AroundSan

My Way of Exploring

Herfst inspiratie | De nieuwste Zara Home accessoires

herfst autumn fall zara home accessoires
Heb jij je huis of kamer al herfst-proof gemaakt? Ik nog niet, en daarom heb ik wat herfst wooninspiratie opgezocht. Per seizoen de accessoires in huis aanpassen is extra leuk, toch? Ik kwam er achter dat Zara Home weer allemaal nieuwe home accessoires in het assortiment heeft! Er zijn onwijs leuke dingen te koop en daarvan heb ik een overzicht gemaakt om te laten zien.


Bijzetmeubels

De leuke bijzetmeubels vielen mij als eerste op. Nog steeds zie je veel houten tafeltjes voorbij komen, en laat dat nu nét iets zijn wat ik zelf erg tof vind! Ook kwam ik opnieuw weer metalen tafels tegen. Ziet er wel gaaf uit op de foto’s hier onder. Vind je ook niet?
herfst autumn fall zara home accessoires
Links/Rechts boven/Rechts onder
herfst autumn fall zara home accessoires
Links/Rechts boven/Rechts onder

Lampen

Wat vind ik die middelste lamp gaaf! Dat beton heeft echt zo’n robuuste uitstraling, nice. Ook zijn er houten, metalen en glazen lampen te vinden in de webshop. Vooral veel glazen, al vind ik dat zelf niet zo.
herfst autumn fall zara home accessoires
Links boven/Links onder/Midden/Rechts

Manden/dozen/opbergers

Verschillende manden en dozen. Je komt vooral gevlochten en hout-look dozen tegen, waarvan de middelste al een tijdje in het assortiment zit (ik heb hem hier al eens laten zien). Maar omdat ik hem zo leuk vind, laat ik hem gewoon nog een keer zien. Links boven zie je een tijdschriftenrek. Vind ‘m er wel bijzonder uit zien!
herfst autumn fall zara home accessoires
Links boven/Links midden/Links onder/Midden/Rechts boven/Rechts onder

Vazen

Qua vazen zie je echt van alles in de webshop. Van gewoon doorzochte glazen vazen, tot stenen en houten vazen. Heel divers en super leuk om dat met elkaar te combineren!
herfst autumn fall zara home accessoires
Links boven/Links onder/Midden/Rechts
herfst autumn fall zara home accessoires
Links boven/Links onder/Midden/Rechts

Kaarsen

Die betonnen kaarsenhouders vind ik zelf wel erg gaaf! En hoe herfst/winterachtig is die rendier kaars?
herfst autumn fall zara home accessoires
Links boven 1/Links boven 2/Links onder/Rechts boven/Rechts onder 1/Rechts onder 2

Accessoires

Die hangende origami vormige accessoire vind ik super tof! Lijkt mij ook gaaf om er een cactus in te doen, al weet ik niet of deze hangers daar geschikt voor zijn haha. Ook zie je nu veel zandlopers ineens?
herfst autumn fall zara home accessoires
Links boven/Links onder/Midden/Rechts boven/Rechts onder

Vloerkleden en kussens

Okergeel vind ik een hele gave kleur om in je interieur te hebben. Ook dat vuile mintgroene kleurtje vind ik erg leuk. Het neigt een beetje naar grijs met die koele ondertoon. Nice! Er zijn weer genoeg leuke vloerkleden en kussens. :)
herfst autumn fall zara home accessoires
Links boven/Links midden/Links onder/Midden/Rechts boven/Rechts onder

Handgrepen

Als je een kast zat bent, dan kan je hem weer opleuken met nieuwe handgrepen. Er zijn er heel veel te vinden in de webshop. Voor ieder wat wils!
herfst autumn fall zara home accessoires
Links boven 1/Links boven 2/Links onder/Rechts boven/Rechts midden/Rechts onder

Altijd leuk om zo’n overzicht te maken! Ben gelijk weer op de hoogte van de trends en de kleuren die nu veel gebruikt worden. Heb geprobeerd om een beetje van alles wat te laten zien qua stijlen, om een idee te geven van de collectie. Als je het overzicht zo bekijkt is het qua kleuren misschien een beetje saai, maar ik houd daar juist wel van. Beetje gemengd met bijvoorbeeld oker geel en het is gelijk een stuk vrolijker! Jep, ik vind dat er best veel leuke dingen te vinden zijn bij Zara Home. :)

Wat vind jij van de accessoires van Zara Home van deze herfst? 

50 Comments

 1. Oeh wat zitten er leuke dingen tussen! De marmeren handgrepen zijn ook echt heel erg tof, dat heb ik nog niet eerder gezien.

 2. Zo’n bijzettafeltje als dat rechtsonder wil ik al heel lang voor in de woonkamer. Maar ik zou dan wel 3 houten pootjes willen eronder.
  Ik heb het hier zelf nog niet herfstproof gemaakt, dat zou ik dan liever doen met pompoenen en takken en Halloweendecoratie. :-)
  Ilse onlangs geplaatst…Lyme: My Daily Life

 3. Ohhh, zo mooi allemaal <3. Vooral die bijzetmeubels en vazen. I looove it! Nu zou ik zo graag willen dat ik meer ruimte had dan slechts mijn studentenkamertje… Haha :)!

 4. Als het kouder wordt ben ik altijd geneigd om nieuwe plaids te kopen en leuke kussens voor op de bank. Die rendier kaars is leuk!

 5. Wij zijn nog op zoek naar een bijzet tafeltje, nooit geweten dat we daar ook voor bij de Zara konden kijken. Thanks voor de tip :) Vind die blokken hout/boomstam zo tof.

 6. hele gave spullen! Ik wil die wereldbol hebben :D

 7. Wat een leuke spulletjes! Ik zet die rendier kaars op mijn verlanglijstje ;) Ik heb mijn kamer wel een beetje herfst-winterproof gemaakt door wat leuke nieuwe kaarsenhouders etc. te kopen. Vind ik zo leuk :)

  • Hihi, leuk! Hij is inderdaad erg leuk. Nice dat jij je kamer al herfst/winter proof hebt gemaakt. Nieuwe spulletjes zijn altijd zo tof om te kopen!

 8. Wat een leuke items! Alles met hout vind ik zo herfstachtig en fijn. Ik heb al zin om mijn huisje later helemaal zelf in te richten!

 9. Wauw, wauw, wauw, wat een toffe nieuwe dingen allemaal! Ik hou echt van Zara Home!

 10. Wat een leuke items! Vooral die driepoot lamp, het witte hert en de marmeren handgrepen zien er mooi uit!

 11. Wat een mooie spullen allemaal! Vooral die vaas met de kwastjes vind ik echt geweldig! Ik wist niet eens dat Zara nu ook woonaccessoires heeft. Heb een beetje onder een steen geleefd, denk ik ;)

 12. Ik ben altijd verbaasd over wat voor mooie spullen Zara Home wel niet heeft. Al die lampen die je hier hebt laten zien… super leuk gewoon. En die wereldbol <3

 13. Hele leuke accessoires! Zelf is mijn kamer al autumnproof, dus hoef ik (helaas) niks meer te kopen. x

 14. Allemaal zo leuk! Vooral de tafeltjes!
  Joanne onlangs geplaatst…Favorites | City bag, 70’s glasses and lace-up blouse

 15. Dit artikel had ik beter niet aan kunnen klikken want wauw… wat een mooie spulletjes. Ik krijg meteen zin om te shoppen!

 16. Zara heeft echt toffe items. Vooral de bijzettafeltjes <3
  Jonna@Burgertrutjes onlangs geplaatst…Tien dingen die enger zijn dan een horrorclown

 17. Wat een leuke spullen! Ik vind die betonnen kaars ook heel tof. Eigenlijk vind ik alles wel tof haha.

 18. Bij mij wisselt het af of ik een trend volg of niet. Wel kan ik inspiratie krijgen van een mooi onderwerp en een nieuw trend. Manden/dozen/opbergers dat je hier laat zien zouden super handig zijn voor mijn huis. Ze zien er ook erg goed uit trouwens. Al heb ik zelf niet veel ervaring met zara home.

 19. Wat leuk! Ik heb eigenlijk nog nooit bij Zara Home gekeken, stom he? Mooie spullen, ik vind deze stijltjes wel leuk! Probeer wel vaak ‘anders’ te combineren anders krijg je zo gauw zo’n té gestileerd huis, haha!

 20. Wat zit er veel leuks tussen!! Ik heb zo’n zin om een eigen plekje te kunnen inrichten, maar dat is helaas nog niet aan de orde ;(

 21. Die handgrepen!! <3 Ik zoek al superlang naar de perfecte handgrepen voor mijn simpele Billykast. Ik zie nu dat ik dus bij Zara moet zijn. ;)

 22. Oh wat leuk allemaal! Ik wordt hier echt hebberig van, wil alles wel kopen!
  Liefs,
  Elles

 23. Leuke spullen heb je geselecteerd. Ik vind die bijzettafels heel leuk en de rendierkaars ook. Ik kijk haast nooit bij Zara Home, hier moet snel verandering in komen.
  Nesrin onlangs geplaatst…Ik stop met de pil

 24. Ik vind vooral de bijzettafeltjes en de glazen lamp heel leuk (ik hou daar juist wel van haha). Leuk om zo’n overzichtje te zien! Liefs, Evelijn

 25. Aah nice! Ik ben helemaal weer into decoratie de laatste tijd. Ik hou vooral van die opbergmanden met die hout-look! Zo tof en brengt zoveel knusheid met zich mee :) echt een herfstitem inderdaad, love it!

Geef een reactie

Your email address will not be published.

*

CommentLuv badge

© 2021 AroundSan

Theme by Anders NorenUp ↑