AroundSan

My Way of Exploring

TAG | Kort maar krachtig

wat chalong phuket temple tempel thailandEen tag die ik leuk vond om in te vullen, ja, die bestaat echt! Deze ‘Kort maar krachtig’ tag van Ysanne heb ik ingevuld omdat hij zo origineel en leuk verzonnen is. Benieuwd naar waar ik van geniet, wat ik vreselijk goor vind en wat is het aller stomst vind? Dit en meer kom je vandaag over mij te weten door middel van deze tag!

Stom: Als iemand continue negatief is.
Aller stomst: Iets willen doen, maar het lichamelijk niet kúnnen op dat moment.
Dag met een gouden randje: De dag dat mijn vriend en ik samen in de Taman Negara in Maleisië waren, dat was zó indrukwekkend! En natuurlijk de dag dat ik hoorde dat ik geslaagd was en dus eindelijk een diploma had.
Leukste liedje: Op dit moment? Bears Den – Agape.
Houd van: Mijn lieve vriend, mijn familie, vrienden, reizen, bloggen, de natuur en thee.
Nooit gedacht: Dat ik al op mijn 16e iemand zou ontmoeten waarmee ik nog steeds zó gelukkig ben, dat ik tevreden en blij ben met mijn leven en met mezelf, dat ik ooit uit het diepe dal zou komen en dat ik in mezelf zou gaan geloven.
Genieten: Van alle kleine mooie dingen én de liefde die ik ontvang van- en geef aan anderen, elke dag weer opnieuw. :)
Bang voor: Een dierbare verliezen, narcose en water waar ik niks doorheen kan zien.
Hekel aan: Mensen die alleen maar aan zichzelf denken, en als iemand alleen op een non-verbale manier uit dat hij/zij het ergens niet mee eens is of boos is. Zeg gewoon wat er is met woorden, please!
Lekkerste weer: >25 graden, een stralende zon, een paar wolkjes aan de lucht en een lage luchtvochtigheid.
Leukste leeftijd: Tussen de 20 en 30 jaar denk ik?
Spijt van: Dat ik tot ongeveer mijn 16e nauwelijks ‘nee’ durfde te zeggen tegen anderen en mezelf daarmee veel druk heb opgelegd.
Geen tijd voor: Om heel vaak op vakantie te gaan, en naast tijd heb ik er ook geen geld voor trouwens…
Lekkerste eten: Meloen, pizza, stokbrood, feta, olijven, wok gerechten, La Place ontbijtjes (hah), ananas en asperges.
Fijnste vakantieland: Maleisië & Thailand!
Vreselijk goor: Nat brood en brokjes in vlees, ugh! Gelukkig eet ik al een hele tijd geen vlees meer, dus daar heb ik geen last meer van. Als ik nat brood zie ga ik echt over m’n nek trouwens (ik overdrijf niet). Word al misselijk als ik er aan denk.
Mezelf een duwtje geven: Op momenten dat ik wat onzeker ben en meer in mezelf moet geloven en om mijn dromen achterna te gaan.
Wil nog: Heel veel van de wereld zien en mijn studie zo snel mogelijk afmaken.
Mis een beetje: Hardlopen en het studeren. Ik wil zó graag weer zo snel mogelijk verder met mijn studie en daarin niet meer stagneren.
Dansen: Als ik ‘Lean On’ hoor dan móét ik debiel dansen, en het liefst nog in het bijzijn van mijn vriend om mezelf extra belachelijk te maken, haha. Ik kan niet dansen, het zijn meer ongecontroleerde bewegingen en armen en benen die in de knoop raken.

Ik heb geprobeerd zo kort mogelijk te antwoorden. Al ben ik daar mega slecht in heb ik nu gemerkt, haha! Als jij dit ook een leuke tag vindt, neem hem dan zeker over. Vermeld dan wel even de maakster van deze tag, Ysanne dus, er bij. :)

Wanneer of waarom moet jij jezelf wel eens een duwtje geven?

44 Comments

 1. Wat zijn jouw vriend en jij lang samen zeg! :-) Ik kan me voorstellen dat je dat niet had gedacht. Ik heb sinds mijn 14e 5,5 jaar een relatie gehad met een jongen waar ik nu nog steeds hele goede vrienden mee ben. Soms moet ik mijzelf wel eens duwtje geven om vrienden en vriendinnen even wat meer aandacht te geven, hihi.

  • Wat fijn dat je nog goede vrienden met je ex bent! Lijkt me dan toch wel bijzonder (in de zin van: mooi) als je na zo’n lange tijd een relatie gehad te hebben, jullie nog zulke goede vrienden zijn. :)

 2. Zo’n toffe tag dit! Grappig dat je zoveel over iemand kunt leren in heel weinig woorden. Jaaa, je fijnste vakantielanden <3. En helemaal eens met het lekkerste weer. Kom maar op met die zomer! Fijn weekend :)!

  • Leuk hè! Toch zijn tags best leuk om iemand beter te leren kennen. Ahhh ja, lekker die zomerse temperaturen haha, kom maar op inderdaad! Jij ook een fijn weekend Anna. :D

 3. Haha ik vind het juist vreselijk als het warmer is dan 25 graden! En ik vind het zo grappig dat mijn ideeen qua jouw lievelingseten ook echt klopte door jouw weekverslagjes haha!
  Vreemd dansen op Lean On herken ik heel goed. Mijn vriend heeft daar meerdere filmpjes van :’)

  • Haha, ik vroeg me al af of het op zou vallen! Zo grappig dat jij dit zegt. :’)
   Als je lean on hoort MOET je gewoon dansen, hoe belachelijk het er ook uitziet haha!

 4. Wat een leuke tag met leuke antwoorden. Je verwoordt het erg goed, ik kan je helemaal volgen. Nat brood, ughl, ik vind dat ook goor.
  Xoxo

 5. Wat een leuke tag! Hihi pizza vind ik ook geweldig. Ik moet mezelf een duwtje geven om positiever te denken en ook om vaker af te spreken met mensen en mezelf minder thuis op te sluiten ;) liefs

 6. Iehh nat brood. Haha inderdaad ontzettend vies.

  Leuk ingevuld ik heb het met plezier gelezen.
  Nesrin onlangs geplaatst…Voor alle moeders die niet creatief zijn…

 7. Aah, Ysanne heeft deze tag echt heel cool gemaakt, hij doet me wat denken aan het goeie ouwe vriendenboekje! Heerlijk ingevuld, ik kan me je walging bij nat brood zó voorstellen, bwek. Deze ga ik ook eens invullen denk ik! :D

 8. Super leuk ingevuld. Ik kan me in sommige antwoorden wel vinden. Ik ben ook al sinds mijn 15e met mijn vriend!

 9. Hahaha debiel dansen ja, dat herken ik wel. Nat brood, seriously? Ik zie echt nooit nat brood, hoe kom je erbij hahahaa, zie je vaak nat brood?

  • Oké, denk aan een gootsteen waar restjes brood in liggen bijvoorbeeld. Dan kan ik echt over m’n nek gaan als ik dat zie. Of brood in een vijver wat mensen aan eendjes voeren. Offff uitgespuugd brood van een klein kind. Dat soort dingen, ugh! :’)

 10. Wat een diverse, leuke tag is dit!

 11. Wat leuk. Haha ik dans ook echt als een debiel en iedereen lacht me uit maar ik kan ervan genieten haha. Jij hebt ook al lang een vriend zeg, wat fijn.

 12. Wat een leuke tag, nog nergens gelezen! <3 pizza en GROENE olijven!

 13. Het is ook bijzonder dat je iemand hebt ontmoet op je 16e en samen nog steeds gelukkig zijn. Alle kleine mooie dingen én de liefde is zeker iets om bij stil te staan, koesteren en dankbaar zijn. Probeer ik ook iedere dag. Leuke tag en leuk antwoord. Ik hou wel van kort en krachtig.

 14. super leuk om te lezen dit! en ja nat brood, bah XD en ik ben heel besluiteloos. kan bijna niet voor mijzelf beslissen >_>; dus daarvoor heb ik eerder een duw van een rots af nodig

  • Een duw van een rots, haha. Maar ik begrijp wel wat je bedoeld. Besluiteloosheid is heel vervelend, die vervelende eigenschap deel ik met je. Al heb ik nu wel een goed trucje, namelijk kop of munt met de twee opties. Dan merk je aan je gedachten wat je eigenlijk liever wilt. :)

 15. Echt een hele leuke tag! Leuk om jouw antwoorden te lezen, vooral je antwoord over blij zijn met je leven en jezelf vind ik erg mooi. Waar mee moet ik mezelf een duwtje geven.. Afstuderen! Dat vind ik momenteel echt een struggle.

  • Afstuderen is ook niet iets heel makkelijks. Dat doe je niet zomaar even! Ik begrijp dat je daar een duwtje in de rug voor moet krijgen. Succes!!

 16. Wat een leuke tag! En dat van Lean On komt me super bekend voor haha, zodra ik dat nummer hoor begin ik zo gek te bewegen als ik maar kan haha!

 17. Behalve brokjes in vlees vind ik stukjes vet aan vlees ook echt bah :( Nat brood hoort gewoon niet te bestaan.

  Ik moet mezelf een duwtje te geven om verder te gaan met mijn studie, helaas is dat even lastig op het moment.

  Dat weertje is echt ideaal! Leuke diverse tag :)

 18. Iew brokjes in vlees vind ik ook wel heel erg vies! Grappig dat je schrijft om jezelf af en toe een duwtje in de rug te geven als je onzeker bent. Je komt op mij altijd onwijs sterk en zeker over!
  saskia onlangs geplaatst…Ik ga een berg beklimmen!

  • Ah echt? Ik moet ook wel zeggen dat ik heel afwisselend hier in ben. Ik kan heel zelfverzekerd overkomen en dat ben ik ook vaak wel, maar soms ook niet. Maar denk dat dat ook wel menselijk is!

 19. OH MY GOD nat brood, vréselijk!! Haha, ik heb precies hetzelfde daarbij, moet er nu ook niet teveel over nadenken :P Leuke tag is dit trouwens, en leuk om te lezen :-)

 20. Leuke tag! En ja, nat brood…hahah hier ook iemand die er zacht gedrukt geen fan van is!

 21. Ugh…nat brood. Nu je het zegt vind ik het ook echt misselijkmakend. Echt een grappige tag.

 22. hihi leuke tag om te lezen! Ik ben ook zo slecht in kort maar krachtig ;) Als ik niet uitkijk, schrijf ik zo heel epistels. Herkenbaar om niet te kunnen doen wat je graag zou willen doen, omdat het lijf niet mee werkt. Negativiteit ben ik ook echt allergisch voor en nat brood? Ugh! Dat is ook niks voor mij haha. Ik ga hem overnemen! Waarvoor ik een zetje in de goede richting moet hebben, aangeven waar ik mee zit. Hoe open ik ook ben, als ik me echt niet fijn voel, vind ik het moeilijk om een ander daarmee te belasten. Toch beter om het wel te doen, zodat mensen me kunnen helpen. Zou het zelf ook willen weten als een ander het mij vertelt!

  • Leuk dat je hem gaat overnemen! Ik ben benieuwd naar jouw antwoorden. Aangeven waarmee je zit is inderdaad zo belangrijk. Wel goed dat je je beseft dat je dit soms zo lastig vindt.

Geef een reactie

Your email address will not be published.

*

CommentLuv badge

© 2023 AroundSan

Theme by Anders NorenUp ↑