My Way of Exploring

Last minute geboekt!

pargaa
Mijn vriend en ik stappen aanstaande zaterdag het vliegtuig in richting de zon, warmte en de rust. Impulsief? Ja, dat is het zeker. We hebben een fantastische bestemming uitgekozen. Ik vertel jullie waar we heen gaan!

De afgelopen dagen stonden  vooral in het teken van een last minute zoeken. Het was nog best lastig iets te vinden wat binnen het budget valt én ook nog eens leuk is. Je komt toch snel uit bij Turkije en Lloret del Mar, en laten wij dat nou nèt verschrikkelijk vinden, haha. Toch is het gelukt om iets super gaafs te vinden! Al eens gehoord van Epirus? Nee? Nou, wij dus ook niet, tot gisteravond. Epirus is een gebied in het vaste land van Griekenland. Wij verblijven in Epirus in Parga. Dit is een wat groter dorp aan de kust. Aaah het is een pareltje, écht waar. De kust is geweldig mooi, maar het binnenland is minstens net zo indrukwekkend met onder andere de Vikos kloof en Meteora. We gaan scooter huren en lekker touren en genieten daar. Het is echt nog zo’n onontdekt gebied en dat spreekt ons wel aan. Niet zo toeristisch en nog lekker ongerept. Ons verblijf is ook ontzettend mooi en best wel luxe. Dat is nou het leuke aan de last minute prijzen hè, haha. Helemaal top!

Het verhaal hier achter wil ik jullie eigenlijk wel vertellen! Eigenlijk zou ik met mijn ouders nu drie weken lang richting Spanje gaan, maar wegens omstandigheden kan dat nu even niet doorgaan. Mijn vriend zou dan ook een weekje over komen vliegen. Het was wel erg jammer dat het niet door kon gaan, want we hadden er met zijn vieren al best naar uitgekeken. Gelukkig hadden we nog niks geboekt, dus dat scheelde! Mijn ouders boden mijn vriend en mij aan om een last minute uit te zoeken voor een leuk prijsje. Eerst kon ik het niet aannemen, ik ben namelijk echt een knurft in dingen aannemen van anderen, maar uiteindelijk besefte ik me wel dat ik het misschien wel even nodig had, zo’n vakantie. De behoefte om er even tussen uit te gaan werd steeds groter na lichamelijke gedoe en andere zorgen. Na een paar dagen internet afspeuren hadden we dus dit pareltje in Griekenland gevonden. Ik ben mijn ouders heel dankbaar dat ze ons dit geven, echt ontzettend lief!!
zagori-vikos-gorge-oxia-towards-vikos
Deze week zijn er nog geen artikelen online gekomen op mijn blog. De reden zal je misschien wel al weten? Ik heb op dit moment een beetje veel aan mijn hoofd en er komt werkelijk níéts uit als ik een artikel wil gaan typen. Het lukt even niet, dus daarom is er de afgelopen vier dagen niets online gekomen. Ik zal proberen om op vakantie eens wat van me te laten horen en ik probeer ook vanavond of morgen nog één of meerdere artikelen te maken om in te plannen, als me dat lukt. Ik ga het proberen! Jullie zien vanzelf wel iets verschijnen, mocht het lukken. Op vakantie ga ik wel echt rust houden en alleen iets posten als ik er behoefte aan heb. Ik blog met heel veel plezier, maar ik besef me ook dat als ik een weekje even niets doe en lekker relaxed, dat dat op dit moment misschien wel het beste voor mij is. Jullie zien het vanzelf wel! Ik ga in ieder geval stinkend mijn best voor jullie doen om nu nog een artikel te schrijven, of misschien wel meer. :)

Morgen nog wat dingetjes kopen en regelen, mijn koffer inpakken en dan zaterdag vliegen we ’s middags richting de zon. Heerlijk een week genieten! Ik hou wel van die last minute aanbiedingen én de plotselinge voorpret. Aaaah ik kan hier zó van genieten. Een reis-freak? Ja, dat sowieso. Wij gaan genieten daar!

Heb jij wel eens een paar dagen van te voren een vakantie geboekt?

Photo credit: Nikos-p / Foter / CC BY-NC
Photo credit: Foter / CC BY

8 Comments

 1. Dietske

  San, wat een onwijs leuk vooruitzicht! Heerlijk even een weekje ontspannen en mooie dingen zien! Geniet ervan samen met Patrick en heel veel plezier!

  • Sandra

   Dankjewel Diets! We gaan er zéker van genieten samen. :D

 2. Iris | Todayslipstick

  Wat leuk, lekker genieten! Heel veel plezier, doe voorzichtig en ik ben erg benieuwd naar de prachtige foto’s die je daar vast en zeker gaat maken!
  Liefs, Iris
  Iris | Todayslipstick onlangs geplaatst…Dé beste deodorant ooit!

  • Sandra

   Dankjewel! Ik ga sowieso heel veel foto’s maken en die laat ik natuurlijk dan ook zien hier. :)

 3. Ysanne

  Oh wat super leuk! Juist omdat het zo last-minute is :) klinkt echt goed ook, ik houd ook echt niet van die toeristische plekjes. De zon zal je denk ik ooo heel goed doen, ik knap daar altijd zo van op als ik een mindere week heb (merkte dat heel erg in Tenerife). Wat betreft je blog, misschien een artikel inplannen wat je doet wanneer je je niet zo lekker voelt? Of welke dingen je sowieso mee gaat nemen op vakantie? Ik ben in ieder geval benieuwd maar voel je vooral niet verplicht want het is ten slot vakantie :D super veel plezier alvast!

 4. BySilke

  Ooh meid, geniet er maar met volle teugen van! En je blog hoef je echt niet bij te werken op reis hoor, laad je maar eens helemaal op en als je enkele foto’s meebrengt ben ik al helemaal blij, hihi. Veel plezier & Tot binnenkort!
  BySilke onlangs geplaatst…Review | Lush: Herbalism, Tea Tree Water & Grease Lightning

 5. Kirsten | Travelaar.nl

  Wat heerlijk zeg! Vorig jaar voor het eerst in Griekenland geweest en echt verliefd geworden :) Het gebied waar jullie naartoe gsan ken ik niet, maar klinkt super! Ik ben benieuwd naar hoe het daar is. Alvast veel plezier!
  Kirsten | Travelaar.nl onlangs geplaatst…Traveldiary de Balkan #6 | Chillen in Dürres

 6. Marlijn

  Wat gaaf en inderdaad nog nooit van gehoord. Ik heb ook een hekel aan toeristen dus ik snap je wel. Heel lief van je ouders! Lekker genieten en ik ben benieuwd hoe je het daar vind! Veel plezier!
  Marlijn onlangs geplaatst…Recept: volkoren speltbrood

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

© 2024 AroundSan

Theme by Anders NorenUp ↑