My Way of Exploring

Review | Vegetarische BBQ Filetlapjes van Lidl

my best veggie vegetarische bbq filetlapjes lidl
Nu het weer tijd is om te barbecuen buiten is het ook tijd voor vleesvervangers voor op de barbecue! Bij de Lidl hebben ze sinds vorige week deze vegetarische BBQ Filetlapjes van My Best Veggie. Wat misschien ook wel interessant is is dat ze ook nog eens vegan zijn! Ik was natuurlijk erg benieuwd naar deze Filetlapjes en heb ze getest.

Vegetarische BBQ Filetlapjes van Lidl

my best veggie vegetarische bbq filetlapjes lidl

Ingrediënten

my best veggie vegetarische bbq filetlapjes lidl
Als ik eerlijk ben valt mij iets op aan het ingrediënten lijstje wat ik niet zo tof vind. Ik zie namelijk drie soorten verdikkingsmiddelen staan. Maar goed, dat zal wel nodig zijn denk ik? Ik heb het nooit zo op gekke woorden als xanthagom, haha. Maar oké, ik word wél heel blij van de voedingswaarde. Ik vind 137 calorieën per 100 gram helemaal niet veel! Dat betekent dat er maar 96 calorieën zitten in één filetlapje. In een verpakking zitten er drie trouwens. Het aantal eiwitten, namelijk 19 gram per 100 gram, vind ik ook top!  Net als het de 4,1 gram vet per 100 gram. Prima! Wel is het zout aan de hoge kant, maar dat neem ik maar voor lief, haha.

Hoe is de smaak en structuur?

my best veggie vegetarische bbq filetlapjes lidl
Vroeger, en dan heb ik het over de tijd dat ik echt nog klein was, lustte ik alleen maar filetlapjes en kip. Ik weet nog wel heel goed de smaak van filetlapjes voor mij te halen en dat is natuurlijk wel handig voor deze review. Lijken ze qua smaak op echte filetlapjes? JA! W O W, maar dan ook écht! Wat zijn deze dingen lekker zeg. Ik heb genoten van dat lekkers op mijn bord! De filetlapjes smaken lekker kruidig en zijn totaal niet droog. Ik weet wel van vroeger dat ik filetlapjes wel eens droog vond, maar deze zijn dat echt niet. Super lekker!
my best veggie vegetarische bbq filetlapjes lidl
De structuur van deze vegetarische BBQ filetlapjes zijn stevig en je kunt er dus lekker op kauwen. Sowieso dat je hiermee iemand in de maling kunt nemen, ik zweer het. Hij is vlezig van structuur op een hele lekkere manier. Jummie! Ik ben groot fan hoor, hihi. Vooral de kruidige smaak er aan vind ik ook erg lekker. Ze vullen trouwens ook heel goed, dus dat is ook fijn.

Conclusie

Oké, ik ga deze vegetarische filetlapjes inslaan. Ik heb geen flauw idee hoe lang ze in de verkoop zijn? Ze kosten ook maar 1,59, wat ik totaal niet duur vind voor drie filetlapjes. Ik hoorde dat ze vorig jaar ook al eens in de schappen lagen bij de Lidl, maar dat ze daarna weer uit het assortiment gingen omdat het een seizoengebonden product was toen. Ik hoop dat ze ze dit jaar wel in de verkoop houden, want oooooh wat zijn deze vleesvervangers lekker zeg! Zoals je leest ben ik érg enthousiast en hoop ik dat ik jou ook enthousiast genoeg heb gemaakt om ze ook eens te proberen. Geloof mij, grote kans dat ook jij fan bent na één hap! Het is nét echt. :)

Nog meer reviews lezen? Klik hier!

Heb jij deze BBQ Filetlapjes al eens op? Zo ja, wat vond je er van? Zo niet, zou je dit wel eens willen proberen? 

5 Comments

 1. Romy

  Oeh, dit klinkt echt heel goed! Ik ben onwijs benieuwd naar deze filetlapjes nu. Snel maar eens naar Lidl om een verpakking in te slaan en ze te proberen! :)
  Romy onlangs geplaatst…Ik in bikini? | Na 10 jaar wil ik het weer proberen!

 2. Jessica J.

  Oeh, klinkt goed! Ik heb ze zien liggen, maar vond ze er niet heel smakelijk uitzien. Toch maar eens een pakje meenemen, dus!
  Jessica J. onlangs geplaatst…Wanneer je je collega niet kan uitstaan

 3. Kelly

  Dit ziet er verrassend goed uit!

 4. Mik

  Heerlijk maar helaas niet meer in assortiment in Nederland. Wel in België.

 5. Toni

  Op dit moment liggen ze weer in de Lidl. De Jumbo lijkt exact dezelfde lapjes opgenomen te hebben in de collectie als ‘gemarineerde filetlapjes’ (let op; je hebt ook de ‘gemarineerde filet’ maar die is niet vegan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

© 2024 AroundSan

Theme by Anders NorenUp ↑