My Way of Exploring

AroundSan bestaat 6 jaar!

20210214_082432 kopie-001Vandaag bestaat AroundSan.nl 6 jaar! Al 6 jaar lang is dit mijn plekje waar ik alles wat ik maar wil kwijt kan. Deze bijzondere dag kan ik natuurlijk niet voorbij laten gaan zonder er iets over te schrijven, hihi. :-)

AroundSan bestaat 6 jaar!

Hoe bijzonder is het dat ik al 6 jaar lang blog? Het begin, die eerste blog, voelt inmiddels als een eeuwigheid geleden. Dat is ook niet zo gek, want 6 jaar is echt wel lang. Ik weet nog dat ik maanden, of eigenlijk meer dan 2 jaar ghehe, heb gedaan om een naam te verzinnen. Ik was zó perfectionistisch dat ik eerst een perfecte naam wilde hebben voordat ik begon met bloggen. Haha, typisch San dit…

In die jaren is er veel gebeurd in mijn leven. Leuke en minder leuke dingen. Dat hoort er bij natuurlijk… Dit allemaal heeft er ook voor gezorgd dat mijn blog, naast mijn persoonlijke ontwikkeling, ook is meegegroeid. Dat vind ik echt tof om te zien! Is dat herkenbaar voor andere bloggers die al een tijd bloggen? Wat ik trouwens ook zo leuk vind is dat ik al die photo diaries van al die jaren heb. Een best groot deel van mijn leven heb ik op die manier vastgelegd. Yay voor dat! Wist je dat ik regelmatig nog dingen terug zoek op mijn blog? Wanneer ikzelf of iemand anders zich bijvoorbeeld afvraagt wanneer een bepaalde gebeurtenis was heb ik altijd mijn zoekbalk op mijn blog om het op te zoeken, haha. Zo grappig.

Nog steeds hoop ik dat ik weer meer kan gaan schrijven. Dit heb ik het afgelopen jaar nu al 100x gezegd voor mijn gevoel, maar nog steeds is het zo. Het gevoel dat ik hier altijd kan schrijven als ik daar behoefte aan heb is zó fijn!

Ik was trouwens biiiiijna vergeten dat vandaag mijn blog 6 jaar bestaat. Een beetje lastminute schrijf ik deze blog nog een avond van te voren, hihi. Gelukkig kreeg ik een herinnering op mijn telefoon. :-)

Thanks voor het volgen en de leuke en lieve reacties altijd! Ik word er ontzettend blij van en waardeer het heel erg! Ik vind het bizar dat mijn unieke bezoekers nog steeds blijven stijgen, terwijl ik niet meer zo veel blog als bijvoorbeeld 3 jaar geleden. Dat is ook iets wat een glimlach op mijn gezicht tovert! Dankjulliewel! <3

Hoe lang volg jij mij al? En als jij ook een blog hebt: hoe lang blog jij al? 

3 Comments

 1. Marloes

  Ahh, superleuk! Nog gefeliciteerd met deze mijlpaal :) Ik volg je volgens mij vanaf kort na het moment dat ik zelf begon met bloggen. Denk nu zo’n drie jaar. Op mijn eigen blog zoek ik vooral recepten op, haha. Er staan er niet veel op mijn site, maar de recepten die erop staan, gebruik ik vaak.
  Marloes onlangs geplaatst…Activiteit om binnenshuis te doen | Postcrossing

 2. Simone

  Gefeliciteerd met 6 jaar bloggen! Super leuk dat je even hierbij stil staat. Ik ben zelf de tel kwijt geraakt. Ik zit in elk geval op +10 jaar. Maar intussen ook 3 (?) verschillende blogs versleten. Bij mij lukt het ook niet altijd om te blijven schrijven. Maar op dit moment heb ik – eindelijk- weer wat inspiratie!
  Simone onlangs geplaatst…Even tijd voor een update! | Persoonlijk

 3. Meaghan

  Ha wat bijzonder dat je het al zes jaar doet! Wat een mijlpaal. Ik volg je nog niet zo heel lang, maar ik lees je artikelen met plezier! Zelf ben ik mijn blog in juni 2013 gestart, wat betekent dat ik alweer bijna 8 jaar blog! Bizar eigenlijk.
  Meaghan onlangs geplaatst…De thuiswerk-tag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

© 2023 AroundSan

Theme by Anders NorenUp ↑