My Way of Exploring

Waar ik de afgelopen 4 weken heb uitgehangen!

Waar ik de afgelopen 4 weken heb uitgehangen!
Ciao! Daar ben ik weer. Ik ben de afgelopen 4 weken niet thuis geweest, al was dat misschien al opgevallen als je mijn Instagram account volgt, haha. Ik heb namelijk een super toffe roadtrip gemaakt! Vier weken lang naar allerlei geweldige plekken, maar liefst 7500 kilometers gereden en wauw, ik heb zó veel gezien. Het was fantastisch! Het is tijd om jullie even bij te praten. :)

Al een tijdje wist ik dat ik in september zou gaan roadtrippen door Oostenrijk en Italië. Omdat ik dit niet zo open en bloot op mijn blog wilde zetten heb ik er voor gekozen om niks te zeggen, gewoon blogs in te plannen en achteraf pas te vertellen waar ik de afgelopen weken heb uitgehangen. Dus als je je afvroeg waarom er geen foto dagboekjes online kwamen de afgelopen weken… Ik was dus op vakantie! En wát voor een vakantie…

We begonnen onze reis vier weken geleden en ik ben gisternacht teruggekomen. Een rit van in totaal 7500 kilometer: van Oostenrijk, van noord tot zuid Italië en daarna weer naar Oostenrijk. Een greep uit alle plekken: Tirol, Zillertal, Innsbruck, Rome, Amalfi, Pompeï, Puglia, Florence, Cinque Terre, Matera, Dolomieten, Pisa, Napels, Vesuvius… En ja, dit is nog maar een greep uit de ‘collectie’, haha. Als je mij vraag waar ik allemaal ben geweest dan zal ik het niet eens allemaal weten te vertellen. Ik heb zó veel gezien en zó veel meegemaakt. Ik ben in vier weken tijd overspoeld met zo veel moois van wat er op de wereld te zien is. Het lijkt net alsof ik vier weken lang heb gedroomd en nu pas weer wakker ben. Het is een mega drukke vakantie geweest, dat is ook wel aan het reisschema te zien, maar ik heb écht van elke seconde genoten. Deze manier van op vakantie gaan past echt het beste bij mij. Ik vind het fantastisch om zo veel te kunnen zie en alle highlights van een land mee te pakken.  De beste omschrijving voor de roadtrip? Overweldigend.

Het enige wat ik kan zeggen is dat ik opnieuw zo dankbaar ben ik dat ik weer zo’n indrukwekkende reis heb mogen en kunnen maken. Het was enorm vermoeiend, maar dat was het 100% waard. Ik kan mijn ogen niet geloven als ik alle foto’s terug zie en besef ook niet dat we daar allemaal zijn geweest in vier weken tijd. Alles was zo mooi! Ik kan daarom ook niet wachten om alles te delen op mijn blog. Op Instagram heb je alvast een voorproefje van al het moois wat ik te laten zien en te vertellen heb. Ik heb ook zo veel bijzonder mensen ontmoet waar ik echt dingen over wil delen. Rondgeleid worden door Italianen, bizarre ontvangsten, cadeautjes krijgen, Italianen die mijn blog liken, volgen en hun vrienden uitnodigen om het te volgen (haha, serieus!) en al die toffe gesprekken… Wat heb ik toch weer ontzettend veel geleerd van deze reis. Ik blijf er bij: reizen verreikt mijn leven zó erg. Volgens mij is het wel duidelijk dat ik heeeeeel veel te vertellen heb. Dat ga ik lekker doen als ik weer een beetje in mijn thuis-ritme zit en ik niet meer zo overprikkeld en moe ben. Kijk er nu al naar uit! Maar eerst dat vermoeide hoofd wegwerken, want echt: ik zie er niet uit momenteel. Zó verrot, haha! :’)

Ben je fan van mijn foto dagboekjes (ik hoor mijn vriendinnen nu al JAAA roepen)? Dan heb je geluk! Vanaf aankomende zondag staan ze gewoon weer elke week online. Wat ik nu ga doen? Blij zijn dat ik mijn vriend eindelijk weer zie, want ik heb hem vier weken lang moet missen. Oh, en Expeditie Robinson terugkijken. Very important. Hi lazy sunday! :)

Welke leuke blogs heb ik gemist? Let me know. Ik heb veel bij te lezen volgens mij!

21 Comments

 1. Shirley

  Ik zag al je foto’s op Instagram voorbij komen. Zo mooi en gaaf! En veel inderdaad, ik begon me al af te vragen of je ooit nog naar huis kwam (nog op een positieve manier, haha). Succes met landen in NL. Ik ben benieuwd naar je verhalen.

 2. Sylvia

  Oh wat heerlijk en gaaf! Fijn dat je weer terug bent en ik ben natuurlijk weer enorm benieuwd naar je foto’s! Lekker genieten van je zondag en alvast een fijne week toegewenst!
  Sylvia onlangs geplaatst…Lanzarote van plaats tot plaats – Famara

 3. Maaike

  Och wat heerlijk zo’n vakantie! Ik ben heel benieuwd naar je verhalen en foto’s. Ik zit niet met regelmaat op instagram, ik ga je eens opzoeken.
  Maaike onlangs geplaatst…Als je iemand voor altijd moet missen

 4. Romy

  Wauw, wat ontzettend gaaf zeg dat je dit hebt gedaan en zo te horen heb je zó veel supermooie plekken ontdekt de afgelopen 4 weken en ook veel bijzondere dingen gedaan. Ik moest wel lachen om de Italianen die je blog nu volgen. Altijd leuk! ;) Ik ben superbenieuwd naar al je verhalen en foto’s (hoewel ik ook al veel moois op Instagram voorbij zag komen). Geniet nog even lekker na en fijne zondag! :)
  Romy onlangs geplaatst…Outfit | Ik draag (na 8 jaar!) een spijkerbroek!

 5. Wendy (B)

  Je moet het doen wanneer het kan!

 6. Sarah

  Super tof! Ik zag je foto’s inderdaad al voorbij komen op instagram en kijk al uit naar al je verhalen :) Geniet van het uitrusten nu. En van Expeditie Robinson natuurlijk ook. Lekker veel afleveringen in één keertje kunnen kijken is té zalig :D

 7. Darina

  Super dat je dit hebt gedaan! Ben heel benieuwd naar je avonturen. Fijne zondag!
  Darina onlangs geplaatst…Photography | From the Archives #2

 8. Myrthe

  Leuk zeg!

 9. Lysanne

  Wat gaaf zeg! Het lijkt me erg leuk om door Italië te touren! Ik ben alleen in de winter in Oostenrijk geweest, maar ik wil het land ook eens in de zomer zien. Is het er mooi?

 10. Jessica

  Klinkt als een hele gave rondreis meid, ik ben benieuwd naar de verhalen! :)

 11. Linda | travellersoftheworld

  Wat een gave rondreis heb je gemaakt! Ik ben heel erg benieuwd naar je verhalen en je foto’s! Wij zijn een aantal jaar geleden naar Italië geweest om rond te reizen, maar kwamen in twee weken niet verder dan Pisa, Florence, Rome en Cinque Terre. Afgelopen februari gingen we opnieuw en bezochten wij Bologna, Venetië en Verona. Ik ben zo verliefd op dat land! Het is er gewoonweg geweldig
  Linda | travellersoftheworld onlangs geplaatst…Travel tag | 25 reisweetjes over Remco

 12. Silke

  Woooow, was dat vier weken!! Zalig dat je zo’n lange reis kon maken, blij dat alles goed verlopen is. En ik kan natuurlijk niet wachten om alles te zien. En ik heb je dagboekjes gemist hoor! Blij dat die weer terugkomen hihi :D Veel plezier met het bekomen! Liefs :)
  Silke onlangs geplaatst…Lichtpuntjes #119 | Eerste werkweek & lieve cadeautjes

 13. marleen

  Oh, yay, dat worden weer mooie plaatjes!! Ben heel benieuwd!

 14. Marjoleine

  Ah super tof! Ik snap dat je het niet openlijk op social media hebt gezet, je weet maar nooit bij wie die informatie terecht komt. Ben benieuwd naar je foto’s en verhalen! X

 15. Simone

  Ik zag inderdaad het e.e.a. voorbij komen. Heb al veel prachtige foto’s gezien. Natuurlijk ben ik dan ook erg benieuwd naar al je avonturen! Ik heb helaas niet zo heel veel geblogd, maar er staan wel een paar nieuwe artikelen online :)
  Simone onlangs geplaatst…Mijn Droombruiloft | De beurt is aan mij!

 16. Sabine

  Wauw wat een toffe trip zeg! Ben heel benieuwd naar je verhalen!

 17. Daisy

  Wat leuk! Ik zag op Instagram inderdaad al het een en ander voorbij komen :). Ik ben benieuwd naar je verhalen. Een roadtrip in deze landen staat bij mij ook heel hoog op mijn lijstje. Maar nu eerst bijkomen ;-)
  Daisy onlangs geplaatst…Een kijkje in ons huis

 18. sammie

  Ik had al zo’n idee dat je op vakantie was :) Klinkt als een geweldige reis, ben erg benieuwd naar je verslagen, zeker die van Italië! Heb daar vorig jaar ook 2 weken geweldig genoten.

 19. Justine

  Ahhh zo gaaf! Kan niet wachten om alle foto’s te zien! IG was al een mooi voorproefje<3
  Justine onlangs geplaatst…My life in photos – oktober 2017 #2

 20. Janet

  Ik heb je gevolgd op insta ;) Klinkt als een heerlijke reis. Ik ben benieuwd naar je exacte reisroute en nog meer jaloersmakende fotootjes!

 21. Marcella

  Ik genoot al van je foto’s, wat zag je veel moois! Tof om de bestemmingen op een rij te zien, klinkt als een geweldige reis. Wat heerlijk om zoveel te zien van de geweldige landen Italië en Oostenrijk. Tof!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

© 2024 AroundSan

Theme by Anders NorenUp ↑