AroundSan

My Way of Exploring

Groot nieuws | Ik heb een (super toffe) baan!

Groot nieuws | Ik heb een (super toffe) baan!
JA, je leest het goed: ik heb GROOT nieuws. Ik heb een baan! Sterker nog: mijn eerste twee dagen zitten er al op! Natúúrlijk moet ik dit wel delen hier, want ik ben ontzettend enthousiast! Het is een nieuw iets in mijn leven en vertel daarom maar al te graag wat ik doe. :D

Jep, voor de opvallende lezer: deze foto heb je inderdaad al eens eerder gezien in een blog waarin ik vertelde dat ik figureerde. Vorig jaar heb ik dus een keer gefigureerd voor de bedrijfsfoto’s van het bedrijf waar ik nu werk. Deze behind the scènes foto is toen gemaakt, en grappig genoeg werk ik er nu dus zelf!

Een parttime baan als…

Nooit gedacht dat het zo snel zou gaan allemaal… Drie weken geleden had ik mijn eerste gesprek, vorige week de tweede en afgelopen maandag was mijn eerste werkdag al. Ik werd door het videoproductiebedrijf  waar Pat werkt gevraagd of ik op gesprek wilde komen. Eerlijk is eerlijk, ik zat stiekem al een tijdje een beetje te azen op zo’n functie als waar zij mij voor in gedachten hadden, haha. Je kan begrijpen dat ik gelijk volmondig JA zei toen ik werd gevraagd! En nu? Nu ben ik per 1 maart parttime daar aan het werk als Content Marketeer. Twee dagen per week ben ik bezig met van alles en nog wat. Mijn liefde voor schrijven kan ik natuurlijk al uiten op mijn blog, maar nu ook nog eens op mijn werk! Dat klinkt zó gek en eigenlijk te perfect voor woorden, hihi. Het is heel afwisselend en vooral heel creatief en vrij. Dát is wat ik leuk vind! Ook vind ik het heel fijn dat ik dit lekker kan combineren met mijn eigen bedrijf: AroundSan. :D

De eerste dagen

Mijn eerste twee dagen zitten er dus al op en mijn eerste indrukken heb ik al verwerkt. Ik heb het ont-zet-tend naar mijn zin en die twee dagen zijn echt omgevlogen. Gek idee dat ik volgende week er pas weer ben, haha. Ik heb ik deze twee dagen al zooo veel geleerd/ontdekt en heb me al helemaal kunnen uitleven. Wat is het toch tof om iets te kunnen doen wat je leuk vindt! Ik heb nu al zin in volgende week. Ben blij dat ik dat kan zeggen, want dat is wel een heel goed teken natuurlijk. :) Het bedrijf zelf is ook gewoon ontzettend leuk! Ik was er natuurlijk al een paar keer geweest en wist al veel van Pat, maar om er nu ook zélf deel van uit te maken vind ik zo tof! Grappig om allebei nu bij hetzelfde bedrijf te werken…

Dusssss vanaf 1 maart heeft madame een baan, jaja. Wie had dit ooit gedacht? Ik had nooit verwacht dat ik hier terecht zou komen. Het is een kant waarvan ik nooit gedacht had terecht te komen. De filmindustrie is voor mij interessant geworden omdat ik natuurlijk al heel lang daar mee te maken heb door Pat. Is mijn blog ervaring, alles wat ik daar omheen mezelf heb aangeleerd en een stuk psychologie toch ergens goed voor hè, hihi. Wat mij betreft dé perfecte combinatie met deze branche. Me = so happy!

Wat voor werk doe jij? 

13 Comments

 1. Wow, gefeliciteerd, wat ontzettend leuk dat je zo’n supertoffe baan hebt. Heel veel succes! Ik ben stafsecretaresse in een groot ziekenhuis :)
  Darina onlangs geplaatst…Outfit | De eerste echte lentedag

 2. Heel tof! Gefeliciteerd met je nieuwe baan. Het klinkt heel leuk. Ik ben webredacteur bij een tijdschrift. Voor nog 2 weken, want daarna ga ik verhuizen naar Antwerpen en ik heb nog geen nieuwe baan.
  Shirley onlangs geplaatst…Februari | Stilte voor de storm?

 3. Wauw, zo onwijs tof! Gefeliciteerd met je baan! :) Het klinkt als de perfecte functie voor jou waarin je al je passie en enthousiasme kwijt kan. Echt heel gaaf! Veel plezier alvast met de volgende werkdagen volgende week :)
  Ik werk zelf als beleidsmedewerker op de universiteit en ben daarnaast tekstschrijver, redacteur en blogger. Ook een combinatie waar ik heel blij mee ben.
  Romy onlangs geplaatst…Minder negatief denken | 7 wijze lessen die ik leerde

 4. Wat super leuk! Gefeliciteerd met je nieuwe baan. :D Het klinkt echt precies iets wat bij je past als blogger. Ik werk ook in marketing (in een vrij brede rol) en ben ook blij dat ik hier mijn creatieve ei in kwijt kan.
  Lizzy onlangs geplaatst…Quitting Instagram and choosing life

 5. Wat super tof zeg! Gefeliciteerd!! Zo zie je maar hoe iets kan lopen :D

 6. Wat super leuk! Ook een compliment dat jij door het bedrijf zelf benaderd werd. Heel veel succes met je nieuwe werk. Ik werk zelf ook in de content, ben content manager bij een kortingssite!

 7. Waauw! Gefeliciteerd! Heel veel succes en vooral heel veel fun op je nieuwe baan!

 8. Wat super leuk, gefeliciteerd & veel plezier!

 9. Ontzendend leuk. Van harte! Ik vroeg mij nog af: wat doe je met je (thuis)studie? Stop je daarmee? Of ga je alledrie combineren?

 10. Ah wat tof! Gefeliciteerd! En veel plezier natuurlijk:)

 11. Gefeliciteerd !! Ik ben net afgestudeerd en begin 1 april als basisarts in een psychiatrisch verpleeghuis

 12. Super leuk nieuws! Gefeliciteerd! Zo fijn ook dat het een job is waar je je ei in kwijt kan en dat je het kan combineren met je bedrijf. Heel veel plezier daar !
  Irene onlangs geplaatst…Recept | Groentencurry

 13. Wow, klinkt echt super! De combinatie van een baan, eigen bedrijf en bloggen bevalt mij ook erg goed. Heel veel succes met je nieuwe job :)
  Yvonne onlangs geplaatst…7 redenen waarom Kaapstad zo populair is

Geef een reactie

Your email address will not be published.

*

CommentLuv badge

© 2023 AroundSan

Theme by Anders NorenUp ↑