Anse Severe la digue seychelles seychellen

Hé hallo!

Waarschijnlijk ben je op deze pagina terechtgekomen omdat je een doel hebt. Of omdat je gewoon nieuwsgierig bent en lekker aan het rondneuzen bent natuurlijk, dat kan ook nog… Mocht je hier met de reden zijn om een samenwerking met mij aan te willen gaan, dan zit je hier goed!

Omdat AroundSan.nl ineens zo hard groeide, heb ik op 30 mei 2017 van mijn blog mijn eigen bedrijf gemaakt. Sindsdien sta ik dus ingeschreven bij de KvK, onder het nummer 68857551. Iets om trots op te zijn! Inmiddels ben ik nu dus al een paar jaar ondernemer en dit bevalt prima. Hoe tof is het om van je eigen blog je eigen bedrijf te maken? Jep, voor mij een droom! Inmiddels heb ik al met een veel verschillende merken, websites en marketingbureaus samengewerkt en heb ik dus ook al veel ervaring in the pocket. Natuurlijk kijk ik wel of ik een samenwerking bij mijn blog vind passen, maar hoogstwaarschijnlijk zul jij dat ook wel in kunnen schatten als je al een kijkje op mijn blog hebt genomen. Gelukkig is mijn interessegebied breed, dus er past ook veel bij mijn blog! Dus denk jij: ‘Hey, dit lijkt mij wel wat!’, mail mij dan gerust. Ik hou van snel schakelen, dus je zal ongetwijfeld snel een reactie terug krijgen!

Ben je geïnteresseerd in een samenwerking en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Je kunt mij altijd  mailen naar info@aroundsan.nl. Ik kijk er naar uit om samen te sparren en tot een toffe en creatieve samenwerking te komen. :)