AroundSan

My Way of Exploring

Review | AH Vegetarische Basis Groente Burger

Review | AH Vegetarische Basis Groente Burger
Wéér zo’n budget topper van de AH: de Vegetarische Basis Groente Burger. Al meerdere keren had ik ermee in mijn handen gestaan, maar uiteindelijk toch niet meegenomen. Dit keer besloot ik hem tóch in mijn mandje te gooien en om vervolgens thuis uit te proberen. Is hij lekker? Dat vertel ik je in deze review!

AH Basis Groente Burger

Review | AH Basis Groente Burger

Ingrediënten

Review | AH Basis Groente Burger
Deze AH Vegetarische Basis Groente Burger bestaat voornamelijk uit groente. Dat is ook niet zo gek, want ze heten niet voor niks ‘groente burger’ natuurlijk. Verder zie ik tarwebloem staan, water, zonnebloemolie, aardappelvlok, aardappel en nog allerlei dingen om de burger op smaak te brengen. Niet heel gekke dingen. Per burger krijg je 170 calorieën, 6 gram vet en 4,5 gram eiwitten binnen. Dat vind ik best wel prima voor een vleesvervanger. Ook is er nog vitamine B12 en ijzer toegevoegd.

Hoe is de smaak en structuur?

Review | AH Basis Groente Burger
De burger is lekker krokant! De smaak is ook erg lekker. Ik had dat eerlijk gezegd niet verwacht toen ik de binnenkant zag, maar mijn vooroordeel bleek niet te kloppen. Hij is erg lekker! Er zitten stukjes groente in en de rest lijkt op aardappel, maar dat weet ik niet zeker. Er zit in ieder geval wel aardappel in, dus het zou best kunnen dat het aardappel is. Dat is ook het punt waar het bij mij mis is gegaan, en de groente die er in zitten. Het was dom van mij om deze burger te proberen, maar ik wilde het toch graag proeven en er een review over schrijven. Tja, bij mij is het dus helemaal mis gegaan, want er zaten dingen in die ik met mijn intoleranties moet vermijden. Maarja, dat even terzijde. Hij is erg lekker! Er zit veel smaak aan en je proeft ook iets van citroen. Bij de ingrediënten staat ook dat er citrus in zit. Die smaak haal je er wel gelijk uit, maar niet super overdreven hoor. Verder proef je dat het een groente burger is, maar ook weer niet heel overdreven ofzo. Gewoon lekker!
Review | AH Basis Groente Burger
De structuur van de AH Basis Groente Burger is smeuïg met stukjes groente er in. De buitenkant wordt lekker krokant en dat in combinatie met de smeuïge binnenkant is erg lekker! Mij deed het een beetje denken aan de smaak van aardappelkroketjes die ik vroeger wel eens at. Jammer dat ik deze burger niet kan eten, maar ik kan hem zeker wel aanbevelen! Ik vind hem erg lekker en baal dus dat ik hem moet laten staan. Maar hey, ik ben blij dat ik jullie deze burger wel kan aanbevelen!

Conclusie

Hier hebben we nóg zo’n budget topper! Voor maar liefst €1,55 koop je deze groente burger. Hij is dus erg lekker en ik zou hem, als ik jou was, zeker eens proberen. Voor het geld hoef je het in ieder geval niet te laten, haha! :)

Nog meer reviews lezen? Klik hier!

Heb jij deze Vegetarische Basis Groente Burger van de AH al op? Zo ja, wat vond je er van? Zo niet, zou je deze wel eens willen proberen? 

6 Comments

 1. Wat een fijne prijs en de burger klinkt ook zeker heel lekker. Die wil ik heel graag eens proberen! Jammer dat jij er niet zo goed op reageerde en de burger beter kunt laten staan!
  Romy onlangs geplaatst…Deze 9 dingen kun je beter loslaten voor meer geluk!

 2. Wat jammer dat je zo last kreeg van de burger. Hij klinkt in ieder geval erg lekker en zeker voor die prijs!

 3. Ik vond deze niet zo’n succes helaas!

 4. Deze ken ik nog niet! Misschien dat ik ‘m binnenkort eens ga proberen. Die verse plantaardige burgers van de AH vind ik wel erg lekker :)

  Liefs,
  Marloes
  Mevrouw Marloes onlangs geplaatst…Persoonlijke update | Q&A over lesgeven

 5. Zwolsestraat 31
  Giovanna Jansen onlangs geplaatst…Op fieldtrip voor blog inspiratie

 6. Deze heb ik nog niet geprobeerd maar zo te horen klinkt hij erg lekker! De plantaardige verse burger van de AH vind ik echt een topper dus ik denk dat ik alles maar ga proberen. :-) Wat vervelend trouwens dat je er niet goed tegen kon!
  Inge | Monsieur Mango onlangs geplaatst…21x Random Acts of Kindness

Geef een reactie

Your email address will not be published.

*

CommentLuv badge

© 2021 AroundSan

Theme by Anders NorenUp ↑