AroundSan

My Way of Exploring

Review | Bloemkool Rondo van Jumbo Veggie Chef

Review | Bloemkool Rondo van Jumbo Veggie Chef
Laatst was ik in de Jumbo en was daar met een missie: ik wilde namelijk een vleesvervanger gaan proberen die ik nog nooit eerder op had. Missie geslaagd, want ik kwam met onder andere deze vegetarische bloemkool rondo van Jumbo Veggie Chef thuis. Enthousiast gooide ik hem in de oven en ging hem proeven. Of hij door de test heen is gekomen? Dat lees je hier!

Bloemkool Rondo van Jumbo Veggie Chef

Review | Bloemkool Rondo van Jumbo Veggie Chef

Ingrediënten

Review | Bloemkool Rondo van Jumbo Veggie Chef
Deze bloemkool rondo bestaat het meest uit bloemkool, kaas en broccoli. Ze hadden het beter een bloemkool/broccoli rondo kunnen noemen? Haha, ach. Verder zie ik vooral dingen staan die deze vleesvervanger op smaak brengen. Per rondo zitten er 158 calorieën in en ongeveer 6,9 gram vet. De vetten zullen ongetwijfeld voornamelijk van de kaas komen, denk ik. Verder zie ik dat er 9,7 gram eiwitten in één rondo zitten, dus dat is ook wel mooi meegenomen.

Hoe is de smaak en structuur?

Review | Bloemkool Rondo van Jumbo Veggie Chef
Oeh, deze bloemkool rondo is lekker zeg! Hij is best wel  een soort van romig van smaak. Je proeft wel echt dat er iets ‘kool-achtigs’ in zit en ik haalde de bloemkool smaak er wel uit, ondanks dat de kaas natuurlijk ook wel wat van die smaak verbloemt. Die combinatie is erg lekker! Het korstje van de rondo wordt ook erg knapperig. Dit in combinatie met de zachtere vulling is lekker! De smaak van de kaas vind ik trouwens ook goed van deze vleesvervanger. Niet geheel onbelangrijk…
Review | Bloemkool Rondo van Jumbo Veggie Chef
De structuur van de bloemkool rondo is zacht. Je ziet hierboven de kaas, de bloemkool en stukjes broccoli duidelijk zitten. Je moet niet verwachten dat je echt stukjes van de groenten in je mond krijgt, want het is best wel vermalen zeg maar. De structuur van de binnenkant is super lekker in combinatie van het knapperige korstje, zoals ik net al zei. Jummie, hij is lekkerder dat ik had verwacht! Het is niet de lekkerste vleesvervanger die ik tot nu toe op heb, maar zéker wel lekker genoeg om voor de afwisseling ook wel eens te kopen!

Conclusie

Deze bloemkool rondo is wat mij betreft prima door de test heen gekomen! Ik vind hem lekker om zo af en toe te eten. Hij is heel anders qua smaak dan de vleesvervangers die ik tot nu toe op heb. Lekker voor de afwisseling dus! Je proeft wel echt dat hij van onder andere bloemkool en kaas is gemaakt, maar die combinatie vind ik zelf erg lekker. Ja, deze ga ik zeker vaker kopen! Je kunt deze bloemkool rondo kopen bij de Jumbo voor €2,49. Hij is van het merk ‘Jumbo Veggie Chef’, het huismerk van Jumbo als het om vleesvervangers gaat. Probeer hem ook eens, zou ik zeggen. :)

Nog meer reviews lezen? Klik hier!

Heb jij deze Bloemkool Rondo van Jumbo Veggie Chef al op? Zo ja, wat vond je er van? Zo niet, zou je deze wel eens willen proberen? 

2 Comments

  1. Oeh, klinkt héél goed! Ik houd wel van vleesvervangers waar een bepaalde groente in zit. Ik heb er al ooit eentje op gehad met asperge en een met spinazie, maar naar deze met bloemkool ben ik nu ook wel benieuwd. Ook fijn dat de kaas in deze rondo goed smaakt :)
    Romy onlangs geplaatst…Nooit meer te druk | (Niet) druk zijn is een mentaliteit!

Geef een reactie

Your email address will not be published.

*

CommentLuv badge

© 2023 AroundSan

Theme by Anders NorenUp ↑