My Way of Exploring

Even een snelle kleine update!

Even een snelle kleine update!
Geen uitgebreide blog vandaag. Ik vind het rot dat ik niks klaar heb staan en aangezien het op dit moment niet haalbaar is voor mij om veel energie te steken in een blog besluit ik nu om een kleine update te geven. Ik had gister de laatste onderzoek in het ziekenhuis en dat heeft erg vervelend uitgepakt en daardoor voelt het nu alsof er een vrachtwagen over mij heen is gereden en voel ik me ziek. Even een kleine update dus.

Ik had gister (woensdag) mijn laatste onderzoek in het ziekenhuis. Dit pakte nogal vervelend uit en daardoor voel ik me nu – op zijn zachtst gezegd – erg rot en ziek. Het onderzoek pakte naar uit omdat mijn lichaam best wel heavy reageerde tijdens het onderzoek. Het is niet leuk, maar daardoor is er nu eindelijk wél iets duidelijk geworden. Het is dubbel, want natuurlijk is het ronduit kut, maar ook ben ik een soort van opgelucht dat ik eindelijk waar mijn rare spijsvertering en alle pijn en ongemakken die daar bij komt kijken voor een deel vandaan komt. Het is in ieder geval duidelijk dat mijn darmen bepaalde stoffen zelf niet kan verteren. Klote, maar toch ben ik ook opgelucht omdat ik na al die jaren iets weet. Mag ook wel na 12 jaar niet serieus genomen te zijn en het stempeltje PDS te krijgen. Want ja, dat is gewoon lekker makkelijk omdat het een verzamelnaam is. Waarom zou je verder zoeken? Ik ben niet gek en al die tijd wist ik dat er iets niet goed was, maar de artsen vonden dit soort onderzoeken die ik de afgelopen tijd gehad heb al die jaren niet nodig. Je wilt niet weten hoe blij ik met mijn arts van nu ben! Dit laatste onderzoek heeft dus veel duidelijk gemaakt, maar nog niet alles. Maar hey, ik vind dat ik niet mag klagen met datgene wat ik nu weet! Volgende week heb ik een afspraak met de arts en dan hoor ik alle definitieve uitslagen. Misschien dat ik er dan wat meer over vertel.

Het is dus even helemaal flut met mij. Ik voel me beroerd en mijn lijf heeft een keiharde tik gekregen. Althans, zo voelt het. Die paar uur in het ziekenhuis waren totaal niet fijn, maar eenmaal thuis bleef het nog lekker na etteren. Dussss dit was de blog even voor vandaag. Meer fut heb ik niet. Het voelt alsof er een vrachtwagen over me heen is gereden ghehe. Maar ik zou San niet zijn als ik toch nog een kleine update zou geven, want ik kan het niet over mijn hart halen om niks online te zetten. :)

Fijne dag vandaag lieve mensen!

9 Comments

 1. Shirley

  Veel sterkte en beterschap. Hopelijk kun je na de definitieve uitslag een passend behandelplan krijgen, waardoor je je uiteindelijk ook beter gaat voelen.

 2. Romy

  Wat balen dat je je nu flink beroerd voelt, maar wél heel fijn dat je klachten eindelijk serieus genomen worden en dat er nu gaandeweg steeds iets meer duidelijk wordt. Ik hoop zo dat dit uiteindelijk leidt tot een medicijn of een andere behandeling waar je écht iets mee kunt. Beterschap voor nu! En ik ga hard voor je duimen dat je binnenkort eindelijk echt verder kunt worden geholpen.
  Romy onlangs geplaatst…De wereld is mooi. Jóuw wereld is mooi.

 3. Jessica J.

  Wat ongelooflijk kut dat je je nu zo voelt, maar het is natuurlijk wél goed dat er eindelijk iets duidelijk geworden is. Hopelijk kan je gauw doeltreffend behandeld worden. Beterschap, lieve Sandra! X
  Jessica J. onlangs geplaatst…MSL #106 • Beestenboel en abonnement op de zee?!

 4. Simone

  Wat klote dat je je zo voelt. Maar gelukkig dat je wel wat wijzer bent geworden met het onderzoek. Doe lekker rustig aan, neem je tijd en rust!
  Simone onlangs geplaatst…Boodschappen doen met Picnic

 5. Darina

  Heel veel sterkte en beterschap! Wel fijn dat je nu wijzer bent geworden waar je klachten vandaan komen. Rust goed uit!
  Darina onlangs geplaatst…Kledingkast praat #1

 6. Madelon

  Veel sterkte en beterschap! Wel fijn dat je nu serieus wordt genomen en hopelijk vinden ze een oplossing/behandeling :)

 7. Anne - Ditisanne.nl

  Ai, heftig hoor! Beterschap en doe rustig aan! Wel fijn dat je een dokter hebt waar je een goed gevoel bij hebt.
  Anne – Ditisanne.nl onlangs geplaatst…Filmrecensie ‘Mamma Mia! Here we go again’

 8. Judith

  Wat vervelend zeg! Heel veel sterkte!
  Judith onlangs geplaatst…3 x Outfit Voor Op Kantoor

 9. Rowan

  Wat vervelend dat je je zo beroerd voelt. Heel veel beterschap!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

© 2023 AroundSan

Theme by Anders NorenUp ↑