My Way of Exploring

Vandaag zijn wij 1 jaar getrouwd!

Vandaag zijn wij 1 jaar getrouwd!
1 Juli, een speciale dag is het vandaag. Exact een jaar geleden trouwden wij! Wat gaat zo’n jaar snel zeg. Het is letterlijk voorbij gevlogen. Vandaag dus een blog die ik helemaal besteed aan deze, voor ons, heel bijzondere dag!

1 Juli 2019

Dat het vandaag alweer een jaar geleden is dat we trouwden kan ik bijna niet bevatten. Het voelt eerder als een half jaar geleden. Toch is het niet zo, want het is al een vol jaar dat wij getrouwd zijn. Wat hebben we een leuke dag gehad toen! We kijken er allebei nog steeds met een big smile naar terug. Gelukkig maar, want zo’n bijzondere dag moet er natuurlijk wel eentje zijn die je nooit meer vergeet. Nou, dat is het zéker. :-)

Terugblik naar de bruiloft

We blikken regelmatig nog terug naar de bruiloft. Hoe onwijs gezellig en knus het was, maar ook de dingen die op een manier verliepen hoe het alleen bij ons kan gaan. Haha, zo grappig. Het ‘even snel’ op maandagochtend trouwens (I like), nog snel de laatste bedankjes in elkaar flansen (en vervolgens voor de helft van de mensen vergeten uit te delen), lunchen bij Lot & de Walvis, varen in Leiden, de BBQ, fotoshoot en natuurlijk het feest daarna. Het was allemaal zó ontzettend leuk! Zou het echt niet anders willen doen als ik het opnieuw zou doen. Het was perfect hoe het was. <3

angelicavisfotografie_klein-100

Veranderd er iets aan getrouwd zijn? 

Benieuwd? Mijn antwoord is: nope. Haha. Had je een ander antwoord verwacht? Denk het niet hè? Nee, er veranderd echt niks als je getrouwd bent. Ja okay, op papier, maar verder niet. Althans, bij ons. Of nou… Eigenlijk kan ik wel iets bedenken. Het voelt wel alsof we meer verbonden zijn. Natuurlijk door een trouwring te dragen, dat vind ik heel mooi, maar ook gewoon dat gevoel. Voelt heel ‘volwassen’ ofzo, haha. Vind het in ieder geval een heel fijn gevoel dat we man en vrouw zijn!

Wat gaan we vandaag doen? 

Goede vraag! Pat heeft vakantie deze week, dat heeft hij zo gepland zodat hij vandaag vrij zou zijn. Superleuk! Wat we gaan doen? Sowieso ons gastenboek en de – door de gasten verzonnen – bucketlist opnieuw bekijken. Ik ben alles alweer kwijt. We hebben ook door de verbouwing en verhuizen nog niet echt samen goed de tijd genomen om dit allemaal te bekijken. We hadden afgesproken dat we dat op onze 1-jarige huwelijksdag zouden gaan doen. En verder? We hebben wel plannen, zoals ergens lunchen en ergens naar toe gaan oid. Maarrrrr we hebben vooral zin in kijken wat we op het moment zelf willen doen. Oftewel: we zien het wel! In ieder gezellig samen de hele dag leuke dingen doen. Hoeft niet eens zo groots of speciaal te zijn. Iets lekkers eten gaan we sowieso wel doen. Het is natuurlijk wel iets wat we moeten vieren! :D

Dusss we maken er een mooie dag van vandaag! Vind het zó leuk dat Pat vrij heeft. Als je 1 jaar getrouwd bent is het natuurlijk wel een extra bijzonder moment om bij stil te zijn. Voor nu sluit ik deze blog af. Fijn om deze mooie dingen hier te kunnen delen. <3

Benieuwd naar de blogs over onze bruiloft? Check ze hier:
Trouwfoto’s deel I
Trouwfoto’s deel II
Wij zijn getrouwd!
Bruiloft voorbereiding update’s
I said yes!

Ben jij getrouwd? Zo ja, hoe lang? Zo niet, zou je dat willen? 

13 Comments

 1. Darina

  Gefeliciteerd met jullie eerste trouwdag. Een hele mooie dag gewenst! Dit jaar ben ik 11 jaar getrouwd :)
  Darina onlangs geplaatst…Gelukkige momenten in Parijs #10

  • Sandra

   Dankjewel! Het was een fijne dag. :-) Zooo, 11 jaar al? Da’s lang, hihi!

 2. Angélica

  Een jaar alweer he, gefeliciteerd! :D

  • Sandra

   Dankjewel!!

 3. Sanne

  Gefeliciteerd, time flies! Jullie bruiloft lijkt mij ook wel wat, áls ik zou trouwen (waar ik dus nog niet helemaal over uit ben), wil ik het sowieso niet al te groots doen, maar liever intiem of in het buitenland.

  • Sandra

   Thanks! :D
   Ah wat leuk om te horen dat je, als je zou willen trouwen, het ook ongeveer zo zou willen doen. In het buitenland is ook heel tof! Hebben wij ook nog heeeel even aan gedacht, maar we vonden het een te groot gedoe met de gasten haha.

 4. Shirley

  Gefeliciteerd en geniet van jullie dag!
  Shirley onlangs geplaatst…Juni | Een beetje normaal doen

  • Sandra

   Thanks! Het was een leuke dag samen. :-)

 5. Romy

  Wat een mooie mijlpaal en wat is dat snel gegaan! Gefeliciteerd met jullie eenjarig jubileum! Geniet van deze dag en geniet natuurlijk van elkaar, ook buiten deze dag om :) Maar dat komt op jullie fijne verbouwde eigen plekje volgens mij helemaal goed.

  • Sandra

   Dankjewel! :D

 6. Simone

  Oeps, ik ben een dag te laat. Maar alsnog gefeliciteerd! Wij zijn over een aantal maanden 2 jaar getrouwd. Blijft bijzonder :D
  Simone onlangs geplaatst…Oeps, dat was lang geleden… | Brief aan Joyce #7

  • Sandra

   Thank you! Blijft inderdaad bijzonder zo’n trouwdag, daar kan ik nu ook over meepraten hihi. Jullie alweer bijna 2 jaar dus. Gaat snel hè?!

 7. Hermien - KouweKleren

  Zo leuk, ik kwam via de fotograaf op jullie liefdevolle foto’s uit. Zo leuk om te lezen hoe vrolijk jullie nu terugkijken. Ik kom zelf ook uit de buurt, dus pure nieuwsgierigheid: die kas, waar is dat? Ziet er geweldig uit!
  Hermien – KouweKleren onlangs geplaatst…Draag ik alle kleding die ik heb genoeg?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

© 2024 AroundSan

Theme by Anders NorenUp ↑