My Way of Exploring

Review | Vivera Champignon Paprika Burger

Review | Vivera Champignon Paprika Burger
Vivera heeft weer een burger weten te maken die mij erg verraste, namelijk de Champignon Paprika Burger. Ik, als champignon freak, wist niet zo goed wat ik er van moest verwachten. Ik kan alvast verklappen dat ik érg enthousiast ben omdat hij zo uniek van smaak is. Mijn review van deze vega burger staat nu online!

Vivera Champignon Paprika Burger

vivera champignon paprika burger

Ingrediënten

vivera champignon paprika burger
Gelukkig is de lijst met ingrediënten niet lang, dat vind ik al een pluspunt. Deze burger is op basis van champignons en paprika, zoals de naam van de burger al doet vermoeden haha. Daarnaast zit er ook soja-eiwit in en onder andere verschillende kruiden. Het enige wat ik jammer vind is dat er suiker is toegevoegd. Verder bevat de burger maar 127 calorieën en dat vind ik écht niet veel! Ook het vetgehalte is niet heel hoog, namelijk 5,3 gram vet waarvan 0,6 gram verzadigd. Ook bevat de burger aardig wat eiwitten met 8,2 gram. Mooi lijstje wel, behalve de toegevoegde suiker dan. :)

Hoe is de smaak en structuur?

vivera champignon paprika burger
Eerlijk is eerlijk… Wij hadden deze burger al een tijd in de vriezer liggen en we pakten hem telkens maar niet. Waarom? Ik was bang dat hij té compact zou zijn qua structuur en ik had het vooroordeel dat hij misschien een beetje saai zou smaken. Ik kan je zeggen dat ik er compleet naast zat! Deze burger is een smaakexplosie, haha. Er zit een sterke rokerige/barbecue achtige smaak aan en wát is dat lekker zeg, wauw. Hierdoor is het ook gelijk een burger die je nergens anders mee kan vergelijkenn. Je proeft echt een lekkere gerookte paprika smaak er aan zitten en ook meerdere kruiden door elkaar. Oh jum, deze burger zou ik momenteel wel elke dag kunnen eten, zó lekker is ‘ie! Hij vult trouwens als een malle. Dat had ik echt niet verwacht!
vivera champignon paprika burger
De structuur van deze burger is lekker stevig. Ik houd zelf niet van hele compacte en stevige vleesvervangers, maar deze is een uitzondering. Dat komt ook omdat hij lekker zacht is en de buitenkant in de oven best wel lekker knapperig kan worden. Zoals je hierboven ziet zie je de stukjes paprika zitten in de burger. Je hebt overigens echt niet door dat je een champignon burger eet, want de champignons proef je niet. Dat kan een voordeel zijn voor de mensen die niet zo van champignons houden. Wilde dit toch wel even gezegd hebben, want ik weet gewoon zeker dat je deze burger ook wel kan lusten als je geen champignon freak bent. :)
vivera champignon paprika burger
Pat eet deze burger het liefst op een broodje met cheddar, sla, tomaat, ui, augurk, Jalapeño pepertjes,  mayonaise, ketchup en patat er bij. Ziet er ook goed uit hè? Hij is altijd te smullen als we dit eten, hihi. Ik vind de burger zelf het lekkerst om zo te eten, want de rokerige smaak is echt héérlijk en ik vind het zonde om dat samen met andere dingen tegelijk te eten. Maar mocht je dus deze burger op een broodje willen eten, dan zou je dit eens moeten maken!

Conclusie

Jaaaaa deze burger vind ik een topper! Die unieke smaak is echt iets waar ik enthousiast van word. Daarnaast is hij bij heel veel ander eten wel goed te combineren, vind ik, en dat maakt het een makkelijke burger. Fijn ook dat hij heel goed vult en dat de ingrediënten lijst er ook goed uit ziet, want dat vind ik zelf ook heel belangrijk. Oeeeehoe, deze is écht onwijs lekker en ik kan hem absoluut aan iedereen aanraden! Wat mij betreft is dit echt een verrassing, want ik had nooit gedacht dat deze burger zó ontzettend smakelijk zou zijn. :)

Nog meer reviews lezen? Klik hier!

Heb jij deze Champignon Paprika Burger al eens op? Zo ja, wat vond je er van? Zo niet, zou je hem wel eens willen proberen? 

7 Comments

 1. Romy

  Wat een bijzondere burger! Hij ziet er heel goed uit. Zelf zou ik hem alleen toch laten liggen, omdat ik niet zo van zo’n rokerige smaak houd ;)
  Romy onlangs geplaatst…Valentijnsdag | 5x extra lief zijn vandaag!

 2. Darina

  Lijkt mij een hele lekkere burger! Het rokerige lijkt mij heel apart.
  Darina onlangs geplaatst…Parijs, de stad van de liefde

 3. Jessica J.

  Klinkt goed! Ik hou wel van dat rokerige, dus ga hem wel eens proberen.
  Jessica J. onlangs geplaatst…My scentful life #90 • Efteling, nieuw kanten jurkje en alweer ziek

 4. Marloes

  Oh klinkt lekker zeg! Ik ben ook gek op de bbq vanwege het rokerige, dus deze burger ga ik zeker binnenkort proberen :)

 5. Mei Qi

  Ooh zo benieuwd!!

 6. Kelly

  Champignon en paprika is een goede combinatie, dit lijkt me dan ook zeker het proberen waard! :)

 7. Janne

  Ik vind deze niet lekker, ik vind dat de paprika wat weeig smaakt in deze burger. De pompoen-zoete-aardappelburger en de bonenburger zijn véél lekkerder! :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

© 2024 AroundSan

Theme by Anders NorenUp ↑