My Way of Exploring

Review | Garden Gourmet Glorious Greek

Review | Garden Gourmet Glorious Greek
Nieuw: ‘de Glorious Greek’ burger van Garden Gourmet. Daar was ik wel benieuwd naar! Twee weken geleden probeerde ik hem uit en natuurlijk moet ik daar dan review over zou schrijven. In deze review vertel ik, als Grieks-eten-fan, of het een aanrader is.

Garden Gourmet Glorious Greek

Review | Garden Gourmet Glorious Greek

Ingrediënten

Review | Garden Gourmet Glorious Greek
De ‘Glorious Greek’ bevat per portie 131 calorieën. Dat vind ik helemaal niet veel, een pluspunt dus! Per burger zit er 5 gram vet in, wat erg weinig is, en 7,6 gram eiwitten. Netjes hoor! Qua ingrediënten zie je dat de burger, net als de ‘Sizzling Sicilian‘, voor het grootste gedeelte uit groenten bestaat. Ook zie ik dat er rode quinoa, vegetarische kaas, olijven en allerlei kruiden en andere smaakmakers in zitten. Vind het jammer dat er ook suiker is toegevoegd, maar vooruit. Dat is het enige nadeel van dit lijstje vind ik.

Hoe is de smaak en structuur?

Review | Garden Gourmet Glorious Greek
Eenmaal uit de airfryer dacht ik: ‘Oeh, lekker knapperig!’. De buitenkant was dus goedgekeurd. Zodra je begint te snijden valt hij uit elkaar. Voor de foto heb ik de stukjes die afbrokkelden weggehaald, maar het is misschien wel goed om te weten dat dat wel de situatie was haha. De smaak is erg zoet. Naar mijn mening veel te zoet, en dan bedoel ik echt nep-zoet. Snap je een beetje wat ik bedoel? Je proeft ook echt tomaten en olijven. Dat vind ik zelf erg lekker trouwens! Maar dat gekke zoete smaakje viel bij mij wat minder in de smaak. Jammer! Of dat door de (extra) toegevoegde suiker komt weet ik niet…
Review | Garden Gourmet Glorious Greek
De structuur is brokkelig (haha, dit klinkt ZO niet smakelijk, sorry!). Je ziet de stukken groenten, kaas en quinoa zitten. Dat vind ik wel positief, want ik hou er wel van als je ziet wat je eet. Ik vind die brokjes dus niet erg. Het is overigens allemaal erg zacht, dus iets knapperigs hoef je niet te verwachten bij deze vleesvervanger. Vond het een beetje op een zoete Griekse omelet lijken (ook al heb ik dat nog nooit op :p).

Conclusie

Nope, deze is helaas niet voor mij weggelegd. Ik vind hem veel te zoet en daardoor niet lekker. Hij is niet vies hoor, maar dit vind ik gewoon niet lekker. Jammer, want ik ben een fan van Grieks eten! Van feta en olijven ben ik al fan sinds ik kon eten volgens mijn ouders, haha. Extra jammer dus dat deze niet in de smaak valt… Het idee vind ik daarentegen wel leuk, om een Griekse burger te maken. Ik ben benieuwd of meer mensen hem te ‘nep’ zoet vinden?

Nog meer reviews lezen? Klik hier!

Heb jij de Garden Gourmet Glorious Greek al op? Zo ja, wat vond je er van? Zo niet, zou je deze wel eens willen proberen? 

3 Comments

 1. Romy

  Ah wat jammer dat deze zo tegenvalt! Ik was er wel benieuwd naar, maar heb hem laten liggen omdat ik er wat weinig energie (kcal) in vond zitten. Jammer dat hij zo uit elkaar valt en nogal zoet is. Klinkt inderdaad niet erg lekker.
  Romy onlangs geplaatst…4 clichés over mindere periodes die écht waar zijn

 2. Jessica J.

  Deze heb ik pas tijdens een actie gekocht. Hij ligt nu in de diepvries te wachten, haha. Klinkt niet erg bijzonder, maar ik ben toch benieuwd!
  Jessica J. onlangs geplaatst…MSL #27 • In m’n eentje naar Parijs en kattenkwaad

 3. Ikke

  Wat een teleurstelling. Ik vind dit echt ranzig . Niet te eten. Ik breng vandaag alles terug wat ik van dit merk heb inslagen tijdens de bonus aanbieding. Ik koop ook van andere merken die echt onwijs lekkere vegetarische producten hebben. Dit is gewoon vies. Smaken verschillen,..maar als je dit leker vind weet je niet wat eten is. Sorry,. Maar gewoon niet doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

© 2023 AroundSan

Theme by Anders NorenUp ↑