AroundSan

My Way of Exploring

Weer terug uit het paradijs: de Seychellen!

Weer terug uit het paradijs: de Seychellen!
Sinds afgelopen zondag ben ik weer veilig thuis gekomen na een fantastische vakantie op de Seychellen. Het is gewoon een paradijs waar je eigenlijk niet meer weg wilt! Mooier dan deze locatie kan gewoon niet bestaan, geloof mij… Ik vertel al wat over onze reis op deze prachtige plek op de wereld. Wauw, ik kan niet wachten om alle paradijselijke foto’s en beelden te laten zien hoor! Maar eerst nu even een kletsblogje. :)

Ik wil weer terug. Écht. Mijn verwachtingen zijn overtroffen en alles was nog veel mooier dan ik ooit had kunnen bedenken. De Seychellen staan bekend als het paradijs op aarde en ik kan daar nu ook over oordelen. Het is sowieso 100% waar!! Ik kan niet eens omschrijven hoe gaaf deze reis was. De woorden zijn er even niet lijkt het, haha. Heb het nog nooit zo meegemaakt als nu. Als iemand aan mij vraagt hoe het was dan kan ik alleen maar zeggen dat het geweldig was. Er zitten nog zó veel beelden in mijn hoofd van alles daar, dat ik bijna nog niet tot de detail kan treden als ik even snel met iemand een praatje maak. Ik had never nooit gedacht dat ik er ooit zou komen, maar des te dankbaarder ik nu ben dat het gelukt is. Het is niet zomaar een bestemming waar je ‘even’ naar toe kan gaan, tenzij je een geldboom hebt natuurlijk. Ben ontzettend blij dat we nu deze reis hebben gemaakt en dat niemand deze ervaring ons meer afpakt! Ik zie het niet vanzelfsprekend om dit te kunnen doen en al helemaal niet naar deze toch wel exclusievere locatie. We hebben zó veel gezien en gedaan in die 2,5 week. De externe harde schijven staan bom vol met foto’s en video’s. Kan ook niet anders op zo’n fotogenieke locatie! Het was zelfs allemaal zó mooi dat ik soms mezelf afvroeg of het allemaal wel echt is, haha. We zijn in totaal op drie verschillende eilanden geweest en alle drie waren ze super tof op hun eigen manier. Erg leuk om de verschillen te merken!

Al twee dagen ben ik weer in Nederland en ik moet eerlijk zeggen dat ik dat best wel lastig vind. Ik merk dat ik het moeilijk vind om weer overladen te worden met prikkels van buitenaf. De drukte, de druk, het ‘normale’ leventje en alle indrukken vallen zwaar. Ik merk zó erg het verschil met het leven daar en hier. Alles is daar rustig, kalm, respectvol, vrolijk, blij, relaxed, chill, zen… Oja, en de mensen zijn zó ontzettend lief! En hier kom je dan weer terecht in een maatschappij waar ik eigenlijk mezelf niet thuis voel. Maar hey, dit is mijn thuis en daar zal ik toch echt mee moeten dealen. Doe ik ook, maar gewoon het verschil merken is even confronterend. Ik ben nu ook nog erg moe van de reis zelf, ook al was het daar ontzettend relaxed. De indrukken vreten toch wel energie, maar dat is niet erg want je krijgt er zo veel positieve energie voor terug! De vluchten gingen ook allemaal super goed en voorspoedig. Dat is ook wel zo fijn, want het is niet kort reizen natuurlijk, haha. Op de terugweg moesten we eerst met de boot, daarna een vlucht met een mini propeller vliegtuigje (aaaah dat stond dus echt op mijn bucketlist en die kan ik nu mooi afstrepen, hihi!) en daarna nog twee vluchten. We hebben in totaal 18 uur gereisd en je je kan misschien wel voorstellen dat dat sloopt, ook al verliep het allemaal soepel. Ik ga de komende dagen even flink uitrusten en nagenieten van de vakantie! Ik typ deze blog in een soort van waas, want eigenlijk wil ik nu gewoon slapen dus dat ga ik zometeen ook zeker doen. Het was het allemaal waard hoor. <3

Ooooh en even iets waar ik héél trots op ben: ik ben voor het eerst tijdens een verre reis NIET ziek geweest op vakantie. Halloooooooaaaa, dat is bijzonder voor mij hoor! Natuurlijk heb ik altijd wel mijn ‘standaard’ dingetjes maar echt ziek ben ik niet geweest. Haha, YEAH! Dit moest ik nog even kwijt, :’)

Ik ga lekker de tijd nemen om alle foto’s en videobeelden te selecteren. Uiteraard ga ik alles weer op mijn blog zetten en zal ik al mijn verhalen delen. Want oeh, die verhalen en tips heb ik zeker wel hoor! Mocht je alvast een voorproefje willen dan moet je even mijn Instagram checken, want daar staan al best veel (paradijselijke) foto’s op. :)

Heb jij een vakantie in het vooruitzicht staan?

16 Comments

 1. Geweldig! Ik ben heel benieuwd naar de foto’s! En ik herken het gevoel als je terug komt van vakantie in de hectiek van alledag. Ik kan daar ook niet zo goed tegen :(
  Darina onlangs geplaatst…Wat zijn mijn dromen voor de toekomst?

 2. Ik zag op Instagram al zo veel schitterende foto’s van jullie reis voorbijkomen. Wat een ontzettend mooie en inderdaad paradijselijke plek is dit! Fijn om te lezen dat jullie zo hebben genoten én dat je geen enkele dag ziek bent geweest!
  Rust even lekker uit en geniet nog even na, want ik kan me voorstellen dat de overgang naar de Nederlandse bodem wel weer even wennen is. Ik ben nu al heel benieuwd naar je fotoverslagen binnenkort :)
  Romy onlangs geplaatst…Been there, done that! | 7 “fouten” om van te leren

 3. Het klinkt heel bijzonder. Misschien be
  Je wel gemaakt om in een paradijs te wonen aangezien je niet ziek bent geweest. Slaap lekker en ik ben benieuwd naar je reisverhalen. Ik ga zelf binnenkort op talencursus in Lyon.

 4. Ben erg benieuwd naar de foto’s van je vakantie, ga zeker je Instagram checken! Ik ga over ongeveer 1.5 maand met m’n vriend naar Londen voor vijf dagen, zoooveel zin in! :)

 5. Super benieuwd naar al je foto’s en verhalen. Daar kijk ik al naar uit :) Dat gevoel dat je omschrijft heb ik na een reis ook altijd; de vakantie blues zeg ik dan steeds. Ik heb altijd best wat tijd nodig om terug te wennen aan het ‘snelle’ leven hier. Heel herkenbaar dus!

 6. Fijn om te lezen dat jullie het zo goed hebben gehad! En supertof dat je niet ziek bent geweest! Wat moet dat een verademing geweest zijn. Ik kijk uit naar je reisverslagen! Je foto’s op Instagram zien er alvast veelbelovend uit. ♥
  Jessica J. onlangs geplaatst…11x Opgemaakt in april en mei 2018!

 7. Ik vond je instagram stories er zo prachtig uit zien, volgens mij hebben jullie een geweldige reis gehad! Als je dan terug bent in NL is het inderdaad altijd weer wennen aan die drukte en hectiek.. zo vervelend.
  Loes onlangs geplaatst…Levende Loes #65 – Hitte, regen & verjaardagslunch

 8. Wow, ziet er echt fantastisch uit! Klinkt als een prachtige reis!
  Anne – Ditisanne.nl onlangs geplaatst…Nieuwe uitdaging: Op weg naar mijn eerste triathlon!

 9. Wat een droomreis heb je gemaakt! Ik hoop dat je lekker kunt nagenieten en langzaamaan weer een beetje kunt wennen aan Nederland.

 10. Oh de Sheychellen lijken me toch zo mooi he. Ik heb die foto’s van je gezien en ze zijn echt jaloersmakend! Heeft je vriend weer een video gemaakt? Want daar ben ik wel benieuwd naar :)
  Simone onlangs geplaatst…Blijmakers #13

 11. Goaaaaals!! Ik wil hier ook een keer heen, hoe bijzonder!
  Wat fijn ook dat je niet ziek geweest bent. Jeej!!
  Justine onlangs geplaatst…Hoe ik geld heb verdiend en gespaard voor mijn reis naar Australië + tips!

 12. Fijn het zo’n mooie reis is geweest, ben heel benieuwd naar alle foto’s!

 13. Wat een mooie tijd heb je erop zitten. Ik ben benieuwd naar de foto’s. Ik ben nog op vakantie nu maar we zijn een weekend Londen aan het voorbereiden en we gaan in december/januari nog 14 dagen naar Curacao. Ik kan niet wachten!
  Esmeralda onlangs geplaatst…Heliophilia; mijn nieuwe maandkit voor memory keeping

 14. Ben erg benieuwd naar de foto’s! Wij zijn net terug uit Oostenrijk<3

 15. Ik zag zeker veel mooooie foto’s op Instagram! Zo fijn dat jullie heerlijk genoten hebben. Rust lekker uit en geniet volop na. Ik kijk uit naar je blogs!’
  Marcella onlangs geplaatst…Update #3 – Gezonde voornemens voor 2018

 16. Het ziet er allemaal zo mooi uit! En heel fijn dat je je deze reis niet echt slecht hebt gevoeld.

Geef een reactie

Your email address will not be published.

*

CommentLuv badge

© 2020 AroundSan

Theme by Anders NorenUp ↑