My Way of Exploring

Video | Filipijnen: Palawan 2017


Dit is het paradijs op aarde, ik durf het uit te spreken! Weet je wat tof is? Ik kan het nu met bewegende beelden aan jullie laten zien! Ik kan eindelijk laten zien hoe alles er écht uit zag en hoe fantastisch het hier is. Dat wat wij hier allemaal hebben gezien voelt zó onwerkelijk nu ik het terug zie. Ik vind dit sowieso de tofste reisvideo tot nu toe!!

Doet de video het niet? Klik dan hier om hem alsnog te kunnen bekijken!

Vorige week woensdagavond was het. Ik liep de trap af naar beneden en ineens wat daar hét moment. Er sprong een liedje in mijn hoofd en ik wist gelijk dat dit de muziek voor de Filipijnen video zou worden. Ik twijfelde geen moment, haha! Ik wist alleen niet meer hoe hij heette, dus ik haalde mijn zang skills (haha) uit de kast en mijn vriend wist gelukkig welke ik bedoelde. Yay, eindelijk kon ik beginnen met editen! Ik ben dan zo’n iemand die dat gelijk gaat doen. In plaats van dat ik naar bed ging ging ik dus editen, tot diep in de nacht. Op zo’n moment moet dat dan gewoon af… Ik was vrijwel direct blij met het resultaat, op een paar kleine dingetjes na. Pat hielp mij hier gisteren mee en toen was hij dan eindelijk af! Yesh! Klaar om aan iedereen te laten zien. :D

Ik vertelde vorige week al op mijn Insta Story dat ik met tranen in mijn ogen het resultaat bekeek nadat ik ’s nachts klaar was met het grove edit werk. Alle beelden terug zien doet zó veel met me. Dit is de plek die al ja-ren op mijn bucketlist op nummer 1 stond, waar ik op de tweede dag mijn enkel brak en onder de wonden zat omdat ik viel met de scooter, waar ik verdriet had maar toch ook dolgelukkig was, waar ik met degene was waarmee ik hier wilde zijn, waar ik ontzettend heb genoten, waar ik kanten van mezelf leerde kennen die ik nog niet kende, waar ik mezelf besefte dat het feit dat ik hier was heel bijzonder was, de plek waarvan ik altijd al had gedroomd en nóg mooier was dan ik had verwacht… Weet je? Ik had gewoon nóóit gedacht dat ik hier ooit in mijn leven zou komen en het feit dat je er dan tóch ineens staat is ontzettend bijzonder.

Nu geen woorden meer. Ik zou zeggen: ga maar lekker kijken! Ik hoop dat het een vermakelijke video is. Let op! Het is het paradijs op aarde en er is een grote kans dat je hier gelijk naar toe wilt, hihi! Ik wil terug, écht.

Meer zien van onze reis naar de Filipijnen en Indonesië?
Filipijnen | Het paradijselijke El Nido & Caalan Beach
Filipijnen & Indonesië | De drone video van mijn vriend!

Filipijnen | Nacpan Beach & El Nido Bacuit Bay
Filipijnen | Port Barton (Palawan)
Filipijnen | White Beach, Papawyan waterval & Pamaoyan

Bali | Ubud: Campuhan Ridge Walk & Subak Juwuk Manis
Bali | Jatiluwih rijstvelden, Nungnung waterval & Pura Ulun Danu Bratan tempel
Video | Indonesië: Bali 2017
Bali | Tegalalang rijstvelden, Gunung Kawi & Tirta Empul
Bali | Nusa Lembongan & Snorkelen bij Nusa Ceningan + Nusa Penida

Bali | Uluwatu & Canggu (+hotel/restaurant/winkel tips!)
Bali | Ubud: Monkey Forest, Saraswati tempel, restaurant tips & The Runik

Vind jij Palawan ook een paradijs?

6 Comments

 1. Stella

  Jaaa, zo mooi is ie! <3 Ik wist nog helemaal niet dat je daar zo veel ups & down gekend hebt, jeetje. Kan me voorstellen dat het dan op de één of andere manier nóg bijzonderder (?) is om de beelden terug te zien. Liefs!

 2. Rowan

  Wat een prachtig filmpje!! Ik word hier helemaal blij van. Wat een bijzondere gevoelens kan je hebben bij een bepaalde plek, reis of moment he! Ik snap die tranen in je ogen heel goed.

 3. Simone

  Wat een mooie video! Het ziet er inderdaad uit als een paradijs. Mooi om zo jullie reis te mogen zien. :)
  Simone onlangs geplaatst…CHALLENGE | No buy month #2

 4. Sabine

  Super mooi! Grappig ook met de scooter over dat bruggetje :P

 5. Silke

  Suuuuuper mooie beelden San & die kleuren! Echt heel tof gedaan :D Ik weet ook dat je waarschijnlijk heel lang hebt gezocht voor de muziek, maar die is ook echt perfect. Prachtige video van zo’n mooie plek <3 Liefs!
  Silke onlangs geplaatst…Lichtpuntjes #133 | Ziek, Jasper Steverlinck & solden bij Lush

 6. Linda | travellersoftheworld

  Wat een mooi filmpje is het geworden! Palawan ziet er echt uit als een paradijs. Het staat ook heel hoog op mijn bucketlist, ik hoop er met onze wereldreis naar toe te kunnen reizen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

© 2024 AroundSan

Theme by Anders NorenUp ↑