My Way of Exploring

Review | Vivera Mini Hapjes

Review | Vivera Mini Hapjes
Vorige week kwam ik deze Mini Hapjes van Vivera tegen. Ik had ze wel eens gezien, maar ik kreeg nooit het idee van: ‘Deze ga ik proberen!’. Nu stond ik er mee in mijn handen en kwam ik tot de conclusie dat ik deze ook eens wilde proberen. Dus bij deze! Een review van deze vegetarische Vivera Mini Hapjes.

Vivera Mini Hapjes

Review | Vivera Mini Hapjes

Ingrediënten

Review | Vivera Mini Hapjes
Deze vegetarische Mini Hapjes van Vivera bestaan voor het grootste gedeelte uit gerehydrateerd soja- en tarwe-eiwit. Verder zie ik witte rijst, olie, paneermeel en nog allerlei specerijen en kruiden staan. Geen kort lijstje, maar op zich zie ik geen gekke dingen staan dus dat valt gelukkig mee. Per 100 gram krijg je 215 calorieën binnen, 8,9 gram vet en 13 gram eiwitten.

Hoe is de smaak en structuur?

Review | Vivera Mini Hapjes
Wat zien de hapjes er gezellig uit hè! Heel leuk om zo te serveren op een feestje of gewoon tijdens een gezellige avond of het avondeten. Maar zijn ze ook lekker? Ik heb ze alle drie getest, dus ik kan ook over alle drie de hapjes iets vertellen! Mijn eerste indruk? Lekker! Heel lekker zelfs! En eerlijk? Dit had ik niet verwacht hoor. Ik vertel hieronder per hapje wat ik er van vind.
Review | Vivera Mini Hapjes
Dit is het vierkante mini hapje. Deze smaakt naar een nasi schijf. Tenminste, daar deed het mij gelijk aan denken omdat ik flashbacks naar vroeger kreeg, haha. Toen vond ik dat altijd lekker en pikte ik ze uit de snackmix uit de frituur. Nu heb ik dit al ontzettend lang niet meer op, maar dit hapje deed mij hier gelijk aan denken. Ik vind deze de lekkerste van de drie! Hij is lekker kruidig en een klein beetje pittig op de achtergrond. Daar hou ik van! Verder is het korstje super knapperig geworden (lang leve de airfryer) is dat super lekker in combinatie met de smeuïge structuur van binnenin. Jep, enthousiast hoor!
Review | Vivera Mini Hapjes
Dit hapje vind ik ook erg lekker. Het is te vergelijken met een groenteschijf, denk ik. Als ik een overheersende smaak moet uitkiezen dan smaakt het iets meer naar doperwten. Maar, over het algemeen dus gewoon een groentehapje. Ik hou daar wel van, dus hij viel goed in de smaak bij mij! De buitenkant wordt minder knapperig omdat hij niet gepaneerd is, maar dat hoeft ook niet bij zo’n hapje als deze vind ik. Dit vind ik ook een aanrader!
Review | Vivera Mini Hapjes
Dit is het ronde mini hapje. Deze vind ik iets minder lekker. De smaak vind ik wat saai en neutraal (té neutraal) en van de structuur ben ik geen fan. Het is een gemalen vlees structuur, if you know what I mean… Ik hou daar gewoon niet van. De buitenkant is gepaneerd en wordt lekker knapperig, dus dat vind ik wél een pluspunt. Ik denk dat je deze het beste kant vergelijken met een oosterse schijf, maar dan met een andere structuur van binnen en een veel neutralere smaak. Jammer. Maar ik moet wel zeggen dat ik denk dat hij lekkerder is als je hem in een sausje dipt. Dat kan ik zelf niet doen, maar het lijkt mij wel lekkerder en minder droog!

Conclusie

Ik vind het een aanrader hoor! Erg leuk om deze vega hapjes uit te delen op een verjaardag of een ander feestje. Het ziet er gezellig uit en het is ook nog eens lekker! Oké, ik vind twee van de drie hapjes geslaagd, maar ik weet zeker dat andere mensen het rondje hapje wél lekker vinden. Ik zou deze mini hapjes zeker nog een keer opnieuw kopen!

Nog meer reviews lezen? Klik hier!

Heb jij deze vegetarische mini hapjes al op? Zo ja, wat vond je er van? Zo niet, zou je deze wel eens willen proberen? 

3 Comments

 1. Romy

  Deze hapjes at ik een tijdje terug vaak en ik vind ze zó lekker. En ik had dezelfde favorieten als jij :) Eigenlijk moet ik ze weer eens halen bij de supermarkt!
  Romy onlangs geplaatst…12 foto’s die nét geen plekje op mijn blog kregen

 2. Kelly

  Mijn schoonzus is hier ook dol op! Ik heb ze zelf nog nooit gehad :)

 3. Audrey

  Oe, ik koop best vaak Vivera, maar deze had ik nog nooit gespot. Zitten er 6 in een pakje, zie ik dat goed? Ben er wel benieuwd naar :) Ik vind de oosterse schijf juist altijd heel lekker :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

© 2024 AroundSan

Theme by Anders NorenUp ↑