AroundSan

My Way of Exploring

Een blog over de (ik bedoel: mijn) liefde!

Een blog over de (ik bedoel: mijn) liefde!
Valentijnsdag… Een perfecte dag om het eens over de liefde te hebben. Of eh, míjn liefde! Dat ga ik vandaag doen. Eigenlijk een onderwerp waar ik niet echt over schrijf hier, maar ik waag mij er gewoon eens aan, hihi. Dat had je vást al verwacht toen je deze cheesy foto hierboven zag!

Soms denk ik terug aan hoe mijn leven tot nu toe is gelopen. Als klein meisje droomde ik er van om vroeg te trouwen en zag ik een aanzoek compleet voor me, ik zou jong moeder worden, wonend in een mooi huis met een grote tuin en zag mijn carrière al helemaal voor me. Natuurlijk alles perfect en zonder er bij na te denken dat een combinatie van een fulltime baan én moeder zijn helemaal niet zo makkelijk zou zijn. Ach, daar ben je kind voor, toch? Lekker dromen over van alles en nog wat. Mijn leven is totaal niet als hoe ik het mij vroeger had voorgesteld: ik ben (nog) niet getrouwd, ik ben geen moeder en ik heb ook niet de carrière gemaakt die ik had gehoopt.

Toen ik ouder was werd ik uiteraard ook een beetje onzeker als puber. Ik was eigenlijk niet zo met jongens bezig omdat ik dacht dat ik toch niet leuk genoeg was. Toen ik 16 werd mocht ik uitgaan en dat ging ik toen ook zeker doen met vriendinnen. Of ik het zo leuk vond? Nah, het was meer omdat het ‘hoorde’, haha! Maar ik heb zeker wel een leuke tijd gehad hoor, maar een echte feestbeest dat was ik niet. Wel ging ik elke week naar de plaatselijke kroeg hier om een drankje te doen en te poolen met vrienden. Leuke tijd wel hoor! Natuurlijk komen jongens wat meer in beeld als je uitgaat en dat vond ik aan de ene kant wel interessant maar toch ook wel eng. Want ja, als puber meisje die ook zo haar onzekerheden had, was het toch wel spannend als er ineens een jongens op je afstapten… En vanaf toen ging het snel. Lang verhaal kort (heel kort): een vriendin en ik gingen naar een feestje met alleen maar (voor ons) onbekende jongens (die nu allemaal mijn vrienden zijn!) en toen veranderde mijn leven. Maar dan ook écht, haha! Ik was maar liefst 1,5 maand 16 jaar toen ik wat met Pat kreeg. Haha, als ik zo terug denk is dat zo bizar snel gegaan. Van een meisje die helemaal niet zo met jongens bezig was, naar een meisje die ineens een vriend had. Ik kon het zelf ook niet bijhouden hoor, haha!

En nu ben ik in april alweer 9 jaar samen met hem. Bijna dus! Iets wat ik tot ik hem ontmoette nooit had gedacht. ‘Iemand die míj leuk vindt? Dat kan niet.’, schoot vaak door mijn hoofd heen. Dussss ik zal nog wel lang alleen blijven en daar had ik ook vrede mee. Zoals ik al zei: ik was er niet mee bezig omdat ik toch dacht dat niemand mij leuk zou vinden. Nou, dat is dus mooi niet zo gelopen! Zo zie je maar… Het valt allemaal niet te voorspellen.

Een blog over de (ik bedoel: mijn) liefde!

Nu zijn we dus bijna 9 jaar verder, ne-gen. Whut? We hebben samen al zo veel meegemaakt, zo veel gelachen, maar ook rottige dingen meegemaakt. Ik weet dat het heus niet allemaal altijd makkelijk was door mijn verleden met ziek zijn, maar toch zijn we óók díe jaren doorgekomen. Het hoort er allemaal bij. We hebben heel moois van de wereld gezien, wat ik bijna niet eens in woorden kan uitdrukken omdat al onze reizen zó fantastisch zijn geweest tot nu toe! Eind 2017 hebben we een grote stap gemaakt door te gaan samenwonen en nu hebben we een huis gekocht waar we keihard bezig zijn om het ons eigen paleisje te maken. Hallo, een HUIS gekocht. Are you kidding me? We zijn ook ontzettend blij met onze lieve kleine Suzie, waar we echte cat-mom and cat-dad van zijn (maar serieus, wij zijn echt belachelijk kneuterig met haar, hahaha). Wat willen we nog meer? Ja oké, ik kan nog wel wat dingen opnoemen. Het kan alleen nog maar mooier worden.

En vandaag, op Valentijnsdag, is ‘ie jarig! Die knettergekke, grappige, lieve, knappe, leuke, creatieve, toch soms ook wel koppige, zorgzame, bijzondere, gezellige, chille en inspirerende vriend van mij. Happy birthday my love! <3 Ik ben zó benieuwd wat de toekomst ons brengt. Wat we allemaal nog gaan meemaken, hoe ons huisje gaat worden, wat we allemaal nog samen van de wereld gaan zien, hoe ons leven er over 5 jaar uit ziet, of we nóg meer op een dag kunnen lachen dan we nu al doen… Jep, wat dit betreft ben ik de gelukkigste van de wereld. Dat ik maar één vriend heb gehad en dit al bijna 9 jaar lang zo is, daar ben ik trots op! Nooit verwacht, nooit durven hopen, maar op dit gebied ben ik toch wel écht een geluksvogel hoor, hihi. Vanaf je 16e met iemand samen zijn is toch wel bijzonder.

Ondanks wij geen Valentijn-fans zijn, vond ik het toch wel leuk om op deze dag een blog over over iets te schrijven wat er mee te maken heeft. Natuurlijk is het wél een leuke dag omdat hij vandaag jarig is! Voor de mensen die Valentijnsdag wél leuk vinden: veel plezier vandaag!

Heb jij een relatie? En doe jij aan Valentijnsdag?

11 Comments

 1. Gefeliciteerd met je vriend en wat een mooi artikel heb je geschreven. Zo lief 💗 en mooie blije foto’s! Mijn man is ook mijn eerste liefde en we zijn 19 jaar samen waarvan dit jaar 10 jaar getrouwd :)
  Darina onlangs geplaatst…Vijf keer typisch Parijs #6

 2. Gefeliciteerd met zijn verjaardag, wat een lieve blog. Ik ken mijn vriend volgende week vijf jaar, dat gaat ook opeens best snel.
  Shirley onlangs geplaatst…Een dag naar Naarden-Vesting

 3. Wauw, wat een mooie en lieve blog en wat een prachtig verhaal over jullie liefde! Inderdaad wel heel bijzonder dat jullie al vanaf jullie 16e samen zijn en op deze leeftijd al zó veel (positieve en negatieve) dingen hebben meegemaakt samen <3 Gefeliciteerd met de verjaardag van je vriend en maak er een geweldige dag van vandaag!
  Romy onlangs geplaatst…5 fijne tips om vandaag EXTRA lief voor jezelf te zijn

 4. De liefde spat van m’n beeldscherm af! Wat een mooi artikel, Sanne! 💖 Leg Pat maar eens goed in de watten vandaag. 🙂
  Mijn vriend en ik zijn intussen ook al een goede zeven jaar samen. Wat gaat de tijd ongelooflijk snel. Wij doen ook niet aan Valentijnsdag. Ik heb er een paar jaar geleden zelfs over geschreven, haha. Ik vind het allemaal zo geforceerd.
  Jessica J. onlangs geplaatst…Review • Lush Luxury Lush Pud Bath Bomb

 5. Gefeliciteerd met de verjaardag van je vriend! Wat leuk en mooi om te lezen hoeveel liefde en leed jullie met elkaar al hebben kunnen delen. En dat jullie al zo lang bij elkaar zijn!

 6. Jaaaaaa hoor, je hebt me. Huilen geblazen. Ik vind het zo lief dit, het spat er inderdaad echt vanaf <3 Ik kan niet wachten op aan de zijlijn te kijken hoe jullie toekomst zich ontvouwt de komende tijd. Ik vind jullie echt een ontzettend leuk stel en wens jullie ALLE geluk in de heeeeele wereld. Veel knuffels!

 7. Aaw, wat super lief! Ik word altijd heel blij van dit soort liefdesverhalen. <3 Echt ontzettend knap dat jullie zo lang een relatie hebben ‘volgehouden’ die op zo’n jonge leeftijd is begonnen. Dat zie je tegenwoordig niet meer zo vaak, maar is des te meer een testament van jullie liefde. Gefeliciteerd met de verjaardag van je vriend. Ik hoop dat jullie een mooie en liefdevolle dag hebben samen!
  Lizzy onlangs geplaatst…One of those sappy love stories

 8. Gefeliciteerd! Zoooo schattig dit. Heel leuk! <3

 9. Ah wat leuk om te lezen! 9 jaar ook al… Wat speciaal dat jullie elkaar al zo vroeg tegen zijn gekomen. Ik ben ook heel blij in mijn relatie, maar mijn route naar the one heeft iets meer afslagen gehad ;).

 10. Gefeliciteerd en wat een leuk artikel heb je ervan gemaakt. Nog van harte met je vent. Ik ben al 11 jaar samen en we zijn al heel wat jaartjes getrouwd. Ook sinds onze tienerjaren bij elkaar, zo bijzonder wat je allemaal samen meemaakt dan.

 11. Wauw, al bijna negen jaar samen! Wat enorm fijn dat jullie zo’n goed koppel zijn gebleken. Ik hoop dat dat nog heel lang zo blijft <3
  Ik heb sinds de zomer een relatie met een jongen die tot die tijd m'n beste vriend is. Ik kan er nog steeds wel om lachen dat het zo'n klassiek verhaal was eigenlijk. Ik had een relatie, maar dat ging eigenlijk helemaal niet goed. M'n beste vriend knuffelde en gaf me wijze raad en ik kon hem desnoods om drie uur 's nachts bellen als ik ergens mee zat. Maar allemaal om die relatie te redden hoor! Nou ja, ik besloot toen zelf om het uit te maken, en anderhalve maand later gaven m'n beste vriend en ik aan elkaar toe dat we elkaar al heel lang leuk vonden. Hij had zo netjes niks daarmee gedaan, want ik was 'bezet' natuurlijk. Toen ik nog geen relatie had, had hij wel voorzichtig signalen gegeven, maar die kwamen bij mij totaal niet aan – ik dacht gewoon dat we allerbeste vrienden waren :P
  Op Valentijnsdag had ik nogal een baaldag met een dubbele afspraak bij de psycholoog en de nacht ervoor heel slecht slapen. M'n vriend kwam logeren en ervoor zorgen dat ik een goede maaltijd at en al m'n stress wegknuffelen <3

Geef een reactie

Your email address will not be published.

*

CommentLuv badge

© 2022 AroundSan

Theme by Anders NorenUp ↑