelf te kopen, ook al is het maar 2 euro. Zo zweeft de lipscrub van Lush al een jaar in mijn gedachten rond, want die wilde ik zo graag omdat mijn lippen altijd zo droog zijn. Ik had hem uitgeprobeerd en het werkte perfect. Alsnog heb ik hem nu pas vorige week gekocht, puur omdat ik dit soort dingen mezelf dan niet gun. Heel irritant en vermoeiend. Vorige maand heb ik voor het eerst een kledingstuk van 30 euro voor mezelf gekocht. Een hele mooie trui, maar daar heb ik zó lang over na moeten denken. Ik koop nooit iets van 30 euro voor mezelf, buiten jassen en schoenen om.

♥ Mijn dromen achterna gaan
De afgelopen maanden ben ik veel aan het nadenken geweest over mijn blog, opleiding en werk. Ik wil niets liever dan mijn dromen achter na gaan. Ik wil mijn passie voor schrijven professioneler gaan aanpakken. Er is voor mij niets gavers dan mijn blog te combineren met mijn opleiding Toegepaste Psychologie, en daar een toffe combinatie mee te creëren. Ik ga er gewoon voor, ik ga het proberen en zie wel waar ik uiteindelijk terecht kom. Als je iets wilt, dan moet je daar 100% voor gaan en dat is nou precies wat ik ga doen! Hoe en wat precies dat houd ik nog even voor mezelf. In 2016 kom ik hier natuurlijk op terug! :)

♥ Meer van de wereld zien
Ik zou Sandra niet zijn als dit niet één van mijn doelen zou zijn! Het eerste reisje staat al gepland voor in 2016, ik ga namelijk met mijn vriend, schoonouders en schoonzusje naar de Azoren. Super tof! Ook ga ik in januari nog naar Brugge. Ik mag namelijk een hotel testen voor mijn blog, hoe tof is dat?! Dankbaar! Ik heb er super veel zin in. Wat ik verder nog ga plannen ben ik nog niet uit, dat komt allemaal nog wel. Van reizen word ik zó gelukkig. Het is een verrijking van mijn leven, en daarom ga ik in 2016 in ieder geval niet stil blijven zitten in het vertrouwde Nederland!

♥ Mijn Propedeuse halen
Het pijnlijkste puntje… Dit jaar had ik hem allang kunnen hebben, maar helaas dacht mijn lichaam hier anders over. Ik ga aankomend jaar sowieso dit papiertje binnenhalen, hoe dan ook. Ik ben al ruim over de helft qua studiepunten. Argh, vooral als het om mijn studie gaat wordt ik echt pissig op mijn lichaam. Maarja, niks aan te doen. Accepteren en doorgaan!

♥ Meer fotograferen en filmen
Voor mijn blog wil ik op dit gebied meer gaan groeien. Ik wil mooiere foto’s maken en mezelf meer verdiepen in fotografie. Daarnaast, en dat roep ik al een tijdje, wil ik ook zo graag video’s maken. Reisgerelateerd vind ik het leukst, maar aangezien ik niet tien keer in een jaar op vakantie ga, zullen er ook niet veel video’s komen op deze manier. Ik wil dus nog iets anders gaan bedenken, wat ik overigens heel lastig vind.

♥ Nieuwe layout
Ik wil al heel, heel, heeeeeel lang een nieuwe layout voor mijn blog. Nog steeds heb ik niet de geschikte foto van mezelf kunnen maken en nog steeds heb ik dus lang haar op mijn header- en profielfoto. Echt te erg… Aan dit soort dingen stoor ik me gigantisch, maar zolang ik niks heb wat goede kwaliteit is en waar ik zelf leuk op sta, dan verander ik het ook niet. Perfectionisme overheerst. Ik wil mezelf ook gaan verdiepen in logo’s en layouts maken. Misschien ga ik zelfs dit jaar nog proberen om eerst een goede foto van mezelf te laten maken, als eerste stap.

♥ Meer aandacht steken in dierbare mensen
Dingen doen voor en met een ander vind ik leuk, en naar mijn idee doe ik dat nog steeds te weinig. Al vraag ik me af of ik ooit wel tevreden kan zijn als het hier over gaat, maar goed. Ik wil dus meer leuke dingen met dierbaren doen en genieten van de tijd die ik met diegene(n) doorbreng. Dingen als verrassingen en spontane cadeautjes vind ik ook zo leuk om zelf te krijgen, maar nog dubbel zo leuk om te geven. Het hoeft niet groot te zijn om iemand blij te maken of te verrassen.

♥ Mezelf blijven ontwikkelen
Ik wil mezelf blijven ontwikkelen, en niet ontwikkeld worden. Ik wil doen wat ík wil, waar ík mij goed bij voel en mijn hart achterna gaan. Dit jaar ben ik vooral er achter gekomen dat ik niet een standaard huisje, boompje, beestje leven wil. Dat burgerlijke gedoe is gewoon niks voor mij, ik wil geen standaard 9-5 baan en ook niet de onnodige stress en andere nare invloeden van buitenaf. Dit zijn punten waar ik steeds meer mijn eigen visie over ontwikkel en waar ik steeds meer mijn weg in ga vinden. Ik wil mijn eigen ik creëren en niet te veel beïnvloed worden door de mening van anderen. Hoe ik dingen niét wil weet ik heel goed, maar hoe ik het wél wil daar kom ik ook steeds meer achter. Dat is fijn en vernieuwd. Leuk!

Dit zijn de tien doelen die ik met jullie wilde delen. Natuurlijk heb ik er nog veel meer, maar dit vond ik zelf de beste tien om te delen. Uiteraard heb ik ook dingen die ik niet op het internet ga zetten, maar dat zal geen verrassing zijn toch? Haha. Ik heb in ieder geval al zin om al deze dingen waar te gaan maken in het nieuwe jaar!

Heb jij dingen die je wilt veranderen of doen in 2016? Zo ja, zou je er eentje willen delen met mij in een reactie?

60 Comments

 1. Renske

  Wat een mooie doelen zeg! En eigenlijk zijn alle doelen ook gewoon haalbaar in een jaar tijd. :-) Tof trouwens dat je een hotel in Brugge mag testen! Ik ben heel benieuwd.

  Eén van mijn doelen is toch wel het sporten oppakken en weer prettig in mijn vel zitten. Sporten gaf mij eerder altijd zoveel voldoening en energie, dat ik hoop dat dat straks ook weer het geval zal zijn. Op bloggebied zou ik heel graag beter willen worden in het fotograferen en het schrijven van artikelen. :-)

  • Sandra

   Dat hotel testen is inderdaad super tof! Echt iets waarvan ik nog steeds niet kan geloven dat ik dat mag gaan doen. :)
   Lekker weer proberen op te pakken hoor, zodra het weer kan. Dan sla je gelijk twee vliegen in één klap, want het is goed voor lichaam en geest natuurlijk. Hopelijk gaat het je snel weer lukken!

 2. Marion

  Daar heb je goed over nagedacht. Hele mooie doelen! Oh je zou jezelf echt wel wat meer mogen gunnen ja. Ik ken het wel van vroeger hoor, gaf ook nooit een cent uit aan mezelf, maar ik kan je vertellen dat het steeds makkelijker gaat. Nu vind ik het zelfs echt belangrijk om regelmatig wat tijd en geld aan mezelf te besteden. Echt doen, hoor meis. Dat ben je waard! X

  • Sandra

   Dankjewel Marion, ik moet het inderdaad echt gaan doen. Gewoon stapje voor stapje proberen iets meer geld uit te geven aan mezelf. Wel fijn om te horen dat het bij jou steeds makkelijker gaat. Dat geeft goede hoop, hihi!

 3. BySilke

  Wat een prachtige doelen heb je opgesteld! En niet zo van die cliché-doelen, maar echt goed over nagedacht. Ik ben superbenieuwd wat 2016 voor je gaat brengen San, en ik ben ervan overtuigd dat je zowel buiten je blog als met je blog nog enorm gaat groeien en ik ben zo blij dat ik dat allemaal ga kunnen volgen. Suuuperleuk dat je naar Brugge komt, dat is echt zo’n mooie stad! Je gaat er sowieso van genieten, dat ben ik zeker. Veel van je doelen sluiten heel goed aan bij wat ik eigenlijk ook denk, dus dan hou ik jouw lijstje maar achter de hand voor mezelf hihi :) Liefs!

  • Sandra

   Ik ben ook heeeeel benieuwd wat 2016 mij gaat brengen! Grappig dat mijn doelen ook zo goed bij jou aansluiten. Heb je alvast een lijstje voor jezelf, haha. Ik hoop dat jij ook je doelen gaat halen en dat je blog steeds meer gaat groeien! (eigenlijk weet ik dat wel zeker, hihi)

 4. jannekebaas

  Bedankt voor uw post, en ik hou van deze foto, hou van deze glimlach

  • Sandra

   Lief, dankjewel!

 5. Bente

  Wat veel! Maar wat een leuke en goede doelen. Veel van je doelen zijn herkenbaar, zoals me meer verdiepen in fotografie, meer film, meer aandacht aan mensen die ik lief heb, meer tijd in mijn blog steken.. Nu nog een goed plan bedenken om het daadwerkelijk uit te voeren :)

  • Sandra

   Het zijn er veel, maar makkelijk te halen in een jaar tijd. Realistische doelen opstellen vind ik wel zo belangrijk om succes ervaringen te creëren! Ik hoop dat jij je doelen gaat halen. Grappig dat je een aantal dingen uit mijn lijstje herkenbaar vindt. :)

 6. Lizzy

  Wat heb je mooie doelen opgesteld! Mag ik even zeggen dat ik je een ontzettend leuk persoon vind? Je persoonlijkheid komt goed over op je blog, en je bent echt iemand die ik als vriendin zou willen hebben haha! Of is dat een rare opmerking? :p De reacties die je achterlaat op mijn blog vind ik ook altijd zo leuk om te lezen! Thanks daarvoor!

  Ik vind dat je jezelf wel wat meer mag verrassen met leuke cadeaus! Je moet je echt niet schuldig voelen over de dingen die je voor jezelf koopt! Het is jou geld, en je leeft maar één keer! En ik hoop ook echt dat je je propedeuse gaat halen, maar daar heb ik alle vertrouwen in! Alvast een heel mooi jaar gewenst!

  • Sandra

   Ah Lizzy, wat een lieve woorden van jou! Ik word er een beetje verlegen van hoor, haha. Ik vind het heel tof om te horen dat je mijn reacties op jouw blog zo leuk vindt om te lezen. De jouwe zijn ook altijd zo lekker vrolijk en positief die je op mijn blog achterlaat!
   Dankjewel Lizzy!

 7. Rowan

  Dat zijn zeker mooie doelen! Alvast veel succes (en plezier) met het uitvoeren ervan :)

  • Sandra

   Thanks Rowan!

 8. Danielle

  Wat een mooie doelen heb je! Ben heel benieuwd hoe je je blog wil combineren met psychologie.. ik kijk er naar uit! Ik wil in 2016 mijn freelance werk wat beter oppakken.. ben deze week al goed op weg om die doelen in 2016 te gaan behalen ;)!

  • Sandra

   Ik ben druk bezig met ideeën verzamelen en bedenken hoe ik alles wil gaan doen in de toekomst. Heb er eigenlijk best wel vertrouwen in dat het goed komt met het combineren! (Wauw, zeg ík dat? Haha!)
   Je bent lekker bezig! Goed dat je deze week al zo goed op weg bent om je doelen in 2016 te behalen. Succes met het oppakken met je freelance werk!

 9. Ysanne

  Wat een mooie doelen! Ik kan mezelf (surprise) heel erg herkennen in het ”snel snel” dingen willen doen. Gaat altijd mis, en dat wéét ik ook, maar toch krijg ik het maar niet afgeleerd haha.

  • Sandra

   Haha, zo stom is dat hè? Wáárom leren we dit soort dingen nou nooit af? Irritant!

 10. Margo

  Wat een mooie doelen San! Van het een komt het ander, de fotografie zorgt voor een nieuwe layout dus dat heb je mooi gecombineerd :P
  Dat snel dingen doen jaa, daardoor zit ik altijd onder de blauwe plekken (knal hier tegenaan, kleng daar tegenaan) en laat ik altijd van alles vallen. Dus misschien moet ik dat doel maar met je delen.
  He joh en die P komt vanzelf! Word jij nou maar eerst eens helemaal beter :) take it easy! Alles op z’n tijd.

  • Sandra

   Thanks Margo! En inderdaad, die twee doelen zijn mooi gecombineerd, haha. Oh hou op, ik herken precies de dingen die je schrijft. Blauwe plekken, alles laten vallen… Laten we samen dit doel dan maar gaan behalen ja!
   Dankjewel voor je power woorden, die P komt inderdaad vanzelf wel. Prio 1 is inderdaad helemaal beter worden.

 11. Nienke

  Mooi verwoord! Ik kan me in veel van jouw doelen wel vinden, haha. Ik wil ook meer van de wereld zien, mijn dromen achterna gaan, meer fotograferen/filmen en mezelf blijven ontwikkelen. Wat je zegt over doen wat jíj wilt, vind ik heel mooi. Zo denk ik ook, maar ik leef er nog niet helemaal naar (denk ik). Maar hierover gaan we het vast nog wel eens hebben, haha.

  • Sandra

   Zo leuk dat jij je wel kan vinden in mijn doelen! Echt leven zoals je zélf wilt hoor. Natuurlijk is die knop niet in één keer gelijk omgedraaid, maar met elk stapje kom je steeds dichterbij. :)

 12. Fleur Sophia

  Als eerst: wat een mooie foto van jou! En ik herken me heel erg in dat Engel een dingetje blijft.. Ik zou het ook graag willen verbeteren!

  • Sandra

   Thanks Fleur! Engels ligt je goed of gewoon niet zo goed. Maar het is nooit te laat om er aan te werken toch? :)

 13. Sax and the Pretty

  Mooie doelen, dat alles snel moet herken ik heel erg. Ik irriteer me daar ook aan, dus daar wil ik ook graag iets aan doen! X
  Sax and the Pretty onlangs geplaatst…Winactie – make-up, mannen en mozart

  • Sandra

   Wat een ongeduldige mensen zijn we toch! :’)

 14. saskia

  Oh ik vind het stuk voor stuk hele mooie en ook haalbare doelen. Stiekem heb ik wel even hard moeten lachen om je onderbroek hoor, ik ben er net zo een :) En wat dan nog het ergste is dat het me gewoon nog een tweede keer zou gebeuren haha! Balen van je propedeuse, maar zoals je zegt: dit jaar wordt ie gewoon van jou!
  saskia onlangs geplaatst…Bloggen: Beginnersfouten

  • Sandra

   Dankjewel Saskia! Haha, die onderbroek… Echt erg. Wel grappig dat het jou ook zou kunnen gebeuren. Ben ik lekker niet de enige die elke keer opnieuw weer zo klunzig kan zijn, haha!
   Volgend jaar komt die propedeuse er gewoon aan inderdaad. Dankjewel voor je lieve woorden!

 15. Ilse

  Wat een mooie doelen zeg! Ik hoop dat het je allemaal gaat lukken, want het zijn goeie doelen die je voor jezelf hebt geschreven. Ik herken mijzelf ook in altijd alles snel willen doen, iets meer rust nemen wordt waarschijnlijk ook één van mijn doelen.

  • Sandra

   Meer rust nemen is ook gewoon belangrijk voor je. Zo te lezen zijn hier meer mensen die dit doel hebben, dus laten we er gewoon met zijn allen aan gaan werken! Relaxed door het leven, jeuh.

 16. Anita

  Hele mooie doelen en vooral jezelf meer gunnen is een belangrijke!

  • Sandra

   Dankje Anita. Dat is inderdaad een belangrijke! Ik ga er aan werken. Niet pas over 2 weken, maar nú al. :)

 17. Charelle

  Mooie doelen voor het nieuwe jaar! En wat een fijn vooruitzicht, een reisje naarde Azoren! Meer van de wereld zien draagt ook meteen bij aan persoonlijke ontwikkeling denk ik, in mijn optiek is dat namelijk heel geest verruimend. (: Én je gaat er waarschijnlijk nog beter Engels van spreken ook! Dus hoop dat je veel reisjes kunt maken dit jaar, dan haal je je doelen vast en zeker! ^^

  • Sandra

   Dat is zeker een leuk vooruitzicht! Ik heb er al weer zin in hoor. De wereld is zo mooi! Het draagt zeker bij aan je persoonlijke ontwikkeling, ik deel zeker je mening daar over. Ik heb het idee dat ik meer leer te genieten en sneller gelukkig te zijn. :)

 18. Irene

  The post is so great! Thanks for sharing:)

  irenethayer.com

  • Sandra

   Thank you Irene!

 19. Anna

  Fijn stukje dit <3. Wat een goede en fijne doelen allemaal. You go girl! Goed om daar op vooruit te kunnen kijken. Meer aandacht steken in dierbare mensen, dat is iets wat ik ook wil gaan doen in 2016. Afgelopen maanden ben ik zó druk geweest met stage (en daarnaast nog mijn blog, etc.), dat ik mijn sociale leven een beetje heb laten verwaarlozen. Niet goed!

  • Sandra

   Lastig is het hè, om je sociale leven op peil te houden als je het zo druk hebt met andere dingen? Maar weet je, ik vind niet dat je je daar schuldig om moet voelen hoor. Als je gewoon uitlegt aan mensen om je heen waarom je niet zo veel contact zoekt, dan weten ze in ieder geval de reden waarom je niet zo veel contact zoekt op dat moment. Althans, zo denk ik altijd maar, want als je alles tegelijk moet doen en aan iedereen moet denken dan loop je jezelf straks nog voorbij. Dat is ook niet oke!

 20. Sytse

  Mooie doelen! Ik kan me er wel bij aansluiten. Sommige doelen ben ik al aan gestart maar andere komen volgend jaar. En niet omdat het toevallig een nieuw jaar is hoor. Daar geloof ik niet zo in. Ik denk dat je jezelf altijd, welke maand het ook is, moet blijven uitdagen.
  Sytse onlangs geplaatst…Smartphone camera lenzen set – Review

  • Sandra

   In het nieuwe jaar doelen starten, daar geloof ik ook niet in. Ik zie het meer in de zin van: in dit jaar wil ik dit gaan bereiken. Vind dat je gelijk hebt dat je altijd jezelf moet blijven uitdagen. Dan ontwikkel je jezelf tenminste!

 21. gea

  Wat een leuke doelen zitten er tussen! Sommige doelen zijn dan ook zeker herkenbaar voor mij.

  • Sandra

   Leuk dat je doelen er tussen ziet staan die herkenbaar voor je zijn. Ga jij er ook aan werken? :)

 22. Eva

  Wat een mooie doelen! In dat geld uitgeven herken ik mezelf. Ik begin het jaar goed met 7 weken door Zuid-Amerika en wil nog heel veel reizen maken in 2016. En ik hoop op meer samenwerkingen voor mijn blog. :)
  Prettige dagen!!

  • Sandra

   Wauw, wat gaaf! Stiekem ben ik wel een beetje jaloers hoor, haha. Mag ik mee in je koffer? :D

 23. evelien

  Wauw wat een prachtige doelen, ik vind het leuk dat je ze zo op een rijtje zet! Ik wil ook meer tijd voor mezelf nemen, vind dat zo belangrijk. <3 Je wordt er zo ontspannen van!

  Liefs! Evelien

  • Sandra

   Meer tijd voor jezelf nemen is echt belangrijk ja. Je wordt er inderdaad helemaal ontspannen van.

 24. Jeanine

  Geweldige doelen, haha een gat in je broek geknipt, dat zou mij nou ook gebeuren, nouja is me dus al vaak zat gebeurd.
  De Azoren, klinkt goed! Ben heel benieuwd.
  Ik wil in 2016 eens eindelijk een boek gaan schrijven, en vooral blijven bloggen want het is zo leuk!

  • Sandra

   Haha, grappig dat jou zoiets ook is gebeurd. Arrgh, leer jij het ook niet af? Super gaaf dat jij een boek wil gaan schrijven in 2016. Ik ben benieuwd!!

 25. debby

  Wat een mooie doelen, en dat haast is ook iets wat ik momenteel aan het aanpakken ben. Alles moet altijd snel bij mij. De engelse taal, zou ik in schrijven willen verbeteren. Ik weet zeker dat jij je doelen gaat halen

  • Sandra

   Goed dat je dat aanpakt momenteel! Meer ontspannen is zo veel beter, en het scheelt ook een hoop klunzige acties.

 26. jeapiebel

  Je kent jezelf best goed. Je weet precies wat je wil, dat is mooi. :-) Goed dat je je droom achterna gaat met bloggen en psychologie. Ik ben benieuwd. Een goede foto van jezelf maken en vinden is ook lastig. Ik vind vaak onverwachte foto’s van mijzelf het leukste.

  • Sandra

   Heb mezelf wel goed leren kennen ja in de afgelopen jaren. Daardoor weet ik inderdaad ook precies wat ik wel en niet wil! Onverwachte foto’s vind ik zelf ook altijd het mooist. Ik heb zulke foto’s alleen bijna nooit…

 27. Lisa

  War een mooie doelen allemaal en ook mooi omschreven. Om je Engels te verbeteren raad ik je een cursus van Cambridge English aan. Het kost een paar honderd euro, maar het is gelijk een toegansticket tot universiteiten in het buitenland. Ik ben heel blij dat ik het gedaan heb! De Azoren klinkt echt geweldig.

  • Sandra

   Dankjewel voor de tip! Super tof dat jij dat hebt gedaan. Het klinkt wel heel professioneel zeg. Ik ga het eens googlen!

 28. Evelien

  Wat een mooie doelen! En leuk, ik heb ook Toegepaste Psychologie gestudeerd, ben benieuwd hoe je het gaat combineren! :-) Ik wil ook graag een nieuwe lay-out en me verder ontwikkelen op bloggebied.

  • Sandra

   Wat gaaf dat jij dat ook hebt gestudeerd! Vind jij het ook zo’n toffe opleiding? Ik heb echt het idee dat het mijn leven enorm verrijkt. :)
   Succes met het maken van een nieuwe lay-out en je verder te ontwikkelen op bloggebied!

   • Evelien

    Ik vond het een fijne opleiding, heb er veel interessante dingen geleerd en leuke mensen ontmoet :-) Dankjewel!

 29. Kim | Kimsbloglife

  Hele mooie doelen heb je! Wat jammer dat je jezelf zo weinig gunt qua ‘cadeautjes’ voor jezelf. Daar mag je echt verandering in brengen denk ik, af en toe mag je jezelf best eens verwennen ;-) En ook heel fijn dat je je droom achterna wil gaan en iets met schrijven en psychologie zou willen doen… Dat spookt ook soms door mijn hoofd :-)

 30. Eva

  Wat een mooie doelen heb je opgeschreven! Stiekem moest ik een klein beetje lachen om het knippen in je onderbroek. Herkenbaar! :-)
  Ik hoop dat je je propedeuse gaat halen in 2016 en dat je het geleerde in de praktijk gaat brengen door middel van jouw blog. Ik ben heel benieuwd.
  Een van mijn doelen is om mijn blog volgend jaar verder te ontwikkelen. Hopelijk met ook een youtube kanaal en leuke samenwerkingen. In het voorjaar ga ik verhuizen dus dat zou mooi samenkomen met een ruimte om ook daadwerkelijk te kunnen filmen.
  Ik wens je heel veel moois voor 2016!!
  Liefs, Eva
  Eva onlangs geplaatst…TAG: Kort maar krachtig

 31. Desiree

  Mooie doelen! Net vandaag zijn mijn blogdoelen voor 2016 online gegaan.
  Klik om mijn blogdoelen te bekijken: http://trendbubbles.nl/mijn-blogdoelen-voor-2016/
  ~Desiree
  Trendbubbles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

© 2024 AroundSan

Theme by Anders NorenUp ↑