AroundSan

My Way of Exploring

5x Leuke blogs om te volgen #34

5x Leuke blogs om te volgen #34
Weet je waar ik achter kwam? Dat ik blogs die ik al héél lang volg nog nooit heb genoemd, terwijl ik wel dacht dat ik ze ooit al eens in een editie van ‘5x leuke blogs om te volgen’ had gezet. Deze keer dus een aantal blogs die ik al heel lang volg en waar ik groot fan van ben, maar ook een paar blogs die ik nog niet zo lang volg. Het is tijd voor deze leuke januari editie!

➼ Mondetmoi
Dit is de blog van Stella. Ik begrijp dus echt net waarom ik haar blog nog nooit heb benoemd. Echt, ik dacht dat ik haar in het begin van deze blogserie al eens had benoemd, maar blijkbaar niet? Maar even los van dat… Wat kun je op haar blog vinden? De meest originele ideeën, een mega fijn schrijfstijl, mooie foto’s en een boel hersenspinsels waarin je he-le-maal meegenomen wordt. Hup hup, ga kijken en volg haar ook!

➼ Laura Helène
Dit is de blog van Laura. Hetzelfde geldt voor Laura, ik dacht ook echt dat zij al eens in één van de eerste blogjes al eens benoemd was, maar dit bleek dus ook niet zo te zijn. Laura is mijn dorpsgenootje (HOI!) en kan ik van de middelbare school, hihi. Zij blogt al heel lang en ik volg haar dus ook al ontzettend lang! Laura’s blog is, hoe ze dat zelf zegt, haar dagboek over haar avonturen. Zij deelt onder andere outfits, modeuitbarstingen, surfavonturen, reisjes, lekkere recepten, leuke tips, persoonlijke life events en nog veel meer! Lekker afwisselend ook dus, i like.

➼ Be Influenced
Dit is de blog van Maureen. Ik ken haar blog nog maar heel kort en toen ik wat rondkeek zag ik dat zij pas sinds 1 januari blogt. Leuk! Je kunt vooral veel zelfontwikkeling en lifestyle gerelateerde blogjes vinden hier. Ik vind dat er fijne inspirerende dingen op staan waar je ook écht iets aan hebt! Ik houd daar wel van! Ik zou zeggen: neem eens een kijkje!

➼ Blackbirds and Cakes
Dit is de blog van Merel. Eigenlijk dacht ik ook al dat ik deze blog al eens benoemd had, maar niet dus, haha. Maar goed, Merel schrijft op haar blog dus over een groene lifestyle. Denk daarbij aan de lekkerste vegan recepten, zero-waste & minimalisme, fair fashion & groene beauty, reizen & hotspots en inspiratie & gedachte. Daarnaast is haar blog ook nog eens een pareltje om te zien met al die prachtige foto’s!

➼ Miss Joesten
Dit is de blog van Fleur. Opnieuw een schande dat ik haar nog nooit eerder in de spotlights heb gezet hoor, pffft! Als je houdt van inspirerende teksten en onwijs mooie foto’s: ga dan hier kijken. Echt! Ik vind haar blog oprecht heel erg leuk om te volgen! Haar blog is, zoals Fleur zelf zegt, een plek waar haar avonturen veranderen in woorden. Fotografie is haar passie, net als schrijven en genieten van goed eten. Dat is allemaal terug te  vinden op haar toffe blog!

Ik ging ontzettend twijfelen, zoals altijd, of ik sommige blogs al eens genoemd had. Wat ik dan doe? Ik typ een aantal favoriete blogjes in mijn zoekmachine en kijk of ze naar voren komen. Dit doe ik elke maand omdat ik het zelf echt niet meer kan bijhouden wie ik wel en niet had genoemd, haha. Maar goed, dat deed ik nu dus weer omdat ik ging twijfelen. Zo dacht ik écht dat ik de blog van Stella, Laura, Merel en Fleur al eens naar voren had laten komen in één van de blogs in deze blogreeks, maar dat bleek – na wat speurwerk – niet zo te zijn. Shame on me! Ik heb dit vaker hoor, maar bij deze vier meiden had ik echt zoiets van: ”Oh San, dit kan écht niet!”. Ik volg ze al zó lang! Oeps. Maar hey, ze staan hier nu te shinen hoor! Samen met de twee andere leuke blogjes die ik nog niet zo lang ken. Ik ben heel benieuwd of jullie deze blogs al kenden. :)

Kende jij deze blogs al?

Klik hier voor de vorige delen: 1234567891011121314151617181920212223242526272829303132, 33

9 Comments

 1. Ik ken er geen een van deze bovenstaande blogs. Wel merk ik dat k de laatste veel lifestyle blogs tegenkom, ook die veel op elkaar lijken. Het zoeken naar een niche is tegenwoordig volgens mij erg lastig
  Aneta onlangs geplaatst…Werken met KOPP-kinderen | Een kijkje in mijn werkveld.

 2. Jaa weer een aantal leuke blogjes! Sommige kende ik al maar niet allemaal, toch leuk om je favorieten terug te zien.

 3. Jaaa San, kan ècht niet hoor.. Weet niet of ik nu nog wel wil afspreken donderdag.. Nee johhhhh mafkees, ik vind het allang mega lief dat je mijn blogje nu noemt hier! Hoop dat anderen het leuk vinden om te lezen (: En de andere blogs ken en volg ik uiteraard ook, en ben het helemaal met je eens. Je doet dit trouwens al zooooo lang, jeeetje. Kan me voorstellen dat je dan even kwijtraakt wie je nou wel of niet genoemd had. Thank you dat je mijn blogje zo leuk vindt en hem zo leuk beschreven hebt <3 Vind ik echt heel lief!

 4. Leuke blogjes, een aantal kende ik al maar leuk om ze hier genoemd te zien.
  darina onlangs geplaatst…Boek Review | Parijs – Megan Hess

 5. De blog van Stella vind ik ook héél fijn :) de rest kende ik nog niet, dus daar ga ik ook eens piepen.

 6. Ik was de laatste tijd al een beetje aan het rondneuzen op het internet voor wat leuke nieuwe blogs om te ontdekken. Ik ga bij deze even een kijkje nemen! :D

 7. Super super leuk! De blog van Laura volgde ik al, maar de rest nog niet. Ik vind het altijd leuk om nieuwe blogs te ontdekken dus ik ga vanavond eens lekker bijlezen.

 8. Leuk! Ken er al een paar inderdaad, maar Be Influenced nog niet. Ziet er goed uit en ze schrijft inderdaad over onderwerpen die nuttig en interessant zijn!

 9. Leuke blogs, altijd leuk om inspiratie op te doen hihi!

Geef een reactie

Your email address will not be published.

*

CommentLuv badge

© 2021 AroundSan

Theme by Anders NorenUp ↑