My Way of Exploring

Hoe een blog hebben mij als persoon laat veranderen

aroundsan sandra granny hair white hair bob lob
Veranderd mijn blog mij écht op veel gebieden? Een voorbeeld: laatst liet ik vol blijdschap mijn nieuwe lipstick zien aan mijn vriend. Na een goedkeuring (erg belangrijk ofcourse) zag ik al aan zijn gezicht dat hij moest lachen. Waarom? Hij zei dat hij mij het afgelopen jaar steeds meer ‘zo’n beauty meisje’ heeft zien worden. Eeeeh? Een watte? Ik? Écht niet! Ontkenningsfase, of…?

Ik blog nu ongeveer 1 jaar en 4 maanden en in die tijd ben ik eigenlijk best wel veranderd. Door het voorbeeld van hierboven bracht mijn vriend mij op een idee voor een nieuwe blog, namelijk hoe een blog hebben mij als persoon laat veranderen. Bewust kies is voor deze zin, want ik ben nog steeds aan het veranderen en ik ben er van overtuigd dat dit altijd zal blijven gebeuren. Ik merk dat door het bloggen mijn interessegebied bijvoorbeeld steeds groter wordt, wat dus ook invloed heeft op mijn denkwijze, meningen en uiterlijk. De zichtbare veranderingen, mijn uiterlijk dus, zijn best groot als ik mezelf vergelijk met een jaar geleden. Lachen hoor, want toen merkte ik zelfs al dat ik zo veel aan het veranderen was door het bloggen. Als ik toen vergelijk met nu, dan heb ik echt een grote sprong gemaakt. Wat mij betreft in een positieve zin, want ik voel mij er goed bij!

Ik zie de ik van een jaar geleden als iemand die zoekende was naar iets waar zij zichzelf in kwijt kon. Haar passie, schrijven dus, maar ook haar creativiteit. Ik ben er zeker achter gekomen dat iedereen creatief kan zijn op zijn of haar eigen manier. Mijn creativiteit uit ik door te schrijven, daar foto’s bij te maken en alles te vormen tot één geheel: mijn product om jullie mee te vermaken/helpen/motiveren/activeren. En dat drie keer in de week, 52 weken per jaar. En dat is tof, héél tof! Dit besef ik mij maar al te goed.

Maar wat zijn nu precies de veranderingen waar ik het over heb?
∴ 
Ik durf meer. Dat is één van de grootste veranderingen die ik meemaak door het bloggen. Ik heb gewoon ‘schijt’ aan wat anderen van mij denken. Ik blog en ik vind het een verrijking van mijn leven, en wat een ander daar van vind mag diegene uiteraard zelf weten. Ik houd mijn blog zeker niet geheim en ga mij er zeker niet voor schamen!
∴ Omdat ik meer durf ben ik ook meer gaan experimenteren. Zo op gebied van kleding, maar ook op het gebied van make-up. Mijn volgers vanaf het begin herinneren zich misschien dit artikel nog? Haha, ik ben nog steeds geen make-up wonder hoor, ben nog steeds kneuzig wat dat betreft. Maar wat ik wilde zeggen is dat mijn interesse in make-up wel is gegroeid omdat ik het steeds tegen ben gekomen op andere blogs. Eerst las ik geen reviews, maar dat is langzaamaan veranderd met als gevolg dat ik nu zelfs beautybloggers volg, reviews lees en zelfs reviews opzoek over bepaalde producten. Ik ben in de tussentijd eyeliner gaan dragen (ja, het blijft alleen wel ellendig moeilijk hahaha) en ik heb inmiddels al vier lipsticks gekocht die ik vaak draag. Ik durf met 100% te zeggen dat niemand uit mijn omgeving dit een jaar geleden had verwacht, inclusief mezelf trouwens. :’)
verandering vorig jaar en nu
∴ Als ik naar een foto van ongeveer een jaar geleden kijk en nu dan zie ik het grootste verschil: mijn haar is kort! En verder? Ik zie links echt meer een ‘meisje’, haha. Is het gek om te zeggen dat ik meer een jonge vrouw zie rechts? Haha, het verschil is in elk geval echt super groot vind ik zelf. In één jaar tijd ben ik zó veel veranderd!
∴ Jezelf zijn is tof. Wat je zelf wilt, dat moet je lekker doen. Ik wil uitstralen WIE ik ben en daar ben ik vooral achter gekomen. Ik wil iemand zijn met kenmerken waar anderen mij aan herkennen. Ik hoef niet op te vallen, maar ik wil wel écht iemand zíjn. Snap je wat ik bedoel?
∴ Mijn interessegebied is ontzettend uitgebreid. Zo is mijn interesse gegroeid in verschillende dingen. Denk aan interieur, fashion, sommige make-up, fotografie, YouTube video’s maken (het komt op gang, haha) én kijken (kijken is een guilty pleasure geworden), ‘groener’ leven en vast nog wel meer dingen waar ik nu zo snel niet op kom. Wat ik al zei, bloggen is echt een verrijking van mijn leven!
∴ Ik leer heel veel over verschillende dingen die ik anders nooit had geweten.
Van andere blogs lezen leer je zó veel. Ja echt! Als ik een voorbeeld mag noemen, dan kies ik een ‘OOH, zit dat zo!’ momentje van de afgelopen week. Bente schreef namelijk op haar blog over waarom mensen die lenzen dragen nooit last hebben van tranende ogen als ze uien snijden. Ik vroeg mij dat altijd al af, want ik heb hier zelf echt nooit last van én ik draag lenzen, haha. Zo grappig om dit soort dingen dan te weten te komen! Ook leer ik veel over bijvoorbeeld lichamelijke aandoeningen en psychische stoornissen, wat overigens erg goed is om meer empathie te creëren en vanuit mijn studie gezien is het ook super leerzaam. Verder lees ik over zó veel onderwerpen dat er eigenlijk in bijna elke blog wel iets staat wat ik nog niet wist. Ah, ik blijf het gaaf vinden.
∴ Ik ben spontaner geworden. Althans, dat gevoel heb ik. Ik denk dat dit komt omdat ik mij vrijer ben gaan voelen en mezelf meer ben gaan accepteren hoe ik ben. Ik lees wel meer bij andere bloggers dat zij dit ook merken. Hoe zou dit komen? Ach, ik vind het in elk geval heel fijn om deze verandering mee te maken. :)

Er zijn vast nog veel meer veranderingen. Misschien ook wel veranderingen waarvan ik het zelf niet door heb, maar anderen om mij heen wel. Daar ben ik eigenlijk best wel benieuwd naar!

Het lijkt wel alsof er een hele nieuwe wereld open is gegaan sinds ik blog. Een wereld vol leesvoer, inspiratie, lieve andere bloggers, leermomenten en vooral héle leuke dingen.

Dus ehm, ik een ‘beauty meisje’? Ik geef mijn vriend geen gelijk, dat niet haha, maar ik ben op dat gebied wel óók veranderd. Echt een grote make-up fan zal ik niet worden, want ik heb nog steeds een hekel aan foundation, oogschaduw, blush en al die andere shizzle waar ik niks van af weet en ik niet op mijn gezicht wil hebben. Ik vind het gewoon vies om op mijn gezicht te hebben. (Dus Pat, wees maar niet bang hoor. Ik blijf gewoon jouw simpele, gekke, nuchtere vriendin, haha.)

Merk jij ook veel veranderingen sinds jij bent gaan bloggen? Herken jij iets van het bovenstaande?

73 Comments

 1. Eline

  Wat leuk om de veranderingen door het bloggen te lezen. Ben benieuwd waar je over een jaar staat. Trouwens, 1 ding, je wenkbrauwen op je nieuwe foto zijn wat te donker en te dik aangezet. Op die eerste foto ogen ze natuurlijker. Een tip, van een beauty-meisje hahahaha. Fijne dag!

  • Sandra

   Bedankt voor je tip Eline! Ik vind zelf donkere wenkbrauwen erg tof bij dit haar, dus die laat ik wel zo haha. Ze kunnen misschien iets dunner, maar goed, ik ben allang blij als het er een beeeeetje toonbaar uit ziet. Ik ben er niet zo’n ster in, haha.

 2. Leonie van Mil

  Grappig hoe je zo veranderd bent. Ik ben ook wel veranderd, maardan weer op andere gebieden. Ik ben meer bewust van mijn omgeving geworden. Daar haal ik mijn inspiratie uit. Ook ben ik ondernemender geworden. Ik zal sneller zelf op onderzoek uitgaan naar een onderwerp dat ik interessant vind en over wil schrijven. Ik merk dat ik ook makkelijker contacten leg dan vroeger. Via een beeldscherm is dat natuurlijk altijd makkelijker. Maar toch hield iets mij een jaar geleden ook nog tegen.
  Leonie van Mil onlangs geplaatst…Hoe je als moeder de knop om kunt zetten

  • Sandra

   Wat jij uitlegt herken ik eigenlijk ook wel! Mooi dat jij dit tot nu toe uit bloggen hebt kunnen halen. Toch wel tof he!

 3. Kim

  Haha het viel mij ook op dat je ineens meer makeup opdeed! Ik heb dat ook door bloggen, haha. In mijn makeuptas vind je nu wel de hele reutemeteut. Eerst deed ik alleen mascara op.en een beetje foundation :p.
  En dat opener en.spontaner herken ik ook :) mooi he, hoe je erdoor kan veranderen!

  • Sandra

   Haha, grappig dat het je opviel Kim! Jij volgt mij natuurlijk echt al vanaf het begin ofzo, dus dan zal het eerder opvallen. :) Wel grappig dat jij dit ook herkent, dat je meer make-up bent gaan dragen. :p

 4. Klaske

  Leuk om te lezen hoe je veranderd bent! En wow, die foto’s zijn echt heel verschillend. Ik vind je haar van nu heel tof en ik zie wat je bedoelt met meisje/jonge vrouw. Zelf ben ik ook heel erg veranderd door bloggen, ik durf zoveel meer (qua kleding enzo) en heb net als jij veel meer ‘schijt’ aan alles. Ik vind het echt zo tof hoe deze hobby je als persoon kan laten veranderen! Liefs
  Klaske onlangs geplaatst…MAASTRICHT | DAG 3 (+VIDEO)

  • Sandra

   Yay, ik vind het gaaf om te lezen dat jij ook in een positieve zin bent veranderd en dat je daar veel aan hebt nu. :)

 5. sammie

  Herkenbaar stukje wel, vooral het interesse wat voor veel onderwerpen gegroeid is en voor andere dingen zelfs ontstaan is door het bloggen.

  • Sandra

   Ah nice dat jij dingen herkent Sammie. :)

 6. Marion

  Heel leuk om te zien. Ik vind het een mooi verschil, maar allebei wel echt zoals jij bent. Het is mooi om die verschillen vast te leggen. Soms blijf je jaren in een zelfde fase of stijl hangen en soms zijn er inderdaad ook dit soort enorme verschillen. Wat het bloggen mij vooral geleerd heeft is om echt te worden en te zijn wie ik ben. Mijn mening durven geven. Het niet met iedereen eens hoeven zijn. Het ook niet erg vinden als mensen het niet met mij eens zijn, maar mensen ook op de vingers durven tikken als ze mijn mening niet respecteren. Ik denk dat je door bloggen heel erg dichtbij jezelf kan komen, juist door jezelf te tonen aan de buitenwereld. Jij bent daar een goed (en mooi) voorbeeld van. X
  Marion onlangs geplaatst…Rondje ziekenhuis

  • Sandra

   Precies, blijven hangen in een fase voelt op een gegeven moment als een sleur ofzoiets. Ik vind dat jij ook herkenbare dingen hebt opgeschreven eigenlijk! Ik herken mij daar dus ook zeker wel in, in een mening durven geven, etc. Tof Marion, dat deze veranderingen jouw leven zo goed beïnvloedt. :) En dankjewel, zo lief!

 7. Frédérique

  Wat leuk om te lezen, zelf denk ik er ook regelmatig over na. Hoe dit mij veranderd e.d., zelfs ook al blog ik nog niet zó lang. Positieve veranderingen, erg leuk en ik ben benieuwd naar de toekomst van jou en en je blog. Ik ben zelf ook zelfverzekerder en wat meer bekend met alles om me heen, dat er zo veel meer is dan je eigen wereld.

  • Sandra

   Kijk eens aan, zo zie je maar dat wat korter bloggen ook al veel vruchten kan afleveren. Heel mooi Frédérique!

 8. BySilke

  Dit vind ik echt zo frappant aan mezelf ook! Dit artikel is heeeeel herkenbaar, mijn interesses zijn echt veel verbreed, zeker ook op vlak van beauty. Niet dat ik veel draag hoor, maar ik heb hier ook al zo’n lippenbalsem liggen met een kleurtje nu hihi en ik durf het eigenlijk wel te dragen. Nu nog meer schijt krijgen van wat anderen denken en m’n blog ‘openbaar’ maken, maar dat is nog niet voor direct hihi. En wow, die twee foto’s naast elkaar! Ik vond niet echt dat je zoveel veranderd was doorheen de tijd die ik je volg, maar door die foto’s wordt het inderdaad wel duidelijk hoe verschillend het is! En haha, dat van die lenzen en die uien, éindelijk weet ik waarom ik nooit hoef te huilen. En ik maar denken dat ik stoer was hihi, maar dat komt dus eigenlijk door m’n lenzen. Liefs!! (enne, dit was echt een heel leuk artikel San)

  • Sandra

   Hihi, wij zijn zó hetzelfde. Een kleurtje op je lippen durven dragen… Dat durfde ik eerst ook niet zo goed! En tof dat jij het ook ineens meer begint te durven. Jouw artikel over die Burt’s Bees lipproducten vond ik ook super leuk om te lezen en te bekijken. :)
   Thank you Sillllk!

 9. Charelle

  Wat grappig hoeveel het je veranderd heeft Sandra! En die verruiming van interesses herken ik ook wel! Waar ik eerst niet zo heel erg in fotografie geïnteresseerd was, ben ik dat nu steeds meer en vind het ook steeds leuker, zo grappig!

  • Sandra

   Echt tof dat jouw interesse zo erg is vergroot in fotografie. Foto’s horen ook bij bloggen natuurlijk, dus je wordt aangestoken daarmee haha.

 10. Tessa

  Wat ontzettend leuk om te lezen en te zine dat je zo positief ben veranderd. Zelf ben ik denk ik niet heel veel veranderd door het bloggen. Maar ik ben nu sneller blij met bijvoorbeeld een nieuw nagellakj.

  • Sandra

   De mooie kleine dingen in het leven zien dus! Sneller blij zijn met kleine dingen, in plaats van alleen grote. Nice Tessa!

 11. Melle

  Vet leuk al die mooie inzichten en realisatiemomenten maar ook al die dingen die je hebt geleerd. ZO zó waardevol! Heel tof :)

  • Sandra

   Inderdaad heel waardevol! Yay. :)

 12. Margo

  Oh wat leuk dat je zo groeit, dat is het eigenlijk wel toch? Je ziet het inderdaad ook duidelijk op je foto’s. En dat schijt hebben aan alles, das supertof. Dan voel je je zoveel vrijer he? Ik herken mezelf er wel in ja; ik ben me ook NOG meer in makeup gaan interesseren en lees ook zoveel. Op vakantie kwam ik erachter hoeveel nutteloze kennis ik had :P toen ik vaak antwoord kon geven op random afvraag-vragen van andere mensen. Komt zeker door het bloggen, voor een groot deel!

  • Sandra

   Je voelt je inderdaad veel vrijer ja. Echt top dat jij ook verschillen merkt door het bloggen, al is het misschien niet volledig door het bloggen. Het is tóch een positieve verandering en dat is tof!

 13. Maaike

  Ik kan me in dit artikel héél erg goed vinden! Ik heb ook nog steeds dat ik meer verander in een meisje die affiniteit heeft met make-up. Eerder droeg ik nooit oogschaduw, nu weer wel omdat ik me heb laten inspireren door blogs. En ook draag ik meer lipstick nu, en heb ik een hele mooie blush palette gevonden door andere blogs te lezen. En niet alleen op het gebied van make-up inderdaad, ik lees over zóveel nieuwe dingen dat ik niet eens meer kan opnoemen hoeveel bloggen mij verandert heeft :)

  • Sandra

   Haha, precies. Grappig om te merken he? Je interessegebied wordt echt verbreed door bloggen. Je lees inderdaad zó veel nieuwe dingen!

 14. Roos | Soitsrose

  Wat grappig om te zien dat je zo veel veranderd ben!
  Roos | Soitsrose onlangs geplaatst…#FUTSALFISSA

  • Sandra

   Jep jep. :D

 15. Anouk

  Ik ben ook erg veranderd. Andere attitude, veel zelfverzekerder, vind het leuk om op te vallen en ik ben ook veel socialer geworden. En natuurlijk zijn alle schrijf en fotografievaardigheden stukken verbeterd :) (of dat ligt aan de leeftijdssprong 14-17 haha)

  • Sandra

   Het zou waarschijnlijk deels door het bloggen komen en deels door de leeftijdssprong! Wel tof om dat te merken en het te kunnen vergelijken hihi.

 16. Lisa

  Haha zo herkenbaar! Grappig om te lezen dat ik dus niet de enige ben ;)
  Lisa onlangs geplaatst…Anastasia Beverly Hills Glow palette

  • Sandra

   Ofcourse ben je niet de enige Lisa! :)

 17. Renee

  Wat ontzettend leuk om te lezen en OH zo herkenbaar, ik ben ook echt wel veranderd in de afgelopen twee jaar dat ik blog en ook ik ben iets meer met beauty bezig maar nog steeds geen foundation, oogschaduw en die andere shizzle hahaha. Ontzettend leuk artikelen om te lezen!

  • Sandra

   Nice dat jij ook verschil merkt Renee! Positieve verschillen zijn altijd tof om te merken. Grappig dat jij ook iets meer met beauty bezig bent. :)

 18. Sabine

  Haha ik zat echt hardop te lachen bij de eerste alinea :P Maar echt meid: ik kan het niet méér met je eens zijn! Behalve dan het beauty-gedeelte kan de rest zo door mijzelf geschreven zijn. Ik ben ook 1 jaar en 4 maanden geleden begonnen en dit heeft me zo ont-zet-tend veel gebracht! Ik doe iets wat ik zo leuk vind, wat me een leuker mens maakt. Een doel, het fotograferen, de contacten. De openbaring dat ik mijn passie heb gevonden en opeens weet wat ik echt zo leuk vind. Precies zoals je zegt: ook bij mij is er een hele nieuwe wereld opengegaan!

  • Sandra

   Haha, het was ook wel een beetje droog een droog stukje, die eerste alinea. Wat toevallig trouwens dat wij nu even lang bloggen! Echt tof dat het jouw ook zo vee heeft gebracht Sabine, dat vind ik heel leuk om te lezen. :D

 19. Rowan

  Wat heeft bloggen je veel gebracht! Inzichten en zelfontwikkeling! Zo mooi om hierover te lezen!

  • Sandra

   Inderdaad! Die nieuwe inzichten en zelfontwikkeling is tof om mee te maken. :)

 20. Marjoleine

  Ja zo herkenbaar! Ik merk ook dat ik nu écht een hobby heb waar ik mijn creativiteit in kwijt kan, eerst vond ik heel veel dingen leuk maar een echte uitlaatklep had ik nog niet. Door mijn blog durf ik ook veel meer en voel ik me veel meer mezelf. Wat een leuk artikel!

  • Sandra

   Ja precies, een hobby waar je jezelf in kwijt kan. Dat herken ik wel!

 21. Nina Simplynspecial

  Ik denk dat veel bloggers zich hierin herkennen :) En dat is juist iets moois. Mijn interesse in beauty is ook enorm gegroeid sinds ik blog, net als mijn stash hihi. Bloggen heeft mij bijna alleen maar goede dingen gebracht.

  • Sandra

   Denk het ook! Weet het eigenlijk wel zeker, want dat lees ik nu wel aan de reacties hihi. Leuk om te merken! Echt leuk dat jouw interesse ook zo is gegroeid in beauty. :D

 22. saskia

  Je bent een leukerd. Zo kom je in ieder geval heel erg op mij over haha. Ik vind inderdaad dat die twee foto;s naast elkaar wel een mooi beeld geven van een jong volwassen vrouw. Ik vind overigens de foto waarop je jonger oogt ook echt heel erg leuk en mooi. Oh en dat van die lenzen is heel herkenbaar! Alhoewel ik altijd wel een idee had dat dit te maken heeft met dat een lens het oog voor een deel afsluit. Ideaal in ieder geval om nooit last te hebben van uien haha :)

  • Sandra

   Aww Sas, ik zit hier gewoon mega te glimlachen achter mijn laploppie. Jij bent ook een leukerd! Dat merk ik aan je blogs, maar ook aan je video’s. Opgewekt, dankbaar en zorgzaam, die dingen overheersen echt bij jou! :)

 23. thebeautyblognl

  Wauw! Dat verschil op de foto’s! Ik ben ook echt veranderd sinds ik blog. Alleen maar positief denk ik.. Bloggen heeft mij al zo veel goede dingen gebracht. Daarbij ben ik mijzelf ook veel beter gaan leren begrijpen. x

  • Sandra

   Haha, best wel een verandering he! Ik vind het ook. Goed dat het bloggen jou ook zo veel positiefs heeft gebracht. :)

 24. irene

  Wat leuk om te lezen! Ook grappig om te zien hoe jouw vriend erop reageert!!

  • Sandra

   Leuk om te horen, Irene!

 25. Daisy

  Heel leuk dat je dit deelt! Mooi om te lezen dat het bloggen zoveel voor je heeft gedaan en nog steeds zoveel doet! En inderdaad echt een groot verschil tussen de twee foto’s haha.

  • Sandra

   Haha, ja, vind ik ook! :’)

 26. Monique | WritingMonique

  Wat een geweldige veranderingen, en heel herkenbaar ook! Meer durven en jezelf durven zijn is zeker iets wat mijn blog mij ook heeft geleerd!

  • Sandra

   Ah wat tof Monique! Dat is veel waard, vind je ook niet? :)

 27. Shannon Sheila

  Leuk om te lezen! Een jaar verschil tussen de foto’s? Haha dat had ik niet geraden. Het klinkt alsof je inderdaad een echte blog-chick bent geworden. Ik ook hoor and I like it. Ik ben mezelf gebleven, maar dan wel de veel actievere versie van mezelf. Ik ervaar het bloggen dus vooral als zeer verrijkend. Ik leer net als jij elke dag iets nieuws en ga er veel vaker op uit.

  • Sandra

   Haha, best een groot verschil he? Inderdaad een actievere versie van jezelf geworden, dat is een goede omschrijving!

 28. Laura

  Oh wat is je haar mooi trouwens! Ik voel dat ik ook echt wel veranderd ben door het bloggen. Sommige dingen zijn echt herkenbaar. Bloggen, lov it! <3

  • Sandra

   Thanks Laura! En goed om te horen dat jij ook positief veranderd bent. :)

 29. evelien

  Wat een super tof artikel en zo herkenbaar! Ik was vroeger ook niet zo’n extreme beauty freak maar vind het nu zo leuk om te experimenteren, met dingen zoals uiterlijk, outfits maar ook foto’s maken etc. :)

  Liefs, Evelien

  • Sandra

   Jaaa, zo leuk! Gelijk weer een paar nieuwe hobby’s er bij. :D

 30. Anne

  Leuk! Je wordt beïnvloed door de dingen die je ziet en leest. Dat is normaal, en dat zal bij bloggen dus ook wel zo werken! En als je een passie ontdekt, verandert dat sowieso heel erg veel aan je. Leuk om te lezen dat je het bloggen zelf zo positief ervaart! Top!
  Anne onlangs geplaatst…Een maaltijd eten met diabetes

  • Sandra

   Precies! Je hebt helemaal gelijk. :)

 31. Demi| prettyfallingstars

  Leuk om te zien hoe je bent veranderd en dan niet alleen qua uiterlijk maar ook op zoveel andere gebieden.

  • Sandra

   Leuk om te horen Demi!

 32. Valerie

  Oh, super herkenbaar! Mijn interessegebied is inderdaad ook veel breder geworden en daar ben ik eigenlijk ook wel blij mee :-) Je ziet inderdaad een groot verschil met de foto’s, je ziet er nu wel volwassener uit ja! En wat zijn je haren trouwens leuk :-) XX

  • Sandra

   Ah thanks!! Tof dat jij ook veranderingen ziet. :)

 33. Ysanne

  Ik merk ook aan je artikelen dat je steeds meer gewoon durft! Echt heel goed, al zal het vast ook wel een beetje met ouder worden te maken hebben :) In ieder geval positief!

  • Sandra

   Ah, dat is echt leuk om te horen, hihi. Denk het trouwens ook hoor, dat leeftijd ook meespeelt.

 34. Sanne

  Ik herken het wel een beetje. Ik geef meer om mijn uiterlijk dan vroeger. Ja die spontaniteit herken ik ook wel. Ik durf nu gewoon tegen onbekende mensen babbelen.

  • Sandra

   Ah wat goed! Echt leuk om die veranderingen mee te maken. Positief!

 35. Evelien

  Helemaal mee eens! Ik durf ook veel meer mezelf te zijn en te experimenteren :-)
  Evelien onlangs geplaatst…Mijn eerste week bij CG!

  • Sandra

   Yes, wat goed Evelien! :)

 36. Marcella

  Mooi om te lezen lady! Het bloggen heeft je veel moois gebracht. Mij ook, dus het is zeker herkenbaar (maar dan op een iets andere manier). Leuk dat ik jou ook steeds een stukje beter leer ‘kennen’!

  • Sandra

   Tof om te horen dat het bloggen jou ook veel moois brengt. :)

 37. Paul

  Ik blog al jaren, maar kan niet benoemen of het mij veranderd heeft. Mijn schrijfstijl is wel enorm verbeterd. En verder heb ik vooral veel leuke mensen leren kennen door het bloggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

© 2024 AroundSan

Theme by Anders NorenUp ↑