My Way of Exploring

Verhuis update #2 | We hebben de sleutel!!!

Verhuis update #2 | We hebben de sleutel!!!
Gisteren was dé dag daar: we kregen de sleutel van ons paleisje! Een super bijzondere dag voor ons dus. We zijn direct begonnen met verbouwen en ook is de aannemer al komen kijken. We hebben in één dag tijd al zó ontzettend veel gedaan! Even een nieuwe update van onze verhuis- en klusavontuur!

Gisteren was een dag waar we al twee maanden lang naar uitkeken: we kregen de sleutel van ons huis! De dag begon al vroeg omdat we een check moesten doen in het huis met de makelaar en  verkoper. Daarna gingen we naar de notaris om te tekenen en toen was het grote officiële moment daar: het huis is nu écht van ons! :D We gingen eerst nog langs de Action voor wat handige spulletjes en daarna direct door naar het huis. Wat een gek gevoel om ineens in je eigen huis te staan zeg, haha. Maar wel súper leuk natuurlijk! Ik had gewoon nooit gedacht dat het zou lukken om dit allemaal door elkaar te krijgen. We zijn zó happy!

We hebben gister enorm veel gedaan. Je herkent het hele huis niet meer, hahaha. De keuken is er al deels uit, het behang in de woonkamer is er af en in de eetkamer bijna. Verder zijn alle inbouwkasten er uit gesloopt in de slaapkamers en is de vloer uit de woon- en eetkamer. Pfoe, het was echt keihard doorwerken met gelukkig heel veel hulp.  We hebben echt de beste mensen om ons heen, écht! We krijgen zo veel hulp! <3

Verbouwen

Ik kijk een beetje scheel volgens mij, haha. Maar ach, I don’t care! :’)

Alles wat moest gebeuren voordat de aannemer vandaag komt is nu klaar. Mag ook wel na een hele middag en avond het huis gestript te hebben, haha! De aannemer gaat vandaag een grote doorgang maken in een draagmuur en de schouw weghalen. We hebben ontzettend veel geluk dat we iemand hebben gevonden die zo snel al kan komen werken. Super fijn! Dat scheelt voor ons super veel in tijd natuurlijk, want nadat de aannemer alles heeft gedaan kunnen we zelf verder met opbouwen. Daar heb ik echt ontzettend veel zin in, hihi. Het is nu al een mega groot verschil in één dag tijd, laat staan als de aannemer vandaag klaar is. Dan zal  het wel een nóg groter verschil zijn. Ben helemaal in m’n element met het klussen, haha! Niet verwacht, maar vind het (gelukkig) super leuk tot nu toe. En natuurlijk gezellig met allemaal vrienden die ook komen helpen. :) Ik heb trouwens al allemaal before en tijdens het klussen shots gemaakt in zowel foto als video vorm, dus die zal ik wel gaan delen. Ik weet nog niet wanneer en hoe, maar dat zien jullie vanzelf wel verschijnen! Ben zoooo benieuwd hoe het gaat worden straks als ik de shots maak als het (zo goed als) af is!

Voor nu laat ik het hier bij. Het is namelijk al kwart voor 12 en ik moet nog douchen omdat ik onder de troep zit, haha. Morgen moet ik al vroeg weer in ons huis zijn omdat de aannemer dan gaat beginnen, dus het wordt een kort nachtje. Maar goed, dat maakt niet uit! Het is voor een goed en heeeeel leuk doel.

Meer updates lezen? Lees hier de eerste update!

Vind jij verbouwen leuk?

11 Comments

 1. Darina

  Superleuk! Gefeliciteerd. En ik ben heel benieuwd hoe het eruit komt te zien.
  Darina onlangs geplaatst…Boek review | In Paris door Jeanne Damas en Lauren Bastide

 2. Shirley

  Gefeliciteerd! Succes met klussen. Heel leuk om mee te kijken met dit proces.

 3. Romy

  Gefeliciteerd met de sleutel! Ik kan me voorstellen dat het een heel speciaal gevoel is om nu in jullie eigen woning te staan. Zo leuk dat het nu écht zover is en dat jullie volop kunnen gaan klussen aan jullie eigen huis. Goed bezig, zo te horen! Heel veel succes met alle verbouw- en klusperikelen! Ik ben zo benieuwd naar het resultaat :)
  Romy onlangs geplaatst…Outfit | Mijn lievelingsjurk (ook na 150+ keer dragen!)

 4. Lizzy

  Gefeliciteerd met de sleutel! Wat leuk ook dat jullie meteen begonnen zijn met klussen. En ook fijn dat je het tot nu toe wel leuk vind. Ik had er zelf een hekel aan, haha! Veel plezier de komende tijd :)
  Lizzy onlangs geplaatst…Some wellness items I have been loving lately

 5. Kelly

  Yay, leuk! Gefeliciteerd :)

 6. Irene

  Wow zo snel al zo veel gedaan! Zalig! Lijkt me fijn om er echt aan te kunnen beginnen :) En gefeliciteerd nog! ;)
  Wij gaan ook verbouwen (ooit hoor, niet meteen) maar ik kijk er eerlijk gezegd niet naar uit. Haha. We wonen hier al en ik zie niet hoe we dat gaan combineren maar dat zijn zorgen voor later. Haha :p
  Irene onlangs geplaatst…Day zero project | Update 12

 7. Stella

  Ahhh als ik nou ietsie dichterbij woonde.. Ik wil ook helpen! Mochten jullie nog hulp nodig hebben volgende week (deze week ben ik bij paps en mams een paar dagen) let me know! <3 Ik vind het ZO leuk voor jullie. En wat fijn dat iedereen komt helpen en dat er zo snel schot in de zaak zit nu. WOEHOE! Heel veel succes komende dagen en dikke knuffel!

 8. Simone

  Whoehoe! Gefeliciteerd! Ik ben echt super benieuwd naar jullie verbouwingsavontuur en natuurlijk naar het resultaat. Fijn ook dat de aannemer zo snel kon komen. Dat scheelt heel wat!
  Simone onlangs geplaatst…Geluksmomentjes #1

 9. Saskia

  Gefeliciteerd en heel veel klusplezier!

 10. Sanne

  Leuk, een eigen huisje! Gefeliciteerd en succes met al het klussen.
  Sanne onlangs geplaatst…Minder shoppen makkelijk gemaakt

 11. Sammie

  Gefeliciteerd! Succes met al het klus werk :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

© 2024 AroundSan

Theme by Anders NorenUp ↑