My Way of Exploring

Ziekenhuis, uitzieken & lichtpuntjes

Blog
Het is wat stiller op mijn blog nu, en daar baal in ontzettend van. Ik voel me beroerd en lig momenteel alleen maar op bed. Vandaag vertel ik over de afgelopen dagen en deel ik mijn lichtpuntjes, want met al deze nare dingen is positiviteit heel belangrijk! :)

Afgelopen zaterdag werd ik opgenomen in het ziekenhuis. Ik trok het echt niet meer, want ik voelde me zó ziek en mijn hoofd knalde uit elkaar van de hoofdpijn. Ik kwam voor de tweede keer die week op de eerste hulp terecht en werd gelijk weer in de medische molen gegooid. Ze vermoeden ze een hersenvliesontsteking, again :(, en ook kan het nog steeds dengue zijn. Allebei viraal, dus het is ook nog maar afwachten of ze überhaupt nog gaan vinden  welke van die twee mij nu zo ziek maakt. Er is hersenvocht opgestuurd naar het tropenziekenhuis en er staat ook nog bloed op kweek. De artsen vertelden mij al dat het heel lastig is om de precieze oorzaak te vinden, omdat ze in Azië natuurlijk hele andere ziekteverwekkers hebben die wij hier niet kennen. Die gekke tropische shit toch ook, ik baal als een stekker (op zijn zachtst gezegd)! Gelukkig mocht ik zondagmiddag weer lekker naar huis toe. In het ziekenhuis had ik nou ook niet bepaald rust, dus daar was ik heel blij mee! Nu lig ik eigenlijk alleen maar op bed, ik slaap súper veel en probeer zo veel mogelijk rust te nemen. Gelukkig heb ik Tramadol voor de pijn, dus daar ben ik wel heel blij mee. De antibiotica bevalt minder goed, maarja even doorzetten…

Om deze blog een positieve draai te geven, ga ik nu mijn lichtpuntjes van de afgelopen dagen delen. Vooral nu is het belangrijk om daar naar te blijven kijken natuurlijk!

Lieve mensen om mij heen die mij helpen, opvrolijken, steunen en verzorgen. | Mijn vriend die langs komt en mij gelijk opvrolijkt. | Vriendinnen die gezellig op bezoek komen en de ‘Happinez’ voor mij meenemen, lief! | De lieve reacties van jullie! | Mijn neefje die begint te praten en heel grappig woorden uitspreekt. | De super aardige verpleger die mij regelmatig aan het lachen maakte op de eerste hulp. | De mooie herfstkleuren buiten en het heerlijke zonnetje. | Op de momenten dat de hoofdpijn minder is lekker blogs kunnen lezen en zelf een blogje kunnen typen! | Het moment dat er werd verteld dat ik lekker thuis mag uitzieken. | De mooie herinneringen aan Thailand & Maleisië. | Op de momenten dat ik minder misselijk ben lekker kunnen eten waar ik zin in heb. | Mijn nieuwe broek en shirtjes van de Pull&Bear! (Een shoplog komt er aan als het beter gaat. :D) | Een geweldig gave samenwerking aangeboden gekregen waarvan ik stiekem droomde! | Het super leuke bord die ik van Ysanne heb gekregen omdat ik de winactie op haar blog heb gewonnen. :)

Ik ga proberen te bloggen op de momenten dat het lukt. Het vervelende is is dat het nu bijna onmogelijk is met de hoofdpijn, maar ik ga mijn best doen. Ik mis het zó erg om lekker te schrijven! Vooral nu ik zo veel te vertellen heb over mijn vakantie, maar ook barst ik van de ideeën voor andere blogjes. Helaas wordt alles nu een beetje uitgesteld. Ik hoop dat ik snel wat meer achter mijn laptop kan zitten om te bloggen en om jullie blogs te lezen!

Wat is jouw lichtpuntje van vandaag?

47 Comments

 1. debby

  Ahhh Lieve Sandra, wat leef ik met je mee. Heel veel sterkte voor jou
  debby onlangs geplaatst…Meet the boyfriend tag

  • Sandra

   Dankje Debby!

 2. kim

  Ah jeetje wat vreselijk! Net zoveel pijn achter de laptop is dan ook niets :( misschien kan je alvast alles op papier zetten, zodat je wel leuk bezig bent, maar niet teveel scherm te zien krijgt?
  Fijne lichtpuntjes! Het is idd heerlijk buiten en ik verbaas me elke dag weer over alle mooie herfstkleuren ( waarom viel mij dat vroeger nooit.op!?)
  Rust maar lekker uit Sandra! Beterschap!
  kim onlangs geplaatst…Veet ontharingsspray review

  • Sandra

   Goed idee van je! Heb gelijk mijn notitieboekje er bij gepakt en naast mijn bed gelegd. En wat kan een mens blij worden hè, van die mooie herfstkleuren? Echt genieten!
   Dankje Kim, dat ga ik doen!

 3. Ysanne

  Ik vind het zo sneu voor je :( Op dit soort momenten is het extra belangrijk om stil te staan bij wat je hebt. Fijn dat je blij bent met het bordje, op de een of andere manier vond ik de leeuw heel goed bij je passen! Sterkte Sandra!
  Ysanne onlangs geplaatst…VAN DIE TYPISCHE MOMENTEN WAARVAN JE DENKT ‘UGH’

  • Sandra

   Precies! Daarom probeer ik zo veel mogelijk naar de leuke dingen te kijken en dat lukt tot nu toe prima. Hihi, en ik ben zeker blij met het bord. Echt een leukerd!

 4. Suzanne

  Wat vreselijk allemaal en wat vervelend toch. Je bent een echte pechvogel. Rust nu maar eens heel goed uit en probeer de kracht te vinden om beter te worden.
  Suzanne onlangs geplaatst…Lovely fotomoment

  • Sandra

   Ga ik doen Suzanne!

 5. Britt

  Ah Sandra super veel beterschap!

  • Sandra

   Dankjewel Britt. :)

 6. Nienke

  Vervelend is hier wel een understatement, hè? Echt supernaar voor je. :( Hopelijk voel je je snel wat beter en kun je wat kracht putten uit je lichtpuntjes en door uit te kijken naar leuke dingen en betere momenten. Echt nagenieten van je vakantie doe je ook niet op zo’n manier natuurlijk. Sterkte!! <3

  • Sandra

   Het nagenieten komt nog wel! Ook al lukt het nu ook wel een beetje hoor. Ik haal sowieso veel kracht uit leuke dingen en de betere momenten!

 7. Nesrin

  Get well soon! Ik hoop dat ze erachter komen wat de boosdoener is en jij er snel vanaf bent.
  Wat een pech dat je dit nu hebt na zo een geweldige vakantie. Super dat je toch happy moments hebt.
  Nesrin onlangs geplaatst…RECTIFICATIE by yours truly

  • Sandra

   Het is inderdaad pech, maar het is niet anders… Ik sla me er wel doorheen! De vakantie was in ieder geval geweldig. :)

 8. BySilke

  Echt superstom dat je opnieuw zoveel pijn moet lijden, ik wou dat ik er een beetje van kon overnemen :( Hopelijk gaat het snel beter en hoef je niet te vaak naar het ziekenhuis terug! Gelukkig heb je superleuke herinneringen om aan te denken & hopelijk helpt dat wat. Ik ben ook al super benieuwd naar je samenwerking hoor, hihi, en die lichtpuntjes zijn allemaal stuk voor stuk heel fijn! Dikke knuffel <3
  BySilke onlangs geplaatst…Review | Nieuwe thee!

  • Sandra

   Dankjewel voor je lieve berichtje Silke! Het komt wel weer goed, dat sowieso. Van jouw berichtje word ik in ieder geval al weer helemaal happy!

 9. marjolein

  He bah, wat zul je je beroerd voelen! Hoop dat je snel weer wat opknapt, wel fijn dat je in elk geval in je eigen bedje kan liggen, dat is toch altijd beter dan het ziekenhuis.. Zorg goed voor jezelf!
  marjolein onlangs geplaatst…Ruzie

  • Sandra

   Je eigen bed ligt inderdaad altijd het lekkerst! En ik ga goed voor mezelf zorgen, al is dat altijd nog een lastig puntje voor mij. Ik ben niet zo goed in rust nemen, maar het moet nu echt!

 10. Marlijn

  Balen dat jij het net weer hebt maar super dat je zo positief bent! Kunnen veel mensen een voorbeeld aan nemen :) . Weet je al wel een beetje wanneer je de uitslag te horen krijgt? Heeeel veel beterschap en super dat je zo’n leuke samenwerking hebt/krijgt, ik ben benieuwd!

  • Sandra

   De uitslag komt over 2 á 3 weken. Even wachten nog dus. En dankjewel Marlijn!

 11. Margo

  Ahhh meisje toch! ZO rot voor je! Ik hoop echt dat je je gauw weer beter voelt <3 heel knap dat je die positiviteit kan delen. Je bent een bikkel!
  Margo onlangs geplaatst…Telefoonfoto’s #4

  • Sandra

   Wat een lieve woorden Margo. Thanks!!

 12. Angelique

  Wat een fijne lichtpuntjes! Heel erg balen van alle pijn die je hebt, ik hoop dat het snel beter met je gaat. Sterkte!

  • Sandra

   Dankje Angelique!

 13. Anita

  Beterschap meis! Wat ellendig allemaal en ik hoop dat ze snel weten wat er aan de hand is!
  Anita onlangs geplaatst…Zelf je haren knippen met de Creaclip

  • Sandra

   Ik hoop het ook. Dankjewel. :)

 14. Laura

  Zo rot.. wel heel knap dat je zo toch je lichtpuntjes kunt delen! En wat is het dan fijn dat vrienden en familie voor je klaar staan. Ik hoop dat je snel weer beter voelt!
  Laura onlangs geplaatst…My day beats : 26-10-15

  • Sandra

   Dat is zéker fijn! Naar die lichtpuntjes zal ik de komende tijd extra veel blijven kijken, doet me goed. :)

 15. Anne-Sterre

  Wat rot :( in elk geval fijn dat je vriend en vriendinnen regelmatig even langs komen, dat vrolijkt meteen op. Ik vind het leeuwenbord wel bij je passen, een beetje een vechtersbaas net als jij haha.
  Anne-Sterre onlangs geplaatst…OOTD | Shoplog van een houthakker

  • Sandra

   Ja precies, daar word ik al veel vrolijker van. En ahhh haha, wat grappig om te horen dat je dat bord zo goed bij mij vind passen!

 16. Sher

  Wow, wat ontzettend naar om te lezen!
  Ik heb hersenvliesontsteking gehad toen ik 15 was als gevolg van een ruggenprik. Daar wordt niemand natuurlijk blij van. Ik hoop echt dat het snel beter met je zal gaan. Fijn dat tramadol zijn werk doet!
  Veel liefs en beterschap!
  Sher onlangs geplaatst…Domme vragen bestaan wél

  • Sandra

   No, wat klote dat jij ook al eens een hersenvliesontsteking hebt gehad. Echt vreselijk is het hè? Hopelijk ben je daarna weer helemaal hersteld? Mocht het nu zo zijn dat ik het heb, dan is het al de tweede keer. ;(
   Dankjewel!

 17. Estrella

  Beterschap! Hoop dat snel gevonden wordt wat er mis is. Ik heb zelf toen ik acht was een heel ernstige hersenvliesontsteking gehad (begint vaak met symptomen die op de bof lijken) en ben daar zo ziek van geweest dat ik zelfs m’n geheugen kwijtraakte (wat gelukkig wel weer terug kan). Dat gun ik echt niemand!
  Estrella onlangs geplaatst…Rondje Mariënwaerdt

  • Sandra

   Thanks! Wat naar dat jij ook al eens een hersenvliesonsteking hebt gekregen. Voor mij is het nu dan de tweede keer, áls ik het nu weer heb. Ik raakte ook deels mijn geheugen kwijt. Gelukkig is dit ook weer bijna helemaal teruggekomen!

 18. Dalinka

  Wat naar zeg:-( Hopelijk gaat het snel weer beter. En fijn dat je naar huis mocht. In het ziekenhuis liggen lijkt heel rustig, maar er gebeurt zoveel om je heen, elke keer staan de verplegers weer aan je bed, het eten is niet super en je ligt in een vreemd niet lekker liggend bed. Je rust echt totaal niet uit, dus veel fijner om thuis in eigen omgeving te zijn! Goed dat je naar positieve punten kijkt en wat gaaf van de samenwerking. Ik ben benieuwd hoe of wat!:-)
  Dalinka onlangs geplaatst…Winactie | Verwenpakket t.w.v. ruim €65!

  • Sandra

   Ja precies, in een ziekenhuis heb je niet de rust die je thuis hebt. Veel fijner om gewoon in je eigen bedje te liggen!

 19. Annelies

  Lieve Sandra, wat een gedoe weer. Heb je zo’n gave vakantie gehad en nu dit. Dat is toch wel even een domper. Ik hoop dat je snel weer een beetje op knapt. Je hebt ondanks alles toch weer hele fijne lichtpuntjes in je leven én je bent in ieder geval weer thuis.
  Annelies onlangs geplaatst…Slecht nieuws

  • Sandra

   Thuis zijn is wel heel fijn! En het nagenieten van de vakantie komt nog wel. :)

 20. Beau

  Ahhhh gadver, en zit je telkens niet mee hè? Heel veel beterschap! Ik hoop voor je dat ze snel weten wat het is en dat ze je er weer bovenop helpen!
  Beau onlangs geplaatst…Even bijkletsen 28/10/15

  • Sandra

   Ah nee, het zit niet echt mee. Maar goed, ik blijf positief en naar de dingen kijken die goed gaan! Dankjewel Beau. :)

 21. Daenelia

  Beterschap!
  Mijn lichtpuntje is dat na een drukke week mijn vrije dag ontzettend zonnig is (niet te zonnig voor jou, ivm je hoofdpijn, hoop ik). En dat ik zo even naar het winkelcentrum ga om wat nutteloze spulletjes te kopen. Soms is dat gewoon leuk om te doen. Dat kan jij straks ook weer! Als je nou elke dag een euro in een spaarpotje stopt, dan heb je, als je weer beter bent, een spaarpotje vol om uit te geven aan totaal nutteloze spulletjes!
  Daenelia onlangs geplaatst…Friday Freebies: Halloween

  • Sandra

   Thanks! Wat fijn dat het zonnetje lekker scheen op je vrije dag. Beter kan niet, toch! En nutteloze spulletjes kopen is soms gewoon even nodig. Dat ben ik helemaal met je eens! Leuk idee trouwens om elke dag een euro in een spaarpotje te doen, hihi.

 22. Lotte - scratchingmymap

  Ohnee, wat naar! Hopelijk voel je je vandaag (enkele dagen na deze post) al wat beter. Ik hoop dat ze snel zeker weten wat je opgelopen hebt en dat je weer snel de oude bent. Ontzettend veel beterschap! <3
  Lotte – scratchingmymap onlangs geplaatst…scratchingmymap in oktober

  • Sandra

   Dankjewel voor je lieve berichtje Lotte!!

 23. Edith | [travel.create.repeat]

  Ohjee wat een verhaal! Ik dacht, ik neem ook even een kijkje op jouw blog, en val midden in een soort horror-story… Ik hoop dat ze snel weten wat het is, en dat je je beter voelt! Bij ons staat Maleisië ook op de planning, volgend jaar blijven we daar waarschijnlijk drie maanden. Maar dan hoop ik dat we dit soort tropische ziektes uit de weg kunnen blijven…!

 24. Jorinde

  Jeetje, wat een pech! Ik hoop dat je snel weer op de been bent. Heel veel beterschap toegewenst!
  Jorinde onlangs geplaatst…Studentjepraat #6 | #zeghet

 25. Simone

  Wel een zure aftermath van jullie prachtige reis! Ik dacht, ik ga eens even bijlezen bij San, want dat wordt echt tijd! Ik schrik ervan! Is het al duidelijk wat het geweest is?
  Simone onlangs geplaatst…10 redenen waarom ik Snapchat geweldig vind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

© 2024 AroundSan

Theme by Anders NorenUp ↑