AroundSan

My Way of Exploring

Blijmakers | Leuke notitieboekjes #3

Blijmakers | Leuke notitieboekjes #3
Leuke notitieboekjes, kan jij hier ook niet genoeg van krijgen? Er zijn zó veel toffe exemplaren te vinden! Omdat het alweer meer dan een jaar geleden is dat ik leuke notitieboekjes heb gedeeld, heb ik nu een nieuwe blijmakers blogje gemaakt vol met allemaal toffe notitieboekjes!

leuke notitieboekjes
Great ideas/Brons kleurig/Travels/Toekan/Stippen
leuke notitieboekjes
Ananas/My Thoughts/Cactus/Bruin/Palmboom

leuke notitieboekjes
Paars met bloemen/Zwart met wit/Wit met goud/Mint/Amazing Ideas!
leuke notitieboekjes
Planten/Donker blauw/Vogels en vlinders/Roze ombre/Roze strepen
leuke notitieboekjes
Notes/Blaadjes/Kat/Stippen/Maantjes

Wat een leukerds zitten er tussen hè? Het lijkt wel alsof er steeds meer webshops komen die super leuke notitieboekjes verkopen, zeker in vergelijking met een jaar geleden toen ik voor de laatste keer een blogje als deze maakte. Ik heb van alles wat in de collages gezet, dus hopelijk voor ieder wat wils! De prijzen zijn uiteenlopend. De meesten zijn lekker goedkoop, maar er zitten ook een paar duurdere tussen. Van alles wat dus! Zelf vind ik uit de tweede collage de boekjes met de cactusjes, ananassen, palmboom en het bruine leren boekje erg tof. Maar goed, ik heb al een paar notitieboekjes dus laat ik die eerst maar eens volschrijven, hihi.  Toch kijk ik wel mijn ogen uit naar al die leuke boekjes hoor, hihi! Je hebt er nooit genoeg toch? Dit is vást wel herkenbaar gok ik! Ik vind het alleen mega lastig om voor notitieboekjes te verzinnen wat ik er in wil gaan zetten. Het liefst laat ik ze leeg op hun plek liggen, want ik ben bang dat ik ze verpest door er dingen in te schrijven waarvan ik later denk: ”Dit is zó zonde van dit mooie boekje!”. Haha, zo stom. Ik heb al bij meerdere bloggers gelezen dat zij dit ook hebben, dus gelukkig ben ik niet de enige met deze struggle. :)

Welk notitieboekje vind jij het leukst? En waar gebruik jij notitieboekjes voor? 

12 Comments

 1. Ik word helemaal blij van deze notitieboekjes! Moeilijk om te kiezen maar dan ga ik toch voor de bruine :)
  Darina onlangs geplaatst…Citytrip | Een impressie van San Remo

 2. Wat een superleuke notitieboekjes heb je op een rijtje gezet! Ik vind vooral dat paarse boekje van HEMA leuk (die heb ik ook :)). Ook het boekje met de kat is zo leuk. Heel herkenbaar trouwens, ik heb ook heel wat notitieboekjes liggen en gebruik ze vaak eigenlijk nauwelijks ;) Oeps!
  Romy onlangs geplaatst…DIY | Zelf kaarten maken met washi tape

 3. Ze zijn zo leuk! Vooral met bladeren en cactussen, daar word ik zo vrolijk van!

 4. Die links onderin en die bruin leren zijn mijn favoriet! Ik ben dol op notitieboekjes, maar ik gebruik ze eigenlijk amper (alleen op mijn werk, maar dan gebruik ik gewoon saaie notitie blokjes van kantoor) dus ik mag ze niet meer kopen van mezelf.

 5. Word je toch blij van! Ik ben dol op

 6. Wat een gave notitieboekjes zitten hiertussen zeg!! Verlieeeefd! Ik heb er al zoveel, maar ik blijf bijkopen. ;-)

 7. Oh wat een hoop leuke notitieboekjes! Ik had er voorheen altijd heel veel, alleen ik doe er niks mee. Dus ik koop ze eigenlijk niet meer.
  Simone onlangs geplaatst…TROUWEN | Inspiratie voor bruidskapsels

 8. Ik vind die met die kat echt geweldig! Jammer genoeg gebruik ik enkel een notitieboekje op mijn werk.

 9. Ik ben gek op notitieboekjes. Kan er nooit genoeg hebben
  Ik vind de boekjes van Cavallini met de vlinders en vogels erg mooi.

 10. Ik ben ook een fervent notitieboekverzamelaar. Stipjes, streepjes, ga maar door. Vooral die van de Hema altijd haha. Ik vind de kat, die leerachtige, de wereldkaart en nog wel een paar ook leuk.. maar ik heb er echt genoeg.

 11. Of je krijgt een ontzettend leuk notitieboekje met een lieve en passende quote van een blogvriendinnetje. Met een lieve tekst erin, ook nog. Dàt is pas een blijkmaker <3 Hij ligt nu naast me, en ik denk dat ik er zo maar eens even een lijstje in ga maken. Ik vind notitieboekje met de gekleurde stippen echt heel leuk! Jammer alleen van de ringband, dat zit dan altijd in de weg als je op de achterkant van een bladzijde wil schrijven. Geloof ik. Zoiets. Ik ben zelf gek op Moleskine. Beetje saai, maar dat papier schrijft ZO lekker. En mijn dagboeken zijn altijd van Paperblanks. Een beetje kitsch, stiekem, maar ook weer dat papiiiiiiier, hihi. Liefs!

 12. Ik vind die met die palmboom het mooiste. Ik gebruik eigenlijk nooit notities boekjes.

Geef een reactie

Your email address will not be published.

*

CommentLuv badge

© 2021 AroundSan

Theme by Anders NorenUp ↑