My Way of Exploring

Review | Vivera spinazie kaas filet

Review | Vivera spinazie kaas filetVivera heeft een spinazie kaas filet in het assortiment. Mijn oog viel hier al snel op, aangezien ik gek ben op spinazie en kaas! Deze vega burger leek mij dus érg lekker! Natuurlijk moest ik hier dan wel weer een review over schrijven en dat heb ik dus ook gedaan. Benieuwd naar deze vleesvervanger? Check it out!

Vivera spinazie kaas filet

Review | Vivera spinazie kaas filet

Ingrediënten

Review | Vivera spinazie kaas filet
Oooh ik baal er van dat wéér de ingrediënten foto onscherp is bij de ingrediënten. Niks meer aan te doen helaas. Maar, het is gelukkig alsnog wel te lezen! De ingrediënten zien er wat mij betreft goed uit. De spinazie kaas filet bestaat uit spinazie en kaas (uiteraard, haha) en de paneermix vind ik er ook top uit zien. Geen vette troep, daar word ik blij van! In deze vega burger zitten 196 calorieën, waarvan 7,9 gram vet en 10,5 gram eiwitten. Vind ik heel netjes!

Hoe is de smaak en structuur?

Review | Vivera spinazie kaas filet
Mijn verwachting was dat deze ontzettend lekker zou zijn. Weet je? Mijn verwachting klopte! Ik heb écht zitten smullen! Ik had verwacht dat je vooral spinazie zou proeven, maar de kaassmaak is ook goed aanwezig en daardoor is het écht een mega lekkere vleesvervanger. Jummie! Er zit dus geen overdreven spinazie smaak aan. Ik gok dat mensen die niet zo van spinazie houden deze burger alsnog wel lekker kunnen vinden. Zoals je ziet is de burger lekker gepaneerd en dus krokant. In combinatie met de vulling (zie hieronder) is dit erg lekker.
Review | Vivera spinazie kaas filet
Zoals je ziet zie je het heeeeel goed dat er spinazie en kaas in zit, haha. Hoe kan ik het best de structuur van de burger beschrijven? Ik denk dat ik het beste kan zeggen dat hij lekker zacht en wat natter is van binnen. Totaal geen uitgedroogd iets dus! Zoals ik net al zei is dit heel lekker in combinatie met het krokante laagje wat om de burger heen zit. Ooooh dit is ook weer echt een favoriet van mij hoor!

Conclusie

De spinazie kaas filet móet ik elke week eten, haha. Ik vind ‘m zoooo ontzettend lekker, hmmm. Ik heb ook nooit het idee dat ik iets heel ongezonds naar binnen heb gewerkt en dat is fijn. Het is geen vette vleesvervanger en dat juich ik alleen maar toe met mijn maag- en darmproblemen. Hmmm, ik krijg er gelijk weer trek in nu ik dit type, haha. Ik gok dat veel mensen deze burger wel lusten. :)

Nog meer reviews lezen? Klik hier!

Heb jij deze spinazie kaas filet al eens op? Zo ja, wat vond je er van? Zo niet, zou je hem wel eens willen proberen? 

10 Comments

 1. Darina

  Klinkt zeker als een heerlijke vleesvervanger die ik zeker eens ga proberen.
  Darina onlangs geplaatst…Citytrip | Een impressie van San Remo

 2. Romy

  Deze burger klinkt echt heerlijk! Ik had nog nooit van die combinatie met spinazie en kaas gehoord, maar het klinkt goed en ziet er ook heel lekker uit :)
  Romy onlangs geplaatst…Nee?! NEE! | Met deze 5 tips kun jij leren nee zeggen!

 3. Rianne

  Ziet er echt lekker uit! Ik ben zelf ook een fan van spinazie met kaas dus deze moet ik een keertje proberen!

 4. Eline

  Ik heb gisteren de groenteschijf van de Jumbo op en die was ook echt super lekker!

 5. Anna

  Oeh, hij ziet er echt super lekker uit. Ik hou ook heel erg van de combinatie van spinazie en kaas, dus deze ga ik zeker een keertje proberen!
  Anna onlangs geplaatst…Op naar New York City | Personal

 6. Irene

  Hmm ziet er lekker uit!
  Irene onlangs geplaatst…Mini review | Rituals handcrème & natural lip balm

 7. Stella

  Ik blijf erbij hoor – ze moeten je bij Vivera gewoon gaan ‘aannemen’ als review schrijfster of iets dergelijks, hihi. Ik heb deze ook een keertje op, maar volgens mij was ik er niet zo weg van als jij. Kan me herinneren dat ik de kaassmaak een beetje chemisch/flauw vond? Zoiets? Maar het gekke is: Hij ziet er bij jou wel een stuk lekkerder uit.. Misschien was het bij nader inzien toch van een ander merk? Zou kunnen hoor – is ook best lang geleden! Nieuw excuus om een keer samen te eten? (; Liefs!

 8. Larissa

  Hmm dat ziet er weer zo lekker uit. Deze heb ik nog niet geproefd. Ook omdat ik niet zo goed tegen kaas kon. Maar deze ziet er zo goed uit dat ik het toch maar eens ga proberen. :)
  Larissa onlangs geplaatst…Review: Zalon outfitbox

 9. Jessica J.

  Lieeefde voor kaas! Deze klinkt alweer heel erg lekker! Toen ik nog een Albert Heijn op weg van m’n werk had, kocht ik er ook erg vaak spinazie-kaas rondo’s. Omnomnom! ♥
  Jessica J. onlangs geplaatst…Lush | Christingle Naked Body Conditioner

 10. Simone

  Vind deze reviews zo leuk! Wil alles ook proberen haha. Deze klinkt ook weer heel goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

© 2024 AroundSan

Theme by Anders NorenUp ↑