My Way of Exploring

Happy 26th Birthday to me!

Happy 26th Birthday to me! Happy birthday tooooo me! Deze meid is vandaag 26 jaar geworden! Z e s e n t w i n t i g . Whoops, dat vind ik best ‘oud’ klinken hoor. Het afgelopen jaar heb ik veel mooie mijlpalen en bijzondere dingen mogen meemaken. Zie aan mijn typische San foto hoe lucky ik ben, haha. Lees het in mijn verjaardagsblog van vandaag. :-)

Richting de 30…?!

Als je mij goed kent, dan weet je dat ik het vreselijk vind om richting de 30 te gaan. Dat moment is nu aangebroken mensen, want als je 26 bent ga je richting de 30. Oef. Natuurlijk ben ik blij dat ik deze leeftijden mag halen, begrijp me niet verkeerd, maar zodra je richting de 30 gaat voelt dat zo oud… Ja, het is onzin, I know. :’) Toch voelt het wel zo. Ouder worden gaat he-le-maal vanzelf, daar hoef je niks voor te doen haha.

De 25-jarige ik

Bizar om te bedenken dat ik als 25-jarige ten huwelijk ben gevraagd, getrouwd ben, een heel huis verbouwd heb, een droomreis heb kunnen maken én een baan heb gekregen waar intens blij mee ben. Allemaal hoogtepunten in één levensjaar! Er zijn in ieder geval veel mooie dingen gebeurd en daar ben ik zo zo zo dankbaar voor. Het is fijn om nu een paar dingen op te kunnen schrijven over het afgelopen jaar waar ik zo blij mee ben. Terugblikken naar die mijlpalen moet je elk jaar blijven doen vind ik! Afgelopen jaar voelt echt als een volwassen jaar.

It’s my birthday!

Hoe ga ik mijn verjaardag invullen? Ik heb voor mijn werk vooruit kunnen werken en kan zelf kiezen of ik nog wat ga doen of niet. Blij dat dat is gelukt, want nu hoef ik niet per sé iets te doen op mijn verjaardag. Niet dat ik dat erg vind hoor, maar vind het ook chill om een dagje daar niet aan te hoeven denken. Vandaag heeft Pat een middag vrij genomen, speciaal voor mij! Vind ik liefffff. Wat we gaan doen weet ik niet, maar dat maakt mij eigenlijk ook niks uit. Als het maar gezellig is! Verder vier ik mijn verjaardag niet echt dit jaar, maar ik vind het wel prima zo. Natuurlijk is er elk jaar even bij stil staan dat je weer een nieuw levensjaar in gaat ook wel mooi, dus dat ga ik ook zeker doen. Vind het alleen al een heerlijk idee om vandaag een dag te hebben waarop niets moet en alles mag. :D

Op naar een nieuw mooi jaar vol met hoogtepunten. (En nóg meer van die gekke foto’s natuurlijk, haha!)

Liefs van deze 26-jarige!

8 Comments

 1. Romy

  Gefeliciteerd, lieve San! Wat heb je een mooi en bijzonder jaar achter de rug! En heerlijk dat je vandaag even van een rustige dag kunt genieten die je kunt invullen zoals jij dat wilt. Geniet er volop van!

 2. Jessica J.

  Gelukkige verjaardag, San! 💚 Wat een prachtige mijlpalen heb je het afgelopen jaar bereikt. Geniet van jouw rustige dagje en veel plezier met je man vanmiddag!
  Jessica J. onlangs geplaatst…Review • Lush Space Girl Bath Bomb

 3. Lieke van Veen

  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

 4. Darina

  Gefeliciteerd met je verjaardag en een hele mooie dag gewenst!
  Darina onlangs geplaatst…10 Gelukkige momenten #2

 5. Kelly

  Happy Birthday! :)

 6. Simone

  Gefeliciteerd! Ik hoop dat je een leuke en fijne dag hebt gehad :)
  Simone onlangs geplaatst…Postcrossing Ontvangen #1

 7. Fleur Sophia

  Nog gefeliciteerd met je verjaardag! Ik hoop dat je een leuke en gezellige dag hebt gehad!

 8. Sabine

  GEFELICITEERD!! Herkenbaar hoor. Ik ben nu 27 en vind het ook verschrikkelijk om aan de 30 kant te zitten, ik voel me soms nog 18 haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

© 2024 AroundSan

Theme by Anders NorenUp ↑