AroundSan

My Way of Exploring

Blijmakers | Leuke lente & zomer pyjama’s #2

Blijmakers | Leuke lente & zomer pyjama's #2
Ook in de lente en zomer wil ik een fijne pyjama hebben, want hoe warm het ook is: ik móet gewoon een pyjama aan in bed. Ik heb vorig jaar al een keer een selectie gemaakt van leuke lente & zomer pyjama’s en het leek mij leuk om voor dit jaar dit opnieuw te doen! Ik heb weer toffe pyjama’s gevonden op internet, dus die deel ik natuurlijk graag van jullie. :)

leuke zomer pyjama's
Ananas/Citrus vruchten/Gestreept/Meow
leuke zomer pyjama's
Lazy days/Bloemen/Open schouders/
Nachthemd
leuke zomer pyjama's
Navy/Roze culotte/Petrol/Licht roze
leuke zomer pyjama's
Overhemd pyjama/jumpsuit/Blauw wit gestreept/
Vive le breakfast
leuke zomer pyjama's
Wake/Jumpsuit met kant/Gestippeld/Woke up like this
leuke zomer pyjama's
Grijze jumpsuit/Shortama met kanten top/Palmblad print/Ruches
leuke zomer pyjama's
Wimpers nachthemd/Astro jumpsuit/Mint/Wit
leuke zomer pyjama's
Cactussen/Bladeren print/Gestreept nachthemd/Très lazy

Wat zijn ze weer leuk hè? Ik vind van wel! Het valt mij op dat er dit jaar minder ‘gekke’ pyjama’s zijn. Ze zijn ineens een stuk stijlvoller en ze ogen volwassener, als je begrijpt wat ik bedoel? Dat is echt iets wat mij opviel! Als je tussen deze collage’s niks leuks ziet of als je gewoon nieuwsgierig bent kun je altijd nog de pyjama’s van vorig jaar bekijken. Dat kan dat hier, alleen weet ik natuurlijk niet of ze nu nog te koop zijn. Ik vind in ieder geval dat er dit jaar weer veel leuke pyjama’s te koop zijn. Ik heb er zelf twee voor in de lente en zomer, maar stiekem zou ik er nog wel eentje bij willen nu ik al deze leukerds voor me zie, haha.

Wat zeker wel de moeite waard is om met jullie te delen is dat je op de pyjama’s van LASCANA t/m aanstaande zondag 10 euro korting krijgt bij een besteding vanaf 40 euro. Daar kun je zeker wel wat leuks voor scoren, en vooral met deze korting is dat mooi meegenomen toch? :D

Mijn favorieten uit de collages hierboven? Weet je dat ik het écht niet weet? Ik kan niet kiezen hoor! Ik vind van de onderste collage het gestreepte nachthemd erg tof, maar bijvoorbeeld ook de ‘Lazy Days’ pyjama, de culotte en de mint kleurige en witte. Uhhh oftewel: ik vind er té veel leuk! :’)

Welke pyjama vind jij het leukst van hierboven? 

34

19 Comments

 1. Oeh, wat een leuk overzicht met veel mooie pyjama’s! Ik vind zelf die met ananassen het leukst. Ik ben trouwens ook zo iemand die zelfs hartje zomer nog pyjama’s draagt. Ik kan echt niet zonder :)
  Romy onlangs geplaatst…4 tips voor iets minder perfectionisme

 2. Wat een leuke pyjama’s! Vooral de overhemd pyjama!
  Darina onlangs geplaatst…3 Days in Paris | Part 1

 3. Wat een super leuke pyjama’s zijn dit! Ik kan ook bijna niet kiezen hoor. Al vind ik de iets volwassenere wel het leukste!

 4. Wat een heerlijke pyjama’s! Het maakt mij eigenlijk niet echt uit waarin ik slaap, ik hoef er ’s nachts niet per se fashionable uit te zien haha. Dat gestreepte overhemd ziet er echt heel erg mooi uit trouwens <3.
  Danique onlangs geplaatst…Blij zijn met mezelf

 5. Er zitten heel veel leuke tussen, maar mijn favoriet is toch wel de ananas pyjama. Ik draag eigenlijk nooit pyjama’s, alleen een hemdje met een broekje er bij. Door deze leuke pyjama’s overweeg ik wel om er één te gaan dragen! ;)

 6. Ik hou echt van pyjama’s en heb er ook al super veel en blijf ze kopen. Ik vind vooral gekke pyjama’s leuk, jammer dat je die nu ietsje minder ziet. Ik zie in ieder geval een hoop leuke tussen je collage’s staan en had eigenlijk dit artikel niet moeten aanklikken.. Nu wil ik er nog meer haha!

 7. Oooh die met die ananasjes! LOVE IT <3

 8. Wat een leuke pyjama’s weer zeg! Het valt inderdaad op dat ze wat minder gek zijn dit jaar.

 9. Fijn overzichtje. Ik vind er een hele hoop leuke pyjama’s tussen zitten eigenlijk. Als ik dan toch één favoriet moet kiezen zou ik voor de overhemdpyjama van H&M gaan. Zo eentje heb ik nog niet. Echt wel tof!

 10. Ik vind die pyjama pakjes zo leuk altijd, zeker in het spijkerstof of lichtroze <3

 11. Ik vind die van Lazy Days zo leuk! Ik vind pyjamas sowieso erg leuk om te kopen en uiteindelijk heb ik altijd gewoon een oversized shirt aan… oeps.

 12. Zoveeeeel leuke pyjama’s! :D Ik kan eigenlijk ook niet kiezen. Ik vind de fruitige wel heel leuk en die lazy days ook! Oh en het gestreepte nachthemd is ook super schattig!
  Irene onlangs geplaatst…Ode aan mijn comfortzone

 13. Die met de meloentjes. JAA!!

 14. Wat leuk, zo’n uitgebreid artikel! Er zitten veel leuke items tussen :)

 15. All patterns pyjamas love it. thanks for sharing.

 16. Oeeh die lazy dat pyjama vind ik ontzettend leuk! Ik heb een zwak voor pyjama’s haha

 17. Ik draag nooit een pyjama, heel af en toe een pyjama broek maar verder niet. Ze zijn wel allemaal heel erg leuk!

 18. Wat een leukerds! In de zomer vind ik het eigenlijk te warm voor een pyjama, maar deze zijn wel erg schattig :)

 19. Leuke pyjama’s staan ertussen, vooral die met ananasjes en meloen!

Geef een reactie

Your email address will not be published.

*

CommentLuv badge

© 2021 AroundSan

Theme by Anders NorenUp ↑