My Way of Exploring

Q&A antwoorden #2 | Mijn grootste droom, blogdoelen en mijn favoriete plek

antwoorden2
Het is tijd voor de het tweede deel van antwoorden van de Q&A! Opnieuw zijn het stuk voor stuk weer erg leuke vragen die ik heb gekregen. Ik vind het super leuk om over jullie vragen na te denken, dus ik heb me wel vermaakt tijdens het beantwoorden. Staat jouw vraag er dit keer bij?

Lena:
Ik vraag me wel af wat je zou kiezen: nooit meer Facebook of nooit meer Youtube?
Nooit meer Facebook. Facebook is meer een social media kanaal waarop ik een beetje op de hoogte word gehouden over van alles en nog wat. Op YouTube heb je zó veel video’s om te kijken, je raakt daar echt nooit uitgekeken volgens mij!
Wat was je motivatie om te beginnen met bloggen?
Ik heb altijd het idee gehad dat ik in mijn schulp zat en anderen nooit vertelde over de dingen die mij echt heel leuk zou lijken om te doen. Schrijven is iets waar ik vroeger al veel mee bezig was, en in combinatie met opgedane ervaringen nu op latere leeftijd vond ik dit een goede combinatie om een blog te starten. Op deze manier kan ik mijn opgekropte creativiteit van al die jaren uiten. Met succes, want ik voel me er top bij en haal er veel positieve energie uit!

Nina:
Wat zijn je blogdoelen?
Mijn blogdoelen… Ja, dat is een goede. Op nummer één staat dat ik er vooral veel plezier uithaal. Daarnaast hoop ik dat ik steeds meer bezoekers krijg en dat mijn blog groeit. Dat zou ik echt fantastisch vinden!
En wat heeft bloggen jou gebracht?
Dat ik mijn echte ik laat zien aan anderen. Vooral in mijn omgeving merk ik dat mensen mij ineens anders zijn gaan zien ofzoiets, ik weet niet echt hoe ik het moet uitleggen. Ik heb zelf ook het idee dat ik eindelijk iets ‘kan’, al is dit een achterlijke gedachte vind ik zelf. Ik kan wel meer dingen natuurlijk, maar dit is nu wel een echte hobby van mijn geworden en het succes van mijn blog had ik nooit verwacht! Verder zorgt het bloggen dat ik positieve energie er van krijg en elke keer een glimlach op mijn gezicht heb bij elke mail die ik krijg omdat er een nieuwe reactie is geplaatst. En niet te vergeten: mijn zelfwaardering is groter geworden!

Eline:
Welk beroep wil je later uitoefenen en bij welke organisatie. Droomberoep en reëel beroep.
Lastig, want dit weet ik echt nog niet. Heb geen flauw idee nog wat ik wil en waar ik zou willen werken. Wel ben ik er de afgelopen maanden achter gekomen dat ik mijn opleiding Toegepaste Psychologie in combinatie met schrijven wel een interessante combinatie vind.
Je bent volgens mij al aardig lang samen met je vriend. Wat zijn jullie gezamenlijke levensdoelen?
Dat klopt! We zijn 5,5 jaar samen nu. Wat we allebei erg belangrijk vinden is dat we kunnen doen wat we leuk vinden, een gezond leven hebben en mooie plekken ontdekken op de wereld.
Je houdt veel van reizen. Je vriend van filmen. Ik zie daar een match. Ik denk dat jij best voor de camera a la Floortje Dessing kan. Misschien eerst in eigen land bijzondere plekken op zoeken qua steden dorpen en natuur. Op Youtube en Fb of iets. Als tv dat oppikt, BNN, ofzo,. Wie weer! Wat zouden jullie daarvan vinden?
Haha, ik moest hier wel even om lachen. Ik zou het geweldig vinden, eerlijk is eerlijk. Al weet ik niet of ik zo goed in presenteren voor de camera ben, want dat heb ik nog nooit gedaan!

Saskia:
Ik ben wel benieuwd naar een goede en slechte eigenschap van jou!
Een goede eigenschap is dat ik (denk ik!) goed kan luisteren naar anderen. Een slechte eigenschap van mij is dat ik redelijk snel over mijn grenzen heen ga omdat ik soms iets te gemakkelijk over mijn gezondheid denk.
En naar welk land je absoluut nog eens toe wil en gezien moet hebben?
Ik wil heel graag eens naar de Seychellen en Madagascar, zoals je in het vorige deel al hebt kunnen lezen. Nu schiet me te binnen dat ik ook absoluut nog naar de Cook Eilanden wil, in combinatie met Australië (Quokka’s!) en Nieuw Zeeland.

Debby:
Stel je mocht een actrice vervangen in een film en die film zou speciaal voor jou opnieuw gemaakt worden. Welke film zou dit dan zijn?
Poeh, ik ben niet echt een film kijker, dus deze vraag vind ik best lastig. Mijn vriend maakt altijd grapjes over dat ik wel de dokter (Sara) zou kunnen zijn in Prison Break. Laat ik daar dan maar gewoon voor gaan!

Sas:
Wat is je favoriete plek om te zijn?
In de natuur is het al snel goed. Ik heb niet echt een specifieke plek, maar als ik maar natuur om mij heen heb en warmte.
Welk boek is een echte aanrader volgens jou?
Wat is je grootste droom?
Al reizend, bloggend en helpend de wereld verkennen en natuurlijk gezond en gelukkig zijn met mijn vriend, familie en vrienden!

Caroline:
Wie is je grote inspiratie voor je blog en persoonlijk?
Oei, dat is een goede vraag! Eigenlijk inspireert van alles mij, zowel op blog gebied als persoonlijk gebied. Het antwoord is dus: heel veel mensen, en niet specifiek één persoon eigenlijk.

Angelique:
Wat doe jij op een moment dat je, je onzeker voelt?
Er over praten en/of het opschrijven waar ik me onzeker over voel. Maar er over praten is het beste hulpmiddel voor mij!
En wat is volgens jou een echte vriendschap?
Iemand die je nooit in de steek laat, ook als je zelf soms niet in staat bent om veel contact te zoeken. Ook vind ik wederzijdse interesse in elkaar heel belangrijk, blij kunnen zijn voor elkaar en dit ook uiten en betrouwbaar zijn.

Logophile:
Zou jij je nog zonder je blog kunnen leven?
Ik mag hopen van wel! Natuurlijk zou ik zonder mijn blog nog kunnen leven, maar of het leuk is is een tweede. Het bloggen voegt namelijk zó veel toe aan mijn leven, dat ik het heel lastig zou vinden als ik het niet meer zou kunnen doen.
Wat vind je het leukste aan het bloggen?
De reacties die ik krijg op de dingen die ik schrijf. Dat maakt mijn dag altijd nóg stralender dan hij al is! En als hij niet stralend was, dan wordt het dat wel door de lieve reacties.

Justine:
Wat is je favoriete Disney film?
Stiekem zocht ik zojuist een lijst van alle Disney films op, hihi. Peter Pan vond ik altijd super spannend en leuk om naar te kijken. Maar ook zie ik Winnie the Pooh er tussen staan, waarvan ik niet wist dat het van Disney is. Winnie the Pooh was mijn jeugdheld! (Waarom? Dat weet ik niet meer…)
Als je een snoepje zou zijn, welke zou je dan zijn en waarom?
Spekkies, want daarmee kun je fluffy bunny doen en daar heb ik een paar keer flink hard om moeten lachen. :’)

Eva:
Wat doet het bloggen met je prive leven?
Iets super leuks! Ik krijg regelmatig van mensen reacties en dat vind ik echt ontzettend leuk. Ook heb ik het idee dat mensen mij door mijn blog beter leren kennen, en dan heb ik het dus over de mensen die dichtbij mij staan. I don’t know why, maar zo voelt het op een of andere manier.

Heb je deel 1 gemist? Klik dan hier! Ik vond het ontzettend leuk om al jullie vragen te beantwoorden. Hopelijk vonden jullie het leuk om al mijn antwoorden te lezen en op die manier meer over mij te weten te komen. :)

Wat is jouw grootste droom?

38 Comments

 1. Lizzy

  Wat een mooi blogdoel! Dat moet iedereen als blogdoel hebben: er plezier in hebben! En chubby bunny wil ik ook nog een keer gaan doen! Ik hou van spek en spelletjes haha! :p Wat heb je veel vragen gekregen, leuk hoor!
  Lizzy onlangs geplaatst…Film reviews: De Ontsnapping, Walking On Sunshine & meer

  • Sandra

   Haha, je moet dat zeker eens doen! Je ligt in een deuk. Het waren inderdaad super veel vragen. Tof!

 2. Nesrin

  Wat een leuke vragen en heel leuk beantwoord.
  De vraag van Debby is heel origineel.
  Nesrin onlangs geplaatst…Zelfgemaakte Tony’s melk karamel zeezout chocolademelk

  • Sandra

   Vind ik ook!

 3. Desiree

  Wat super leuk om te lezen en om jou zo een beetje beter te leren kennen! En wow! Al 5,5 jaar samen! Dat is best lang, haha! Ik zeg doen! Maak samen mooie reis filmpjes!
  Desiree onlangs geplaatst…My Story – Soms moet je afscheid nemen

  • Sandra

   Jaja, de tijd vliegt. Haha! En die reisfilms z po uren wel tof zijn ja. Even dromen…..

 4. Carolien - On a Healthy Adventure

  Zo leuk om al je antwoorden te lezen! Bloggen is toch een leuke hobby eh, het zou een beetje ‘eenzaam’ voelen zonder. Fantastisch om de reacties te lezen, dat maakt al het werk dat je er in steekt ook waard ;)
  Carolien – On a Healthy Adventure onlangs geplaatst…Recept // Rijstmix met kip

  • Sandra

   Het zou zeker eenzaam voelen zonder blog. Het is een toffe hobby geworden!

 5. Nienke

  Zo leuk om te lezen. Dit is één van mijn favoriete artikelen omdat je bloggers zo echt een beetje beter leert kennen.
  Mijn droom is om uiteindelijk van het schrijven mijn werk te maken en vooral lekker veel te reizen. :)

  • Sandra

   Vind ik ook altijd! Enneh, in die droom kan ik me vinden hoor. :)

 6. Stephanie

  Ah wat leuk om dit te lezen zeg! Fijn dat je zoveel plezier haalt uit het bloggen en dat je om je heen ook zoveel leuke reacties krijgt :)
  Stephanie onlangs geplaatst…Outfit inspiration – Herfst

  • Sandra

   Dat is zeker fijn! Toch hoop je altijd wel dat je leuke reacties krijgt van mensen om je heen. Gelukkig is dat zo!

 7. debby

  Ah wat leuk dat je mijn vraag beantwoord hebt en wat heb jij een mooie vragen gehad en antwoorden gegeven zeg.
  debby onlangs geplaatst…Materiële zaken: Planten die ik wil

  • Sandra

   Ofcourse heb ik jouw vraag beantwoord! :)

 8. Anne-Sterre

  Leuk, vind de laatste vraag ook een goede. Stiekem doet bloggen meer met je privéleven dan je zou denken, bij mij althans.
  Anne-Sterre onlangs geplaatst…Shoplog | Tot zover het shopverbod

  • Sandra

   Dat is zeker waar!

 9. saskia

  Altijd leuk om deze vragen te lezen. Leuk dat je zoveel van reizen houdt en om te lezen wat je zo aanspreekt in het bloggen.
  saskia onlangs geplaatst…Met onze baby in een caravan rondreizen: een vrij leven

  • Sandra

   Tof om te horen dat je het leuk vond om dit artikel te lezen!

 10. Britt

  Wat leuk om te lezen!

  • Sandra

   Leuk om te horen Britt! :)

 11. Sax and the Pretty

  En nu ook vloggen? ;) x
  Sax and the Pretty onlangs geplaatst…YSL Touche Éclat – het concealen van de herfst

  • Sandra

   Haha, nou dat weet ik nog niet. Vind in ieder geval video’s al deze maken wel heel leuk!

 12. BySilke

  Leuke dingetjes weer :D Dat van je vriend die filmt en jij als presentatrice of gewoon, schrijfster enzo, dat zie ik echt nog gebeuren hoor! En welk droomkoppel trouwens, ik kan echt niet wachten om jullie te blijven volgen. En ik ga er altijd blij om zijn dat ik je volgde toen je blog nog heel wat kleiner was :D Toffe antwoorden weer, je doet me echt twijfelen om mijn blog openbaar te maken! :)
  BySilke onlangs geplaatst…Engeland & Wales 2015 | Dag 5: Naar St. Davids & Aberystwyth en een overnachting terug in de tijd.

  • Sandra

   Haha, het idee is grappig ja. We moeten er zelf ook wel om lachen. Maar tof zou het wel zijn natuurlijk! Wat houd je nog tegen om je blog openbaar te maken? Gewoon doen. Echt waar! Iedereen zal het juist super tof vinden. :)

 13. Lysanne

  Erg leuk om te lezen!
  Lysanne onlangs geplaatst…♥ Fotoverslag Barcelona # dag 5 ♥

  • Sandra

   Tof om te horen Lysanne!

 14. floor

  Wat leuk om te lezen<3
  floor onlangs geplaatst…How To: Meer Water Drinken

  • Sandra

   Mooi dat je het leuk vond om mijn antwoorden te lezen. :)

 15. Simone

  Ik ben zo blij voor je dat het bloggen je zoveel goeds heeft gebracht. je bent ook echt een sprankelende meid. En ik vind je altijd zo leuk en spontaan en samen met je vriend! Je doet me altijd een beetje aan mezelf denken en dat vind ik leuk! :D Ik ga ook snel over mijn grenzen, maar het leven is veel te leuk en te mooi om bij de pakken neer te zitten. Ik wil ook meer gaan reizen en genieten van het leven! Want je leeft maar een keer, toch! Ik vind het super tof dat je vriend het ook leuk vind om lekker te filmen en op reis te gaan. Mijn vriend is echt een huismusje, dus die moet ik af en toe motiveren haha. Maar hij begint t te leren ;)
  Simone onlangs geplaatst…Winactie | Win een droom- en verwenpakket!

  • Sandra

   Ah Simone, wat een lieve woorden. Ik zie mezelf niet als een sprankelend iemand, dus ik vind het bijzonder om dat te horen. Ik vind jouw plannen en enthousiasme om te reizen ook zo leuk aan jou. Lekker positief en gewoon doen! De positieve energie die je er van krijg is gigantisch, dat weet ik zeker. :)

 16. Ysanne

  Haha wat een leuk idee van Eline, zo had ik er nog helemaal niet over nagedacht! Het zou inderdaad ideaal zijn als jij vóór de camera stond en je vriend overal met je mee kon. Leuke vragen weer!
  Ysanne onlangs geplaatst…KIJKVOER #3 | 5 X NIEUWE NETFLIX SERIE AANRADERS

  • Sandra

   Haha, wie weet! :’)

 17. Marjolein

  Vond ik dus serieus erg leuk om te lezen, dit!
  Marjolein onlangs geplaatst…Ruzie

  • Sandra

   Yeah, dat is mooi!

 18. Annelies

  Jaaa, leuke vragen en leuke antwoorden weer. Ik vind dot soort posts zó leuk om te lezen. Op deze manier leer je de persoon achter het blog toch een beetje beter kennen.
  Annelies onlangs geplaatst…En de winnaar is…

  • Sandra

   Ben ik helemaal met je eens. Vind het zelf ook altijd leuk om meer te weten te komen over de persoon achter de blog. :)

 19. Jonne

  Wat een leuke antwoorden op de vragen :)
  liefs. Jonne
  Jonne onlangs geplaatst…Herfstvakantie Plannnen

  • Sandra

   Leuk om te horen! Heb m’n best gedaan om er wat leuks van te maken. :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

© 2024 AroundSan

Theme by Anders NorenUp ↑