My Way of Exploring

Review | My Best Veggie Vegetarische Wokreepjes

Review | My Best Veggie Vegetarische Wokreepjes
Deze My Best Veggie Vegetarische Wokreepjes van de Lidl waren een tijdje geleden aan de beurt om uit te proberen. Ik heb ze dus getest, vertel wat ik er van vind en ik laat natuurlijk ook weten of ik ze wel of niet aanraad. In de categorie budget vleesvervangers is dit natuurlijk wel een leuke optie, maar is het ook lekker? Ik vertel het je!

My Best Veggie Vegetarische Wokreepjes

Review | My Best Veggie Vegetarische Wokreepjes

Ingrediënten

Review | My Best Veggie Vegetarische Wokreepjes
Deze vega wokreepjes bestaan voornamelijk uit soja en tarwe. Ik zie geen gekke dingen staan en eigenlijk zijn het alleen ingrediënten die in vrijwel elke vleesvervanger zitten. Per 100 gram bevatten deze vega wokreepjes 201 calorieën, 9,3 gram vet en 22,2 (!) gram eiwit. Veel eiwitten vooral, dus dat is positief!

Hoe is de smaak en structuur?

Review | My Best Veggie Vegetarische Wokreepjes
Zelf heb ik bij dit soort vleesvervangers niet echt van: ‘Oehhh daar ben ik benieuwd naar en MOET ik proberen!’. Het zijn wokreepjes en ik zou zelf niet echt weten hoe en waarbij ik die zou moeten eten met mijn dieet. Maar oké, het is natuurlijk wel leuk om ze te proberen want ik uiteraard ben ik toch wel bij bijna elke vleesvervanger dat ik een beetje  nieuwsgierig ben. De wokreepjes zijn meer dan prima om bijvoorbeeld door een wokmaaltijd te gooien, maar ik denk dat het ook lekker kan zijn door de nasi (als je bijvoorbeeld de stukjes door midden snijd) of als je ze bijvoorbeeld in een wrap doet. En dan nu door naar mijn mening over de smaak natuurlijk! Ze zijn neutraal en zijn gewoon typisch van die soja vleesvervanger stukjes. Het klinkt suf, maar ik kan er eigenlijk niet meer over vertellen. Ze zijn gewoon prima om ergens doorheen te doen! Lekker, maar misschien wel saai om zo los te eten. Maar goed, ze zijn ook wel een beetje bedoelt om ergens doorheen te doen en daar zijn ze hartstikke prima voor!
Review | My Best Veggie Vegetarische Wokreepjes
De structuur van deze My Best Veggie Vegetarische Wokreepjes is stevig. Dat kun je ook wel een beetje op het linker stukje van hierboven op de foto zien. Als je op zoek bent naar een vleesvervanger met een stevige bite, dan zit je goed! Ik zou ze daar dus ook zeker aanbevelen.

Conclusie

Ze zijn, zoals je hebt gelezen, hartstikke prima! Ik zou ze zeker nog een keer kopen. Vooral voor Pat voor door bijvoorbeeld een wokmaaltijd. Hij vond de daardoorheen erg lekker, dus dat is misschien wel goed om te weten! Nóg iets positiefs: ze ook niet duur, namelijk €1,59. Prima budget optie dus! Dat is ook nog eens goed voor de portemonnee, hihi.

Nog meer reviews lezen? Klik hier!

Heb jij deze Vegetarische Wokstukjes al eens op? Zo ja, wat vond je er van? Zo niet, zou je dit wel eens willen proberen? 

6 Comments

 1. Romy

  Klinkt zeker als een fijne vleesvervanger, ook voor bijvoorbeeld door een wokmaaltijd of salade. En die prijs is inderdaad niet verkeerd :)
  Romy onlangs geplaatst…Stedentrip naar Stockholm | Mijn tips, herinneringen & highlights

 2. Kelly

  Klinkt fijn! :)

 3. Stella

  Brrrr, ik vind dit er altijd zo onaantrekkelijk uit ziet als het nog niet gebakken is, hihi. Ik zou het zelf nooit kopen, maar dat komt omdat ik volledig vleesloos (dus gewoon extra groenten ipv een vervanger) vaak lekkerder vind dan bijvoorbeeld vega gehakt, vega kipstukjes of dit soort dingen. Maar misschien moet ik het toch eens een kans geven ergens doorheen (: Zeker voor zo’n prijs ja, das echt niks! Liefs <3

 4. Jessica J.

  Ik gooi zulke wokreepjes ook vaak in de wok. Volgens mij heb ik deze zelfs nog in de diepvries liggen. Altijd handig om in huis te hebben! :-)
  Jessica J. onlangs geplaatst…Review • Lush Perle de Sel Bath Bomb

 5. Annelies

  Deze vleesvervanger lijkt mij het proberen waard. Zeker als je het door een lekkere wokmaaltijd gooit.

 6. Karlijn

  Deze zijn inderdaad lekker! Door nasi, curry of in een wrap (bijv. met avocado, komkommer en watermeloen!). Je kunt ze ook marineren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

© 2024 AroundSan

Theme by Anders NorenUp ↑