My Way of Exploring

Review | AH Burger Deluxe

Review | AH Burger Deluxe
De AH heeft allemaal nieuwe vleesvervangers in de schappen liggen. Tot nu toe heb ik er vijf getest, waaronder deze Burger Deluxe. Over de normale vegetarische basis hamburger van de AH ben ik super enthousiast, maar gaat deze deluxe versie hem overtreffen? Is hij de moeite waard? Ik vertel het je in deze review!

AH Burger Deluxe

Review | AH Burger Deluxe

Ingrediënten

Review | AH Burger Deluxe
Deze AH Burger Deluxe bestaat voor het grootste deel uit geredydrateerd plantaardig eiwit. Deze burger is trouwens niet vegan want er zit scharrelei-eiwitpoeder in. Dat is goed om te weten voor de mensen die  veganistisch eten. Verder zie je vooral smaakmakers staan en zie ik geen gekke dingen in het lijstje voorbij komen. Per burger krijg je 145 calorieën binnen, 4,5 gram vet en maar liefst 18 gram eiwitten. Dat is helemaal niet verkeerd! :)

Hoe is de smaak en structuur?

Review | AH Burger Deluxe
Wooow, deze burger is ook wel érg lekker hoor! Ik ga hem even vergelijken met de basis burger die ik probeerde een paar weken geleden. Hij is veel kruidiger (volgens mijn vriend exact dezelfde hamburger kruiden als bij veel echte hamburgers), dat is iets wat mij direct opviel. Ook is deze burger wat dikker. Verder is er denk ik niet zo veel verschil. Hij is lekker stevig, dus op een broodje is hij hartstikke lekker qua bite! Hij is gekruid, maar niet té gekruid. Je kunt er dus van alles bij eten omdat het niet een mega overheersende smaak heeft, maar dus wel gekruid is.
Review | AH Burger Deluxe
Wij hebben de burger op een broodje gegeten, maar je kunt hem natuurlijk ook prima los eten ergens bij. Wij vonden het wel leuk om een keertje een broodje hamburger na te maken, maar dan natuurlijk met een vega hamburger. Wegens mijn dieet mag ik nu niet zo veel dingen, dus het enige wat ik verder nog op mijn broodje deed was sla, chilisaus en feta, maar mijn vriend had er een heel kunstwerk van gemaakt haha. Die foto zie je verderop in deze review!
Review | AH Burger Deluxe
De structuur van deze AH Burger Deluxe is stevig en vlezig. Dat zie je ook wel aan de foto die je hierboven ziet. Het ziet er best wel uit als vlees vind ik. Een lekkere bite dus! Je hebt echt iets om op te kauwen, haha. Wat kan ik nog meer over de structuur vertellen? Niks denk ik?
Review | AH Burger Deluxe
Dit is het kunstwerk wat mijn vriend had gemaakt met onder andere een gebakken ei en kaas. Je kan iemand zo in de maling nemen als je er echt een broodje hamburger van maakt op deze manier. Daar zijn wij allebei van overtuigd!

Conclusie

Ik ben weer laaiend enthousiast! Deze vleesvervanger beland zeker vaker in mijn winkelmandje hoor, daar twijfel ik geen seconde aan. Voor €1,95 laat ik ze zeker niet liggen! Vind het wel een mooie prijs voor deze burgers en het echt waard om ze voor dit geld te kopen. Ik zou zeggen: ren naar de winkel en ga hem ook proberen! Hihi.

Nog meer reviews lezen? Klik hier!

Heb jij deze Burger Deluxe van de AH al op? Zo ja, wat vond je er van? Zo niet, zou je deze wel eens willen proberen? 

6 Comments

 1. Romy

  Ja, deze burger is echt lekker! Ik heb hem vorige week nog gegeten. En inderdaad, als je er zo’n broodje hamburger van maakt, is hij vast niet van échte hamburgers te onderscheiden :)
  Romy onlangs geplaatst…Is het al zover? | Mijn leukste vooruitzichten voor de herfst

 2. Jessica J.

  Ik heb deze toevallig gisteren nog gegeten! Echt heel lekker! En ik maak er meestal ook een kunstwerk van, haha.
  Jessica J. onlangs geplaatst…Mijn tips voor productief en efficiënt thuiswerken

 3. Kelly

  Klinkt goed! :)

 4. rachelkromdijk

  wat super tof dat het zo goed smaakte zeg ik ben nu wel als echte vleeseter benieuwd geworden want dit wil ik ook in mijn patroon gaan veranderen

 5. Mevrouw Marloes

  Oeh, klinkt lekker! Ik ken de normale vegetarische hamburger van de AH wel en die vond ik al heerlijk. Deze ga ik binnenkort ook eens proberen :-)

  Liefs!
  Mevrouw Marloes onlangs geplaatst…Eerste dag lesgeven op de middelbare school

 6. Makzz

  De lekkerste vleesvervanger die ik tot nu toe geproefd heb. Sappig met een lekkere uiensmaak. Ik eet ze niet als hamburger maar gewoon bij de prak. Ik hoop dat AH deze nog lang in het assortiment houdt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

© 2024 AroundSan

Theme by Anders NorenUp ↑