AroundSan

My Way of Exploring

Review | Mister Kitchen’s V-Burger Paddenstoelen/Kaas

Review | Mister Kitchen's V-Burger Paddenstoelen/kaas
Mister Kitchen is een merk dat ik een tijd geleden ineens in de schappen van de AH zag verschijnen. Dit is nu de tweede V-Burger die ik heb getest van dit merk en na de eerste positieve ervaring hoop ik natuurlijk dat deze ook lekker is. Ben jij ook benieuwd naar deze paddenstoelen/kaas versie?

Mister Kitchen’s V-Burger Paddenstoelen/Kaas

Review | Mister Kitchen's V-Burger Paddenstoelen/kaas

Ingrediënten

Review | Mister Kitchen's V-Burger Paddenstoelen/kaas
Deze burger is, zoals je ook op de verpakking leest, vegetarisch én biologisch. Er staan totaal geen rare dingen tussen, dus dat is top! Voor het grootste gedeelte bestaat deze burger uit gekookte volkoren spelt. Dat vind ik opvallend en ook super positief. Verder zie ik dat er onder andere ui, kastanjechampignon en gekookte zwarte boon in zit. Voor de rest nog meer groentes en ook nog oude kaas natuurlijk. Mooi lijstje!
Review | Mister Kitchen's V-Burger Paddenstoelen/kaas
Per burger krijg je 189 calorieën binnen, 10 gram vet en 5,9 gram eiwitten. Best wel oké toch? Niet heel veel, niet heel weinig, gewoon door doorsnee vleesvervanger. Al vind ik 10 gram vet wel aan de hogere kant, maar dat is natuurlijk mijn eigen mening. Niks verkeerds aan deze voedingswaarden.

Hoe is de smaak en structuur?

Review | Mister Kitchen's V-Burger Paddenstoelen/kaas
De burger heb ik gebakken in de Airfryer, want dat kan volgens de informatie op de verpakking ook gewoon. Hij is lekker knapperig, daar hou ik van! De smaak van de burger is super lekker! Stiekem had ik wel verwacht dat ik deze burger lekker zou vinden en gelukkig bleek mijn verwachting waar te zijn, hihi. Je proeft vooral een soort van nasi smaak ofzo, het deed mij in ieder geval aan vroeger denken toen ik nog alles kon eten wat ik wilde. Het is een kruidige smaak, maar ook weer niet té. Qua groenten proef je inderdaad de kastanjechampignons, maar ook vind ik dat de uien smaak goed aanwezig is. Ohja, en de zwarte bonen proef je ook zo nu en dan tussendoor. Het is een grote mengelmoes van verschillende smaken door elkaar en dát vind ik ook zo bijzonder aan deze burger. De kaassmaak overheerst niet trouwens.
Review | Mister Kitchen's V-Burger Paddenstoelen/kaas
De structuur van deze paddenstoelen/kaas burger bestaat uit een zachte vulling en een krokant laagje aan de buitenkant. Je ziet dat er soms wat grotere stukjes in zitten, dat zijn de zwarte bonen. Het is dus niet een vleesvervanger waarbij alles helemaal vermalen is tot een smeuïge substantie en dat vind ik absoluut een pluspunt! Lekker!

Conclusie

Ik zou deze burger zeker aanraden om eens te proberen! Ze zijn af en toe in de aanbieding bij de AH, dat is wel een tip. Ze zijn namelijk best wel prijzig vind ik zelf, namelijk  €3,49. Maaaaar, ik moet zeggen dat je dan wel een wat bijzonderdere burger hebt dan de normale doorsnee vleesvervangers. Je betaalt natuurlijk voor de kwaliteit van deze burger en eigenlijk is dat het ook wel waard. Ook zit er in deze burger geen soja verwerkt en dat kan soms ook wel prettig zijn, aangezien je al snel bij een soja product uitkomt als je een vleesvervanger kiest. Jep, ik vind dit een lekkere burger!

Nog meer reviews lezen? Klik hier!

Heb jij deze Paddenstoelen/Kaas V-Burger al op? Zo ja, wat vond je er van? Zo niet, zou je deze wel eens willen proberen? 

5 Comments

 1. Dat klinkt als een heerlijke burger. Ik houd juist wel van de niet-doorsnee vleesvervangers die naar iets totaal anders dan vlees smaken. Als deze in de aanbieding is, wil ik hem zeker een keer proberen :)
  Romy onlangs geplaatst…Je kwetsbaar opstellen | Dit is wat het je brengt!

 2. Je zegt dat de burger veganistisch is, maar dat klopt niet, er zit kaas in ;)
  Klinkt wel lekker en origineel inderdaad. Als hij nou echt veganistisch was geweest…

 3. Klinkt ontzettend lekker! Sowieso vind ik het erg lekker om af te wisselen met vega burgers. Een vega kaas burger vind ik ook erg lekker, dus dit klinkt heerlijk haha. Weer eens wat anders dan alleen de kaas of alleen groenten. ;)

 4. Annelies Penning

  december 9, 2018 at 4:04 pm

  In eerste instantie sprak deze vleesvervanger mij absoluut niet aan, maar na het lezen van jouw positieve review is mijn interesse toch gewekt. Het speelt ook mee dat ik vaak nieuwsgierig ben naar nieuwe ‘dingen’.

 5. Deze klinkt niet slecht! Ik vind dit merk alleen ook behoorlijk aan de prijs. Laatst kon ik een verpakking aan -30% scoren, dus dat was mooi meegenomen – letterlijk. ;-)
  Jessica J. onlangs geplaatst…MSL #112 • VeggieWorld, plasticsoep en blacklight!

Geef een reactie

Your email address will not be published.

*

CommentLuv badge

© 2019 AroundSan

Theme by Anders NorenUp ↑