My Way of Exploring

Verjaardagscadeaus 2015

20150309_133915
Wat ben ik toch verwend de afgelopen week! Vorige week zondag vierde ik mijn verjaardag voor familie, dinsdag was mijn verjaardag zelf en op zaterdag vierde ik het voor vrienden. Benieuwd wat ik allemaal heb gekregen? Kijk dan snel verder!

Mijn nichtje van 5 maakte dit hartje met 21 er in (plaatje bovenaan). Super lief!
20150309_132129
Een groot notitieboek. Ik had deze al eerder bij de HEMA gezien en vond hem super leuk! Ik heb de agenda ook van deze lijn, dus nu heb ik een mooi bijpassend notitieboek er bij. (:
Een Blond Amsterdam mok. Ik heb de ‘Green Girl’ mok gekregen! Deze wilde ik super graag omdat mijn andere mok kapot was gegaan omdat mijn neefje hem op de grond had gegooid. Haha, dat heb je met 1-jarige neefjes… Super blij mee want ik word altijd vrolijk van leuke, kleurrijke theemokken!
Twee veren hoofdbandjes. Hier ben ik ook heel blij mee! Ik vind een hoofdbandje toch altijd net wat meer toevoegen dus ik draag ze dan ook vaak. Mijn collectie wordt langzaamaan steeds meer uitgebreid haha.
Een boek: De Voedselzandloper. Dit is een boek dat gaat over dat gezond eten van belang is bij het jong houden van je lichaam en de preventie van ziektes. Kan ik wel gebruiken!
20150309_131911
◊  Een tijdschrift: Psyche & Brein. Ik ben gek op dit soort tijdschriften. Al die interessante verhalen en onderzoeken vind ik leuk om te lezen. Nice!
Het Blogboek! Omdat hij niet leverbaar is kreeg ik alvast dit blad met een plaatje van het boek er op. Ik kan niet wachten tot hij weer op voorraad is. Het lijkt me een leerzaam boek dat goed van pas komt bij het bloggen.
Een aardbeienplantje. Ik ben gek op fruit en het heeft me altijd al leuk geleken om zelf iets te kunnen kweken. Eindelijk is het moment daar, ik heb een aardbeienplant! Ik ben alleen kneuzerig, want ik geef planten nooit water. Maar dit is een uitdaging, ik ga er voor! Haha.
Bon van een juwelier. Kan ik zelf wat leuks uitzoeken. Altijd leuk!
20150302_104642
Een aztec sjaal. Hij is super groot, warm en lekker zacht. Hij past ook goed bij mijn jas toevallig dus dat komt goed uit. Ik vind hem ontzettend leuk! Sowieso ben ik gek op aztec printjes.
20150304_094300
Dit super leuke jurkje! Toen ik in Spanje op vakantie was had ik een jurkje gekocht die onwijs lekker zit en leuk staat. Nu zag ik op de website dat ze datzelfde jurkje nu met een andere print hadden uitgebracht. En yes, nu heb ik hem dus gekregen. (:
20150303_155130Muntblaadjes om thee te maken. Ik ben gek op muntthee! Nu, een week later, is alles al op. Het is echt verslavend.
20150309_132252
Vanaf nu heb ik een uilencollectie, hahaha geniaal. Een aantal vrienden hebben allerlei spulletjes gekocht, als er maar een uil op stond. Beetje jammer dat die solar uil een pokke herrie maakt in de zon, dus ik zet hem in de schaduw zodat die kop niet steeds heen en weer beweegt. (Ik kan niet tegen geluidjes…) Mijn kamer is in ieder geval weer opgevrolijkt haha.
20150302_104342
Een mok, krijtje en thee-ding. Met het krijtje kan je iets leuks schrijven of tekenen op het zwarte vakje op de mok. Komt goed uit want nu heb ik een nieuwe mok voor op mijn kamer en voor beneden!

Van mijn ouders heb ik mijn domeinnaam en hosting van mijn blog gekregen. Pat en ik werden ook nog mee uiteten genomen door mijn ouders, voor de verjaardagen van ons allebei. Verder schijnt dat het beste cadeau ooit er nog aan komt volgens mijn beste vriendin, oeeeh ik ben benieuwd! Ook heb ik nog geld gekregen, dat komt altijd goed van pas.
Ik wil iedereen nogmaals bedanken voor jullie aanwezigheid, de gezelligheid en voor al die leuke dingen die ik heb gekregen! (:

2 Comments

  1. Laura

    Leuke kado’s heb je gekregen! Vooral dat jurkje, mag ik stiekem vragen van welk merk die is?

    • Sandra

      Dankje! Hij is van de Shana, is een Spaanse winkel. (:

1 Pingback

  1. kursus online

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

© 2024 AroundSan

Theme by Anders NorenUp ↑