My Way of Exploring

De Purpuz Planner 2019 + WINACTIE!

De Purpuz Planner 2019 + WINACTIE!
De planners en uitgebreidere agenda’s vliegen je om de oren de laatste tijd, maar welke moet je nu nemen? Dat is lastig weet ik uit ervaring. Ik heb de Purpuz Planner 2019 ontvangen om te reviewen! Mocht je de Purpuz na het lezen van deze review wel een tof ding vinden? Misschien win jij er wel eentje, want ik mag er namelijk één weggeven!

Purpuz Planner 2019

De review is gebaseerd op mijn eerste indruk en dus niet op mijn ervaring hiermee. Het is natuurlijk nog geen 2019 dus ik kan hem ook nog niet gebruiken. Natuurlijk kan ik wel mijn eerste indruk over de planner delen en ik denk dat mensen hier ook wel al iets aan kunnen hebben. Ik heb wat foto’s gemaakt om jou ook een indruk te geven van de binnenkant van deze planner!

purpuz planner 2019
Een paar maanden geleden speurde ik het internet af. Ik wilde voor het komende jaar heel graag een keer een planner proberen waar ook ruimte is voor persoonlijke groei, dus niet alleen maar een agenda. Ik kwam bij een aantal planners uit, waaronder de Purpuz Planner. Ik liet het even voor wat het was en dacht er over na, want 2019 was toen toch nog lang niet in zicht. Hoe toevallig het is, zag ik in augustus een oproep staan van de maker van de Purpuz, namelijk Clen Verkleij. Hij vroeg of er bloggers zijn die de nieuwe 2019 versie wilde gaan reviewen. Je snapt wel dat ik als een malle hem een, nogal enthousiast haha, berichtje stuurde! En ja hoor, een tijdje later ontving ik de Purpuz planner. :)
Purpuz planner 2019
De Purpuz planner heb je in twee kleuren, namelijk antraciet en roze. Ik koos de antraciet kleurige, want dat vind ik toch nèt iets beter bij mij passen. Ik vind ‘m zó mooi classy er uit zien! De Purpuz is niet zomaar een planner, maar toch wel een tikkeltje specialer dan de standaard planners die je overal ziet. Hieronder een stukje over de Purpuz wat ik op de site vond:

Heb je ook een droom, maar weet je niet waar je moet beginnen? Vind je het lastig om je doelen te behalen? En heb je moeite met plannen? Je baalt ervan dat je dit jaar weer niet verder bent gekomen. Dat je nog steeds niet in vorm bent. De Purpuz planner biedt een unieke oplossing. De Purpuz is de 1e agenda die in zijn geheel is ontworpen om jou je doelen te laten behalen. De planner helpt je doelen te stellen. Je doelen te plannen en deze te halen. Krijg meer zelfvertrouwen. Heb betere relaties. Vergroot je Geluk en Succes met de Purpuz. De 8 Purpuz tools helpen je hiermee.

De purpuz helpt jou dus om je dromen waar te maken. Het is, weet ik uit ervaring, nogal lastig om je doelen te bepalen, dromen uit te laten komen en de plannen. Of dit nu voor je werk, school of privé leven is, structuur en geordend leven vind zelf heel belangrijk. Ook wil ik mijn dromen realiseren, maar vind dit toch nog wel knap lastig. Ik denk dat de Purpuz planner mij hier allemaal perfect bij kan helpen! En jou ook!

purpuz planner 2019 clen verkleij
In de planner heb je gewoon maand- en weekoverzichten, maar ook staan er veel quotes in die inspirerend zijn. Erg leuk! Wat ik fijn vind is dat je veel ruimte om te schrijven hebt en dat er niet te veel poes pas is qua design van binnen. Het is gewoon lekker clean en neutraal zodat je het zelf kunt opvrolijken, als je dat wilt. Aan jou de keuze dus! Dat vind ik persoonlijk erg fijn. Het boek is best wel groot en niet echt een handzaam formaat om zomaar in je tas te stoppen en mee te nemen. Ik heb hier zelf geen problemen mee, maar ik kan mij voorstellen dat het iets lastiger is voor iemand die standaard een agenda bij zich heeft. Voor mij is het geen probleem en ik vind het juist super fijn dat hij lekker groot is! Hij is stevig en het is ook zeker geen dunne planner. Ik ben heel blij met dit ontwerp, want ik laat hem toch lekker thuis en werk vanuit daar alles telkens bij als ik hem strak sta gebruiken in het nieuwe jaar! :)

Hoe werkt de Purpuz?

purpuz planner 2019 review
In de Planner staat goed uitgelegd hoe de planner precies werkt. De Purpuz werkt met acht tools tot je doel:

1. Purpuz map: Helpt om je dromen te visualiseren.
2. Purpuz matrix: Helpt je om je dromen te ordenen.
3. Purpuz plan: Helpt je om je doelen te delen in stappen.
4. Purpuz pad: Helpt je om je doelen te voorzien van tijd en volgorde.
5. Maandplanning: Geeft je structuur en overzicht.
6. Weekplanning: Geeft je jouw dagelijkse to-do’s.
7. Dagreflectie: Laat je stilstaan bij wat goed ging en waar je in kunt groeien.
8. Vragen aan jezelf: Laat je stilstaan bij afgelopen maand, het heden en de toekomst.

Zoals je ziet is er al veel voorbereid voor jou, je hoeft alleen nog maar na te denken en het in te vullen!

purpuz planner 2019 review purpuz planner 2019 review
De Purpuz Planner Antraciet kost €34,95 en de Purpuz Planner Roze 39,95, wat ik best wel wat geld vond toen ik een tijdje geleden deze planner op internet tegen kwam. Maar ik ben van mening veranderd nu ik deze planner in handen heb en er uitgebreid in heb zitten bladeren: het is absoluut het geld waard. Je krijgt voor dit geld een goed en stevig product van goede kwaliteit, maar het aller belangrijkste is nog wel dat je aan je eigen ontwikkeling kan gaan werken en dat je inspiratie uit deze planner kunt halen. Verspreid over een jaar valt die veertig euro wel mee als je bedenkt dat je er veel van leert en je aan jezelf werkt. Dat is veel waard, toch? Ik vind van wel!

Winactie!

purpuz planner 2019

winactie purpuz planner 2019
Jaaaaa ik mag een roze Purpuz Planner weggeven! Hoe tof is dat? Ik vind het zó leuk dat ik iemand blij kan gaan maken hiermee! Lijkt je deze planner nou wel iets voor jou? Laat mij het dan in de comments weten! Vertel mij jou één van jouw dromen/doelen die je wilt realiseren door middel van de Purpuz planner en wie weet win jij hem wel! Ik ga de winnaar random kiezen door middel van een generator. Hoe meer stappen van hieronder jij hebt gevolgd, hoe meer kans je maakt omdat ik je naam meerdere keren intyp (1x per stap)!

Wat moet je doen om kans te maken?

 • Vertel mij één van jouw dromen/doelen die je wilt realiseren door middel van de Purpuz Planner.
 • Vul een geldig e-mailadres in waarop ik je kan bereiken.
 • Volg mij op Instagram en/of Bloglovin.

Meer kans maken? Je maakt per stap hieronder extra kans om te winnen!

 • Volg mij op Facebook (+1).
 • Like en deel deze winactie op Facebook en/of Instagram (+1).

Je kunt meedoen t/m donderdag 4 oktober 23:59 uur en op vrijdag 5 oktober laat ik de winnaar(es) per mail weten dat hij of zij gewonnen heeft! Je kunt meedoen als je in Nederland of België woont. SUCCES! :D


Ik ben heel benieuwd hoe deze planner mij gaat bevallen in 2019. Uiteraard zal ik tegen die tijd wel laten weten hoe het bevalt en misschien kan ik er zelfs wat foto’s van delen als mensen dat leuk vinden? Laat maar weten! Ik ben ik, zoals je waarschijnlijk al had gemerkt, super enthousiast over deze planner. Ik ben er heeeeel blij mee en kan niet wachten om mijn dromen/doelen te realiseren én mijn dagen in te plannen!

Wat vind jij van de Purpuz Planner? En doe jij mee aan de winactie?

 

Deze Purpuz Planners heb ik ontvangen voor deze review.

In deze blog staan affiliatie links.

15 Comments

 1. Romy

  Jaaa, zo leuk dat je ook een Purpuz Planner hebt om in 2019 mee aan de slag te gaan! Ik ben ook superblij met mijn roze exemplaar :) Ik sla de winactie daarom even over, maar weet zeker dat je er iemand anders heel blij mee zult maken.
  Romy onlangs geplaatst…Positiviteit | 8 mooie situaties die zo “hadden moeten zijn”

 2. Jessica J.

  Ik ben benieuwd wat je ervan vindt als je er eenmaal mee aan de slag gaat. Ik weet het niet, ik vind dit allemaal nogal zweverig en vaag. Aan de andere kant: het helpt je natuurlijk wel je doelen duidelijk en overzichtelijk voor ogen te krijgen. Misschien dat dat het ernaartoe werken iets concreter kan maken. Let us know! :-)
  Ik sla de winactie ook over, maar dan vooral omdat ik niet met een papieren planner werk, haha. Ik doe alles digitaal. Scrapbooken of iets dergelijks trekt me bijvoorbeeld ook totaal niet. :’)
  Jessica J. onlangs geplaatst…MSL #109 • Nu al winter in huis?!

 3. Mieke

  Leuk, ik zou wel een planner willen proberen! Een van de doelen die ik ermee zou willen behalen is (nog) meer structuur in m’n leven aanbrengen en goed gevolg geven aan mijn zoektocht naar wat ik nou echt uit werk / privé wil halen. Net mijn baan opgezegd, zonder concreet plan voor ‘hoe nu verder’ en daar lijkt een goeie planner me onontbeerlijk bij! :)
  Tof dat je er eentje weggeeft!

 4. Larissa

  Ik zag toevallig ook bij Romy al een review over de Purpuz planner en toen raakte ik al enthousiast. Nu ik jouw review heb gelezen ben ik zo goed als overtuigd.
  Voor mij zou de Purpuz planner een ideale oplossing zijn. Ik schrijf elke dag in losse schriftjes mijn to do lijstjes op. Ik wil vaker aan het einde van de dag reflecteren op wat er die dag is gebeurd. En ik wil heel graag werken aan het professionaliseren van mijn blog om uiteindelijk mijn grootste droom waar te maken: mensen helpen/ondersteunen tijdens een burn out of depressie. Ik doe dus ook zeker mee aan de winactie.
  Larissa onlangs geplaatst…Mijn eerste jaar gewerkt: hoe bevalt het werkende leven?

 5. Fleur

  Jaaaaa die zou ik heel graag winnen ! Ik ben nu iemand met veel losse planners, doelenlijstjes en to do listjes..(je kent me..). Dit is alles in een !
  O én ik hou van roze !
  Doelen voor 2019 zijn: vaker ‘nee’ durven zeggen en zo kiezen voor meer rust in m’n kop, -10 kilo en genieten van kleine dingen!

 6. Linda

  Ik doe graag mee met de winactie voor een Purpuz planner. De planner ziet er mooi, strak en overzichtelijk uit. Ik zou de planner graag gebruiken om te groeien met mijn blog, om duidelijke doelen te maken en structuur te brengen. Fijn dat je hem niet helemaal zelf nog moet vormen, maar dat er al een duidelijke structuur in zit. Ik ben benieuw en nieuwschierig naar de Purpuz planner.

 7. Lydiavan50ennogwat (op facebook& instagram)

  Op diverse blogs ben ik een review tegen gekomen over deze planne waardoor mijn interesse wel wordt getriggerd. En ik moet zeggen.. de planner ziet er mooi uit qua vormgeving. Ik loot graag mee 😊😉 mijn doel: ontspullen zodat ik naar een kleinere woning in een woongroep kan.

 8. Kim

  Wat een leuke winactie! Ik heb eigenlijk nog niet met een planner gewerkt. Op dit moment werk ik met notitieboekjes en post-its die ik overal opplak (of kwijt raak, dat ook). Ik ben altijd op zoek naar manieren om wat minder chaos in mijn hoofd te krijgen. Misschien dat de Purpuz planner hierbij kan helpen? Ik wil in 2019 vooral aan de slag met een paar doelen rond moederschap (genoeg tijd vrijmaken voor de kinderen, samen dingen doen) en rond mijn gezondheid (gezonde voeding en bewegen/sporten).

 9. Johanne

  Aah, wat leuk dat je eentje mag weggeven! En fijn dat je al enthousiast bent, al kun je ‘m nog niet gebruiken. Ik ben de Purpuz Planner al op veel plekken tegengekomen, maar vind het een beetje eng om er zoveel geld aan uit te geven. Ik dus dus heeeeeel graag mee. Roze past ook precies bij mij. Wat ik ermee wil bereiken: meer overzicht in mijn leven en vooral vooruitgang als freelancer!
  Johanne onlangs geplaatst…Werken in het buitenland? 4 tips voor Nederlanders over de grens

 10. Vera

  Leuk! Ik ben erg benieuwd naar de planner, momenteel ben ik bezig met een bullet journal maar ik merk dat dat toch niet ideaal is, graag zou ik deze dan ook willen winnen en hem gebruiken voor mijn afstuderen in 2019.

 11. Marian B

  Ik weet eigenlijk niet wat ik er van moet vinden. Maar ik merk wel dat ik er toch nieuwsgierig naar ben en het graag eens wil proberen of het werkt voor mij. En roze is wel helemaal mijn kleur!

 12. irene | tussenmarsenjupiter

  Oh wauw, dat roze vind ik keimooi! :D Haha. Ik heb nu een bullet journal maar ik ben stiekem ook aan het uitkijken naar een echte planner. Ik zou zo’n ding eigenlijk ook vooral gebruiken om doelen voor mijn blog in bij te houden. Daar kan ik wel wat structuur bij gebruiken :p Vroeger had ik ook altijd een héél basic agenda die ik dan zelf binnenin pimpte met stickertjes en kleurtjes en dat maakt het super leuk!
  irene | tussenmarsenjupiter onlangs geplaatst…Blogbirthday! 2 jaar tussenmarsenjupiter (met een winactie! Olé!)

 13. Iris - Thebeautymagazine.nl

  Wat een leuke planners! Super overzichtelijk! Ik kende ze nog niet, maar heel leuk om ze te leren kennen.

 14. Kim

  Ik ben heel erg benieuwd naar de planner! Iets wat ik wil bereiken is dat ik meer reisjes ga plannen en vaker voor mezelf kies! Eindelijk kiezen voor dingen die ik al een langere tijd wil doen. Bijvoorbeeld reizen, pianoles en meer gaan bakken en dit mogelijk verkopen! En daarnaast hoop ik groter te worden met mijn blog.

  Ik volg je op bloglovin en volgens mij ook op insta!
  Kim onlangs geplaatst…Mijn gezichtsverzorging routine van dit moment

 15. Anita H.

  Roze is sowieso mijn favoriete kleur. En een goede planner kan ik goed gebruiken. Wat ik wil bereiken? Een wat minder chaotisch leven. En op tijd actie ondernemen. En deadlines bewaken. En minder ruzies met de mensen om me heen door vergeten afspraken. En en en….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

© 2024 AroundSan

Theme by Anders NorenUp ↑