My Way of Exploring

Update | Terug van de Azoren & heel veel positiviteit

azores azoren
Aloha! Ik ben inmiddels al een dag terug in Nederland en ik kan alvast verklappen dat ik de komende tijd veel tofs aan jullie ga laten van de Azoren. Het was heel tof en heb zeker genoten! Ter vervanging van de wekelijkse photo diary heb ik een blog geschreven waarin ik vertel over hoe ik het heb gehad daar en deel ik heel veel positiviteit met jullie. :)

Na een gecancelde vlucht en een vertraging van 6 uur ben ik alweer een dag back in town. Het was een lang dagje, maar dat viel achteraf zien gelukkig wel mee qua hoe langzaam de tijd ging tijdens het wachten, haha. Hoe was mijn vakantie? Nou, daar kan ik maar één antwoord op geven: súper tof. De Azoren zijn werkelijk prachtig! De afgelopen 12 dagen was ik hier met mijn vriend, schoonouders en schoonzusje. We hebben zó veel gedaan en gezien daar! We hebben met de huurauto het hele eiland over getourd en genoten van de prachtige bergen, enooooorm veel verschillende bloemen, het bijzondere ‘drie-seizoenen-op-één-dag’ weer, de kratermeren, het vulkanische gesteente, de héle toffe thee- en ananasplantages, de ‘jungles’, de wilde kustlijn, de hikes en last but not least: de walvissen- en dolfijnentour op zee! Genoeg gedaan dus in die 12 dagen, Oh, en ik heb nog nooit zo’n groen eiland gezien, hihi.

Ik wil het liefst nu alles al vertellen en laten zien, maar ik ben nog druk bezig met alle foto’s selecteren en uiteraard ook met de video. De video schiet al goed op, want hier ben ik al aan begonnen op de terugweg in het vliegtuig. Ik probeer hem zo snel mogelijk af te krijgen en deze week zal hij wel online komen gok ik zo. :)

Omdat ik zo veel mooie dingen heb gezien en meegemaakt ben ik momenteel (uiteraard haha) echt vol van alles wat ik heb meegemaakt. Mijn geluksmomentjes wil ik heel graag even opschrijven en daar is mijn blog natuurlijk wel een geschikte plek voor, hihi. Niet alleen over de vakantie, maar ook vanaf het moment dat ik weer thuis ben heb ik grote én kleine geluksmomentjes ervaren. Even lekker veel positiefs vandaag op tha bloggggie!
azores azoren
× Het moment van volledige ontspannenheid in het vliegtuig als je boven de oceaan (en land) vliegt. Het weidse uitzicht doet mij goed én het reis-gevoel ook. Heerlijk! Ik vind vliegen gewoon fijn.
× Lekker kinderachtig doen met mijn schoonzusje, hahaha.
× Elke dag weer blij de foto’s en bewegende beelden terug kijken die ik heb gemaakt van al die toffe plekken.
× De prachtige bloemen daar. Wauw, zó’n mooi en kleurrijk beeld vorm dit. Ik word er blij van!
× Samen met mijn schoonmoeder bloemen fotograferen tijdens het wandelen.
× Op ontdekkingstocht door de bush bush met mijn schoonzusje en elkaar vervolgens de berg op trekken omdat we over een niet begaanbaar ‘pad’ gingen, haha.
× Het geluid van de krachtige golfslag ’s nachts terwijl je op bed ligt.
× De geniale eigenaar van het huis waarin wij verbleven. Die man had allemaal lekkere dingen voor ons klaar gezet, kwam zelfs nog een hele grote chocoladetaart brengen en ging om 5 uur ’s nachts van huis om een deel van onze koffers naar de luchthaven te brengen!
× Dolfijnen en walvissen in het echt zien. Ik zweer het je, dit is echt heel bijzonder om in het echt gezien te hebben. In het wild zijn deze prachtige beesten het mooist!
× Surfende dolfijnen, de geluidjes die ze maken en hun vrolijke kop, hihi.
× Na een hike lekker mijn schoenen uit doen en op bed neerploffen.
× Nog even éxtra beseffen dat ik de beste mensen ooit om mij heen heb!
× Er achter komen dat ik mentaal gezien sterker dan ooit ben. :D
× Het moment dat ik mijn ouders zag staan op Schiphol toen ik terug kwam, en dat om 12 uur ’s nachts terwijl ze allang al in bed hadden kunnen liggen. Lief!
× Milan die gister (zaterdag) jarig was en alweer drie jaar is geworden. Hij kreeg onder andere een SpiderMan verkleed pak, waar hij door ging stralen. Hem zo trots als een pauw zien rondlopen is fantastisch!
× Mijn zus die een overheerlijke fruitsalade had gemaakt (en waar ik lekker veel van heb gesmikkeld).
× Iedereen weer zien als je weer thuis bent!
× Mijn oma die zei dat ik er zo goed uit zag. (Hoi opa & oma, ik weet dat jullie dit lezen, haha! #trouwelezers)
× Mailtjes zien staan over toffe samenwerkingen!
× Mijn video die al zoooo vaak bekeken is (nog steeds sta ik er van versteld hoor!), de reactie op mijn video en dat ik ineens allemaal abonnees heb op YouTube.
× De stilte als je midden in de natuur staat.
× Elke dag een andere lipstick op doen, want ik vind het de laatste weken zo leu-heuk!
× Blije mensen zien.
× Ik slik al een maand geen melatonine meer en het slapen gaat veel beter nu, yesh.
× Elke keer als ik weer wifi had daar, dan kreeg ik allemaal meldingen van nieuwe reacties op mijn blog, YouTube, Instagram… Jullie zijn leuk! Hier werd ik elke keer opnieuw weer zó blij van!
× Mijn haar waar ik nog steeds heel blij mee ben. :D
× Dankbaar zijn dat ik in staat ben om fantastische dingen in de wereld kan zien.

Een greep uit mijn geluksmomentjes collectie van de afgelopen dagen, hihi. Er is zo veel moois om te ontdekken, te zien en te ervaren. Niet alleen grote dingen, maar vooral de kleine dingen doen het ‘m. Heerlijk om dit op te schrijven en te delen. Positiviteit! :)

Niet geheel onbelangrijk: de credits van de bovenste foto gaan naar mijn vriend. :D

Wat is jouw mooiste geluksmoment tot nu toe van vandaag?

52 Comments

 1. Sas

  Oh wauw, wat een fijne momenten. Ik ben erg benieuwd naar de overige foto’s. De foto met de bloemen is alvast prachtig<3 Geniet!

  Geluksmomentje van afgelopen weken? Dat was toch wel ons weekendje weg<3

  • Sandra

   Wat een mooi moment! Weekendjes weg zijn altijd zo fijn. :)

 2. Sanne

  Wat een fijne momenten Sandra! Ik ben écht super benieuwd naar je video en andere foto’s. En wie weet ga ik ook binnenkort naar de Azoren (maar dat staat nog niet echt vast (: )

  • Sandra

   Aah wat tof! Gaaf hoor, hopelijk gaat het door. :D

 3. Kim

  Wat een positiviteit! :) op snapchat zag ik beelden voorbij komen en het zag er echt heerlijk en prachtig uit! Ik kijk uit naar de rest!

  • Sandra

   Hihi ja! En leuk om te horen Kim, ik ga er hopelijk leuke blogs van maken. Ga mijn best doen!

 4. Stephanie

  Wauw dat klinkt echt zo tof allemaal! Ik zag al veel foto’s van je voorbij komen op instagram, het zag er echt prachtig uit! Ben benieuwd naar de rest van je foto’s en verhalen :)

  • Sandra

   Aah dat vind ik echt heel leuk om te horen! Yay, ik ga er wat leuks van maken en dan zul je het binnenkort wel zien verschijnen hier. :)

 5. Nina Simplynspecial

  Dat is een flinke dosis positiviteit <3 Heerlijk! Zo'n vakantie kan je zoveel energie en positiviteit geven hé. Ik ben aan het aftellen. Ben heel benieuwd naar verhalen en foto's. Wat je tot nu toe hebt laten zien beloofd veel goeds;)

  • Sandra

   Inderdaad! Echt heel fijn is dat. :)

 6. Eline

  Wat een heerlijk lijstje! Het klinkt echt als een fantastische vakantie. Ik kan niet wachten op de foto´s en video!! Zo fijn om weer helemaal opgeladen en vol positiviteit terug te komen van vakantie.

  • Sandra

   Dat was het zeker! En het is inderdaad echt fijn om zo terug te komen van vakantie en weer extra blij te zijn. :)

 7. Anne-Sterre

  Zo heerlijk, die lijst met fijne dingen! Je moet een geweldige vakantie gehad hebben. De foto in dit artikel vind ik al mooi, wat een mooie, warme kleur hebben die bloemen. Ik kijk uit naar de rest van de foto’s.

  • Sandra

   Jaaa dat was het echt! Die bloemen waren werkelijk prach-tig. Fantastische kleuren ja!

 8. Pauline

  Joe lekker op avontuur in de jungle en dansen in de theeplantage was zeker leuk haha! Gelukkig hebben we de filmpjes nog ;) We hebben alleen niet meer (echt) van een berg afgerold!!

  • Sandra

   Hahaha, inderdaad joh! Rollend de berg af zo de zee in toch? :’)

 9. Melle

  Yaaay welkom thuis! Het kan alleen maar een méga leuke vakantie zijn geweest als ik het zo lees. Laat vooral heel veel foto’s zien, ik denk niet dat ik ooit genoeg heb van jouw reisverhalen. ZO TOF! :)

  • Sandra

   Thank you!! Aaahw een big smile hier op mijn gezicht! Zó leuk dat je er geen genoeg van kunt krijgen hihi.

 10. Rowan

  Welkom thuis! Ik kan niet wachten op al je leuke verhalen en ik ben ook heel erg benieuwd naar het filmpje! Fijn dat je zo genoten hebt! En heerlijk om even mee te mogen genieten van al die blije momentjes!

  • Sandra

   Dankjewel Rowan! En yay, leuk om te horen dat je benieuwd bent naar de video. Ik hoop hem zometeen helemaal af te krijgen en als dat lukt, dan zet ik hem morgen online. :)

 11. Fleur

  San ! Je bent de meest positieve topper die ik ken !! En fijn voor mij dat ik veel van je positiviteit kan genieten !! X

  • Sandra

   LIEF <333333

 12. Dineke

  Wauw, wat een fijne dingen! Ben nu echt benieuwd naar de video!

  • Sandra

   Yay! Ga hem nu helemaal afmaken en hopelijk lukt dat. Dan komt hij morgen online!

 13. Sofie Katelijne

  Benieuwd naar de foto’s; lijkt me echt een geweldige trip! :)

  • Sandra

   Dat was het zeker!!

 14. Shirley

  Alle foto’s die ik op Instagram voorbij zag komen, waren zo mooi! Blij om te horen dat je het leuk hebt gehad. Ik ben benieuwd naar de blogs die erover zullen verschijnen.

  • Sandra

   Leuk om te horen Shirley! Ik ga m’n best doen om er wat leuks van te maken. :)

 15. Lesley

  Wat een heerlijke momenten! Ik krijg er alleen al een lach van op mijn gezicht als ik dit lees. Ik ben heel benieuwd naar je foto’s van de vakantie!

  • Sandra

   Ahhh yeah, dat is heel leuk om te horen Lesley! :)

 16. Karen

  Ontzettend gaaf! Wil zelf ook altijd nog graag zo’n reis maken, maar eerst school afmaken en geld sparen hihi. Die twee gaan helaas niet zo lekker samen. Maar tot die tijd kan ik in ieder geval jou blog in de gaten houden voor inspiratie en tips hihi!

  • Sandra

   Komt vanzelf Karen! Blijven dromen er over, want het komt er echt wel van over een tijdje. :)

 17. Nesrin

  Dit klinkt fantastisch. Ik heb op Instagram veel mooie foto’s voorbij zien komen. Ik ben heel benieuwd naar alles wat je nog laat zien over je vakantie.

  • Sandra

   Yay, ik ga er proberen iets leuks van te maken voor jullie! :D

 18. sammie

  Ik heb er toevallig gisteren een stuk van gezien bij 3 op reis! Ziet er daar inderdaad prachtig uit!

  • Sandra

   Ah ja, dat was een herhaling! Echt een leuke aflevering was dat, hihi.

 19. Marion

  Lekker zeg! Ik ben heel benieuwd naar al je foto’s :)

  • Sandra

   Je zal binnenkort wel iets voorbij zien komen!

 20. Klaske

  Heerlijk om te lezen, zo’n positief blogje. De bovenste foto is echt tof, je staat er zo mooi op! Super dat je het zo fijn hebt gehad, nu ik dit blogje lees en je foto’s bekijk, wil ik spontaan ook naar de Azoren, hihi. Enne, ik ben heel benieuwd naar de rest van je foto’s en natuurlijk de video (yay!) <3
  Klaske onlangs geplaatst…HÉÉL VEEL PLAATJES

  • Sandra

   Ah lief, dankjewel Klaske! :) Haha, en ik snap dat je de kriebels krijgt om ook naar de Azoren te gaan. Mocht je een keer een leuke bestemming zoeken, dan zou ik deze bestemming zeker even in je achterhoofd houden!

 21. Sabine

  Wat fijn meid! Ik ben daar een paar jaar geleden een aantal weken geweest en vond het echt zó mooi! Ook walvissen gezien, de prachtige natuur, de ongelooflijke rust.. ik zou zeker terug gaan zo mooi vond ik het!

  • Sandra

   Aaah wat vet dat jij er ook bent geweest! Fantastisch is die rust daar he? En die walvissen en dolfijnen… Echt geweldig!

 22. Janneke

  Wat een leuke lijst en blog heb je! De Azoren staan/stonden ook heel hoog op mijn wishlist.. maar kozen toen toch voor een verre reis naar Nieuw-Zeeland haha! Misschien gaan we hier over een paar jaar alsnog naartoe. Lijkt me echt heel tof.

  • Sandra

   Ahh dankjewel Janneke!! Wel gaaf dat je naar Nieuw-Zeeland bent geweest zeg, wauwie. Super tof! De Azoren zijn wel een aanrader hoor, dus zou het zeker nogmaals overwegen hihi.

 23. Jorinde

  Wauw wat een gave plek! Deze staat ook nog hoog op mijn lijstje. Mijn geluksmomentje was een etentje met vriendinnen samen, omdat we hierna allemaal een ander weg in slaan.

  • Sandra

   Wat een mooi en bijzonder geluksmomentje Jorinde!

 24. Laura

  Geweldig fijn al die momenten! Heel leuk om te lezen. Klinkt als een prachtige plek voor vakantie en het geluid van golven vind ik ook zo fijn!

  • Sandra

   Aaah ja, dat is super rustgevend he? Vind dat ook altijd zo fijn hihi.

 25. Sophie

  Jaaaaaa je blog gaat zo goed, jeetje! OH én het zag er inderdaad prachtig uit waar je was! Wat heb jij trouwens mooie benen haha (random, oeps!)
  Sophie onlangs geplaatst…Lief dagboek #50 – Terug van vakantie!

  • Sandra

   Jaaa het was zo mooi daar! En ah thanks, haha. :p

 26. Silke

  Je ziet er zooo gelukkig uit San! Hoe goed dat je je mentaal zo sterk voelt, ik ben echt superbenieuwd om je video te gaan bekijken en je verslagen te lezen. Ik wil nu al naar de Azoren hihi :) Liefs <3

  • Sandra

   Hihi, ja! Ik hoop dat je de verslagen leuk zult vinden. :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

© 2024 AroundSan

Theme by Anders NorenUp ↑