My Way of Exploring

De woonkamer veranderen (inclusief kringloop pareltje!)

In de woonkamer een héle andere sfeer creëren door maar een paar dingen net iets anders neer te zetten? Vorige week scoorden we een fantastische stoel bij de kringloop. Hierdoor kwamen we op het idee om wat te verschuiven in de woonkamer. Daar kwam iets heel tofs uit voort! Kijk je mee?

Laten we beginnen bij dit pareltje die we bij de kringloopwinkel scoorden. Oh wauw, wat is ‘ie gaaf hè? De webbing is nog helemaal in tact en hij ziet er verder nog helemaal gaaf uit. Amazing! Hoewel we niet op zoek waren naar een stoel, we konden hem toch niet laten staan toen onze ogen er op waren gevallen. Hij straalt zo veel ‘Indonesië’ uit! Je snapt: dit was een gevalletje ‘liefde op het eerste gezicht’, haha. Hij moest en zou dus mee naar huis gaan! Zeker toen we zagen dat hij maar 20 euro kostte. Niet veel voor zo’n oude vintage stoel in zo’n perfecte staat. :-)

Hij kreeg voor even een random plekje in de woonkamer, maar eigenlijk waren we het er gelijk over eens dat dit dé plek zou zijn waar hij hoort te staan. Dit betekende wel dat we wat moesten gaan verschuiven in de woonkamer, want dan zou de stoel meer tot zijn recht komen. De hocker ging naar de andere kant van de bank, de tafeltjes werden iets speelser neergezet en klaar is kees. Kleine veranderingen, maar het ziet er zó anders uit. Het is gelijk veel knusser geworden!

Eerlijk is eerlijk, we moesten er echt wel even aan wennen… (for your information: we deden dit om 1 uur ’s nachts, maar dat terzijde) Met de minuut vonden we de nieuwe indeling leuker worden. Toen we ’s ochtends de woonkamer inliepen en het met daglicht zagen waren we er over uit dat we het voor nu zo laten staan. Het is misschien iets minder foto-waardige opstelling zo, maar wanneer je hier in real life staat toch wel een stuk knusser. Hier een before en after foto om je een beetje een beeld te geven van het verschil:

Heel anders hè? Wat ik heel tof vind is dat het ronde kleed nog veel mooier uitkomt nu wanneer je op de bank zit. Dat had ik helemaal niet verwacht met deze opstelling! Ik ben sowieso echt fan van ronde vloerkleden. Wij hebben voor een rotan variant met een zwarte buitenkant gekozen, maar er zijn nog zo veel meer mooie opties. Door onze hoekbank is staat een rond kleed ook veel knusser, vind ik. Een gouden combinatie! Team hoekbank hier dus. Ik vraag me altijd af hoe mensen lekken op de bank kunnen hangen wanneer ze geen hocker of een vaste hoek hebben. Ik wil altijd lekker met mijn benen languit zitten, hihi. Ben je nog op zoek naar inspiratie voor bijvoorbeeld hoekbanken en vloerkleden? Check eens de webshop van OTTO. :-)

Jep, ik ben heel blij met hoe het er nu uit ziet. De hocker breekt nu ook de grote ruimte een beetje. Dat is niet wat je ziet op deze foto’s, maar wij hebben nog best een stuk woonkamer wat een beetje kaaltjes is aan de andere kant. Nu breek die hocker dat stuk toch best wel en kijk je minder die open kale ruimte in. Natuurlijk is het nog steeds wennen, maar voor nu zijn we er helemaal blij mee. Die toffe stoel heeft een geweldig plekje én we hebben ‘nieuwe’ woonkamer. :-)

Benieuwd naar meer foto’s van ons huis?  Check en volg mijn Instagram account @EenTofHuis! :D

Wat vind jij van de nieuwe opstelling? 

34

2 Comments

  1. Darina

    Heel gezellig zo en wat een mooie stoel. Die had ik ook zeker niet laten staan!
    Darina onlangs geplaatst…Vijf keer typisch Parijs #13

  2. Kelly

    Wat fijn dat jullie er zo blij mee zijn. Ziet er gezellig uit, en wat leuk die bloemen aan de muur. :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

© 2024 AroundSan

Theme by Anders NorenUp ↑