My Way of Exploring

About San

Outfit | Een oversized sweater dress op een mooie herfstdag

Benieuwd naar de persoon achter AroundSan? Dan zit je goed, want ik stel mezelf hier aan jou voor! Je hebt mij vast al rechts in de sidebar gezien, maar wie ben ik nu eigenlijk?

Who’s San?

Mijn naam is Sandra, ik ben 28 jaar en ik woon al mijn hele leven lang in een vissersdorpje aan de kust in Zuid-Holland. Op 1 juli 2019 ben ik getrouwd met mijn man Patrick. Ik ben een echte katten freak en het zal je daarom waarschijnlijk ook niet verbazen dat ik een trotse ‘cat-mom’ ben van Suzie, hihi.

Als ik mezelf moet beschrijven dan zou ik zeggen dat ik perfectionistisch, gevoelig, zorgzaam, positief, gedisciplineerd, ambitieus en een tikkeltje gek ben. Verder hou ik van de natuur, reizen, schrijven, fotograferen, hardlopen, wandelen, lekker eten, dromen, bezig zijn met interieur en genieten van alle dierbaren om mij heen. Elke dag ga ik weer opzoek naar de kleine dingen die mij gelukkig en blij maken. Op mijn blog deel ik deze dingen met jullie en hoop ik mijn positiviteit uit de stralen en over te brengen.

Tekstschrijver

Wat doe ik momenteel zoal in mijn leven? Ik ben freelance tekstschrijver, creëer content en zet campagnes op voor bedrijven. Ik hou van die creatieve sector en ben dan ook helemaal happy met mijn werk. Ook is de blog waar je nu op aan het koekeloeren bent een deel van mijn eigen bedrijf! Verder studeer ik Toegepaste Psychologie, een studie waar ik al lang over heb gedroomd en dat ik eindelijk kan volgen. Ik doe dit via de NTI, een thuisstudie dus. Ik ben dankbaar dat ik op deze manier een studie kan volgen, ondanks mijn lichamelijke klachten. Ik ben voor de volle 100% gemotiveerd en ik geniet er van om nieuwe dingen te leren. Door middel van mijn blog hoop ik dan ook anderen onder andere op het gebied van mindstyle te inspireren en te helpen.

AroundSan

Sinds 26 februari 2015 bestaat mijn blog AroundSan. Om deze blog te starten is één van de beste keuzes die ik ooit heb gemaakt. Ik kan mijn gedachten en creativiteit hier kwijt in de dingen die ik schrijf, en dat is ontzettend fijn. Het geeft een kick om te zien dat je lezers je artikelen leuk vinden en dat je blog groeit. Die kick krijg ik elke keer weer opnieuw al sinds de dag dat ik mijn blog ben begonnen. Uiteindelijk groeide mijn blog zó goed, dat ik besloot om er mijn eigen bedrijf van te maken. Met trots kan ik dan ook zeggen dat AroundSan mijn eigen bedrijf is sinds 30 mei 2017! Dat ik van mijn blog mijn (bij)baan zou kunnen maken was nooit in mij opgekomen, maar hóe ontzettend tof is het dan dat dit ineens op mijn pad is gekomen?

Op mijn blog kun je veel verschillende onderwerpen verwachten. Ik schrijf graag persoonlijke artikelen, maar ook over mijn passie: reizen. Mijn liefde voor reizen is al van kleins af aan groot, héél groot. De drang om de wereld te ontdekken en te verkennen is altijd al aanwezig geweest. Ik heb al mooie reizen mogen maken en geniet van alles wat ik mag zien in mijn leven. Het blijft bijzonder! Verder vind je op mijn blog ook artikelen over lifestyle, fashion, interieur, mindstyle en gezondheid. Mijn interessegebied is breed, dus vandaar mijn keuze om over van alles te schrijven op mijn blog. Zolang ik mijn creativiteit kwijt kan in mijn artikelen en ik mijn lezers kan vermaken en inspireren, ben ik een blij mens!

Wat ik jou mee wil geven? Enjoy your day! Natuurlijk wens ik je ook veel plezier op mijn blog. Voor vragen, opmerkingen, tips en samenwerkingen sta ik altijd open en kun je mij bereiken door een reactie achter te laten, mij te mailen of door mij aan te spreken op één van mijn social media kanalen. Rechts in de sidebar kun je de icoontjes vinden! :)

2 Comments

 1. Wim

  Yo San,

  Tof stuk!
  Ik moest denken aan:
  (A) Eén ding weten wij: Voor wie Hem liefhebben laat God alles meewerken ten goede, want Hij heeft een plan met hen. [Rom 8:28].
  (B) Spreuken 17:22 en 18:13: Positiviteit wint het altijd van een kwetsbaar lichaam!

  Veel succes met bloggen!

 2. Tiffany

  Ik volg ook een thuisstudie vanwegen mijn niet zo fantastische gezondheid. Fijn dat we op deze manier toch nog kunnen studeren! Leuke blog heb je.
  Tiffany onlangs geplaatst…Havermout pannenkoeken (+ recept voor crêpes)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

© 2024 AroundSan

Theme by Anders NorenUp ↑