AroundSan

My Way of Exploring

Yes, wij hebben eindelijk een… AUTO!

Yes, wij hebben eindelijk een... AUTO!
Afgelopen vrijdag was het zo ver: onze auto werd geleverd! Eindelijk hebben we een auto, wiehoeee. Aangezien ik dit toch wel een gaaf en groot iets vind, schrijf ik er natúúrlijk een uitgebreide blog over. :-)

Wij hebben een auto!

Vorige week vrijdag werd dus onze auto geleverd. Als twee kinderen in de speeltuin, zo blij, reden we ons eerste ritje door het dorp heen. Dit voelt zo gaaf! Geen auto meer lenen van anderen en de vrijheid hebben om overal naartoe te kunnen gaan. Zo fijn!

Iets met zo lang mogelijk rekken…

We hebben het heel lang uitgesteld om een auto te nemen. We wilden dit zo lang mogelijk rekken, want als je eenmaal verpest bent dan kan je niet meer zonder, haha. We hadden het gewoon nog niet écht nodig, waren er dus nog niet aan gewend om er eentje te hebben, we wílden er nog niet aan wennen én natuurlijk scheelt het ook geld. Pas als we écht het gevoel hadden dat we het zouden missen, wilden we er naar gaan kijken. Dat moment kwam toen we in ons nieuwe huis gingen wonen. Eerlijk gezegd hadden we dat ook al een beetje verwacht en aan voelen komen, maar het bleek dus ook echt te gebeuren. We misten een auto. We hadden de vrijheid niet om te gaan en staan waar we wilden en dat wilden we wél juist heel graag. De keuze was dus al vrij snel gemaakt: dit is het moment dat we er voor moeten gaan.

Welcome to the family, Clio!

We hebben een fijne auto gekozen, een witte Renault Clio. Niet te klein, want we wilden absoluut geen auto waar je amper iets in kwijt kan of waarin je amper achterin zou kunnen zitten. Pat is vrij lang, dus dat is natuurlijk ook iets om rekening mee te houden. Wij wilden dus graag een middelgrote auto. Nou, dat is gelukt! Inclusief werkelijk álle luxe in de auto die we maar kunnen bedenken. Het fijnste vind ik nog wel de parkeersensoren, want die heb ik echt nodig, hahaha. Zo luxe allemaal en zo voelt dat ook echt voor ons. We zijn niks gewend, want we hebben nog nooit zelf een auto gehad, haha. We zijn helemaal gelukkig met onze waggie!

Op naar veel veilige kilometers

Yes, die veilige kilometers gaan er zeker komen. We hebben afgelopen weekend al lekker wat rondgereden. Van een natuurgebied tot wat ritjes in de omgeving en een middagje Leiden. Heerlijk, die vrijheid om overal zo makkelijk naar toe te kunnen. We zijn nu voor eeuwig verpest, haha. Maar ach, het is tegenwoordig bijna normaal om een auto te hebben toch? Ben wel blij dat we het zo lang hebben kunnen reken zonder. Daardoor vind ik het nu extra een luxe om zélf een auto te hebben. Daar gaan we lekker van genieten!

Heb jij een eigen auto? 

4 Comments

  1. Ohhhh dit is zo waar… Als je het eenmaal gewend bent… Word je gek zonder. Maar de vrijheid is zoooooo lekker!! Road trips zijn ook te gek! ;-) Jullie gaan hier zeker veel plezier aan hebben. Enjoy!!

  2. Lieke van Veen

    juli 21, 2020 at 3:06 pm

    Wat een leuke auto! Mijn vriend heeft een Opel Corsa type D. Ik kan me nog goed herinneren toen we die auto niet hadden. Het geeft zoveel meer vrijheid als je een auto hebt.

  3. Wat fijn en inderdaad, je went heel snel aan de vrijheid die een auto geeft. Veel veilige kilometers gewenst!

  4. Heerlijk om een auto te hebben! Ik heb geen eigen auto, maar kan altijd een auto van mijn ouders lenen, ook super fijn en zeer luxe. Heel veel plezier ermee, een auto geeft zo veel vrijheid!

Geef een reactie

Your email address will not be published.

*

CommentLuv badge

© 2022 AroundSan

Theme by Anders NorenUp ↑