My Way of Exploring

Yaaaay, It’s my 24th birthday!

Woohoo, It's my 24th birthday!
Woohoo, happy birthday to me! 3 Maart is een speciale dag, wantttttt het is vandaag mijn verjaardag! Ik ben vandaag 24 jaar geworden en daar hoort natuurlijk een feestelijke blog bij. OH, én een feestelijke en extra blije foto natuurlijk. Geef toe, die confetti ballon en gekleurde slinger is iets om vrolijk van te worden, toch? Haha.

Vandaag wordt een leuke dag! Dit hele weekend wordt leuk trouwens. Vandaag ga ik iets leuks doen waarvan ik nu nog niet weet wat het wordt haha. Misschien ergens lunchen ofzo, want dat lijkt mij wel heel leuk! In ieder geval iets speciaals doen om mijn verjaardag te vieren! Vanavond vieren Pat en ik onze beide verjaardagen voor onze vrienden. Super gezellig en heb daar dan ook echt zin in. :) Morgen vieren we onze verjaardagen voor onze ouders, zussen, zwagers, schoonzus, neefjes en nichtjes. Super leuk en dat wordt ook ontzettend gezellig gok ik zo. Een feestelijk weekend dus!

Ik weet verder niet zo veel te schrijven nu eigenlijk… Wat moet ik zeggen? Misschien licht ik wel wat dingen uit van vorig jaar in een klets-blog-vorm. Ja oké, dat doe ik wel. Komt’ ie! Als 23-jarige heb ik het afgelopen jaar ook weer ontzettend mooie dingen mogen meemaken. Denk aan het samenwonen met Pat, wat een super grote stap is geweest naar het volwassen leven. Dit is dan ook de grootste verandering van vorig jaar en van überhaupt in mijn leven tot nu toe. Ik had vorig jaar tijdens het typen van deze blog toen ik 23 werd ook echt niet gedacht dat ik een jaar later het huis uit zou zijn. Surprise! Maar wél een leuke verrassing. Ik heb de afgelopen maanden onwijs veel geleerd van het op mezelf wonen/samenwonen en is het een goede stap geweest. Ook heb ik nog meer mooie dingen meegemaakt, denk aan de twee fantastische reizen die ik heb gemaakt. De eerste was mijn droomreis naar de Filipijnen en Indonesië met Pat. Dit was echt geweldig en om nóóit meer te vergeten! Ik zou zo weer het vliegtuig in springen om die reis opnieuw te maken. Nog steeds kan ik niet geloven dat ik hier ben geweest, hihi. Ook ben heb ik een hele toffe roadtrip gemaakt door Oostenrijk en heel Italië met mijn ouders. Dit was ook echt een gewéldige vakantie waarin ik zó ontzettend veel gezien en genoten heb. Pap&mam, wanneer gaan we weer? Hahaha. Ook qua bloggen heb ik toffe dingen meegemaakt, zoals het inschrijven bij de KvK, het uitbreiden van mijn upload schema, gave samenwerkingen en het uitbreiden van mijn onderwerpen waarover ik schrijf. Dit zijn toch wel allemaal dingetjes waar ik heel blij mee ben. :)

Mijn grootste wens van dit jaar? Op nummer 1 staat dat mijn studie weer goed gaat lopen. Gelukkig heb ik daar vorige week al een eerste stap naar toe gezet! Verder hoop ik op een betere gezondheid. Eerlijk is eerlijk, er zijn jaren geweest waarin het wel beter ging met mij. Maar daar laat ik mij niet door gek maken, want ik blijf gewoon doen wat ik kan en vecht elke dag weer om het beste er van te maken. Dit klinkt misschien een beetje depri, maar zo bedoel ik het helemaal niet. Ik ben gewoon iemand die van elke dag alles er uit wil halen wat lukt en kan! Wel of geen goede gezondheid, go for it. :) Dat ga ik dit jaar weer doen, in de hoop natuurlijk dat het een beter jaar wordt. Altijd positief blijven! Ook gaan wij eind dit jaar weer verhuizen en weten we op dit moment nog niet waar naartoe. Ik hoop snel meer duidelijkheid te krijgen qua mogelijkheden en duim dat er iets moois op ons pad komt. Dat zou écht fijn zijn, die vastigheid van een huis waarin je kan blijven wonen. Oh, én veel kopzorgen minder… Verder kan ik de standaard dingen nog wel benoemen als fijne momenten met familie en vrienden, de kleine geluksmomenten blijven zoeken, zo veel mogelijk proberen te genieten… Zoals elk jaar, haha.

Ik heb al een heeeeeeel leuk cadeau gekregen! Dit jaar gaan Pat en ik voor onze beide verjaardagen een tripje naar Marrakesh! Dit vonden wij wel een leuk cadeautje voor elkaar, aangezien we anders toch niks wisten om te vragen, haha. Wij willen allebei al heel lang naar Marrakesh, maar het kwam er tot nu toe nooit van. Nu gaan we het gewoon écht doen! Wanneer weten we nog niet, maar dat zal tegen die tijd wel op mijn blog verschijnen, hihi. Echt onwijs leuk! YAY. Verder hoop ik op een vakantie naar een hele mooie plek waar ik ultiem kan genieten, nieuwe dingen kan ontdekken en relaxen. Vind het een beetje stom om te zeggen, maar ik heb gewoon echt de behoefte om er tussenuit te gaan na die plotselinge verhuizing en al dat lichamelijke gedoe.

Vandaag en morgen ga ik lekker genieten van leuke dingen, de liefste mensen en gezelligheid!

Heb jij nog leuke plannen voor dit weekend?

15 Comments

 1. Justine

  Gefeliciteerd meis! En tof ook, jullie tripje naar Marrakesh. Super leuk cadeau om aan elkaar te doen, haha.
  Justine onlangs geplaatst…Australia stories # – dagje fietsen op Rottnest Island

 2. Sarah

  Proficiat!!! Tripje Marrakech is inderdaad wel een topcadeau voor elkaar. Iets om naar uit te kijken. Geniet nog van je weekend boordevol leuke plannen!

 3. Darina

  Gefeliciteerd! En wat een mooi cadeau. Fijn weekend!
  Darina onlangs geplaatst…Vijf Keer Typisch Parijs #2

 4. Aneta

  Van harte meissie! En wat een mooie dingen heb je het afgelopen jaar mogen mee maken. Fijne dag voor jou!
  Aneta onlangs geplaatst…5 handige babyproducten die volwassenen ook kunnen gebruiken

 5. Romy

  Gefeliciteerd met je verjaardag, lieve Sandra! Geniet van je dag vandaag en van het fijne feest morgen! :) Wat een mooie dingen zijn er in het afgelopen jaar gebeurd. En zo te lezen staat je ook binnenkort iets heel leuks te wachten. Een tripje naar Marrakesh, hoe gaaf is dat! Geniet alvast van de voorpret :)
  Romy onlangs geplaatst…Voor de nieuwsgierige aagjes | 9 vragen over mij beantwoord!

 6. sammie

  Geniet van jullie verjaardags weekend en alle gezelligheid! Gefeliciteerd! :D

 7. Mevrouw Marloes

  Gefeliciteerd! Wat een gaaf cadeau: Marrakesh! Daar ben ik ook eens geweest :) Geniet van je verjaardagsweekend (met sneeuw?)

  Liefs! 🎈
  Mevrouw Marloes onlangs geplaatst…Theevraag #13 | Zou je liever de loterij winnen of de perfecte baan vinden?

 8. Wendy (B)

  Proficiat!

 9. kaylin

  Gelukkige verjaardag! Geniet er van harte van!

 10. Babs

  Van harte gefeliciteerd! Maak er een feestweekend van enne… Marrakech lijkt mij heel mooi en bijzonder! (en lekker warm) :)

 11. Jessica J.

  Gleukkge verjaardag, lieve Sandra! Geniet van je dat en jullie feestelijke weekend samen. :-) Supertof dat jullie samen naar Marrakech gaan! Mooi cadeau. En ik duim natuurlijk mee dat je wensen in vervulling mogen gaan! xo
  Jessica J. onlangs geplaatst…Waarom ik de Minimalism Challenge aanga

 12. Claire

  Van harte Sandra! :) Wat heb je afgelopen jaar leuke dingen gedaan en mooie reizen gemaakt. Leuk ook dat jullie naar Marrakech gaan, lijkt me prachtig daar! Fijn birthday weekend!

 13. Sabine

  Gefeliciteerd! En wat gaaf naar Marrakesh, dat lijk me zo een magische stad.

 14. laura

  Zo tof om naar Marrakesch te gaan! Van harte gefeliciteerd X
  laura onlangs geplaatst…burkely & sneeuw

 15. Stella

  Oooooh San Marrakesh, wat een geweldig leuk cadeau om elkaar te geven! Lijkt me zo prachtig daar. En girrrrl, je bent lekker on the roll, whoop whoooop. Ik ben trots op je, maar dat weet je <3 Knuffels!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

© 2024 AroundSan

Theme by Anders NorenUp ↑