My Way of Exploring

Photo Diary #89 | Keihard studeren, boos & vakantie inspiratie opdoen

photo diary 89
De eerste week van januari vloog weer voorbij. Een week vol nieuwjaarswensen, keihard studeren, proeftoetsen maken tot ik er gek van werd, mooie zonsondergangen, twee series, vakantie inspiratie opdoen (YAY!), een portie boosheid… Ook was eindelijk de ‘happiness planner’ bij de Hema weer op voorraad, dus die moest ik natuurlijk gelijk meenemen. Hoe begon jouw 2017?

Zondag
20170101_000724
1 Januari! Ik begin deze diary met dezelfde foto als dat ik de vorige diary heb afgesloten: vuurwerk! Zoals je vorige week al hebt kunnen lezen konden we met onze hele vriendengroep bij iemand thuis oud&nieuw vieren en was dat erg gezellig. Ik om half 4 in bed, da’s een mooie tijd toch?
20170101_132427
Op nieuwjaarsdag hoort natuurlijk elkaar een gelukkig nieuw jaar wensen én mijn zus was jarig! Zij kwamen gezellig bij ons wat drinken. Noah was zo ondeugend om de hele doos met duplo gelijk om te gooien (wat een pokken herrie maakt haha) en daar heel ondeugend bij te kijken. Zie je die grijns? :’) Daarna gingen Pat en ik nog naar zijn familie toe.
20170101_161120
Aan het eind van de middag reden Pat en ik naar het nieuwe huis van een vriend van ons. Daar hadden wij oud en nieuw gevierd en we hielpen even met schoonmaken. Daarna deden we voordat we naar huis gingen nog met z’n 6en een theetje. :)

Maandag
20170102_155032
Het was tijd voor een wandeling! Ik trok mijn ‘wandelschoenen’ aan en ging een stuk wandelen over de boulevard met mijn vader.

Check deze prachtige zonsondergang! Wat hadden we een geluk om precies op dit moment op de boulevard te lopen. :D
20170102_175019
Eenmaal thuis was ik verkleumd en ging ik met mijn fleecevest aan een meloen weg werken.
20170102_232257
Ik keek Dirk Gently’s af. Ik ben super benieuwd naar seizoen 2! Die komt dit jaar als het goed is uit. :)
20170102_213529
Ook heb ik nog geleerd en deed ik wat proeftoetsen.

Dinsdag
20170103_153016
Ik blijf kwakkelen, echt om knetter gek van te worden. Mijn voorhoofdsholtes vinden het érg leuk om mij te pesten. Gelukkig pepte mijn mok mij een beetje op. Daarom maakte ik deze foto ook. Hij ziet er zo grappig uit met die oortjes, haha.

Woensdag
20170106_222459
De peren zijn nu zo lekker! Wel deze soort trouwens, die vind ik echt het lekkerst. Ook als ze hard zijn zijn ze zoet!
20170103_220619
Ek heb vooral weer gestudeerd natuurlijk.

Donderdag
20170105_135740-001
Het dieptepunt van deze week was vandaag. Met ’s nachts migraine te hebben gehad was ik op z’n zachts gezegd een beetje gesloopt, had dus geen oog dichtgedaan (ik ben zelf ’s middags ZITTEND in slaap gevallen tijdens het leren, voor het eerst in mijn leven), vond m’n haar niet mooi, zat er mentaal ook doorheen… Genoeg gezanik dus. Een wandeling door duin zorgde voor wat ontspanning tussen het leren door, wat wel fijn was.
img-20170105-wa0001
Een Whatsappje van mijn ouders met de vraag of deze wokgroenten lekker zijn. Maar natuurlijk! :D
20170105_223246
Mijn vriend kwam nog en we deden op internet inspiratie op voor onze vakantie. ZO LEUK! Toen hij weer weg was dook ik weer met mijn hoofd in de proeftoetsen, wat overigens best goed ging. Ik had van de 11 hoofdstukken allemaal voldoendes gehaald.

Vrijdag
20170106_135657
Op naar mijn tentamen in Leiden. Waarom ik verschrikt kijk weet ik niet, ik denk omdat de zon zo enorm achter mij vandaan kwam. Haha.

20170107_201002
Hier hoef ik verder niks aan toe te voegen. Fuck dit. 1 vraag, één.
20170106_162207
Mijn ouders namen mij mee naar Hoofddorp zodat ik m’n gedachten kon verzetten, wat overigens niet lukte. Check wat een puinhoop het was in de Zara, op alle tafels was alles zo neergekwakt. Ik was snel weer weg en had totaal geen zin om te winkelen.
20170107_150521
Ik kon wel wat ‘happyness’ gebruiken en EINDELIJK hadden ze de happiness planner bij de Hema. Gelijk gekocht dus!
20170106_181521
Tonijn, jum! Wie vind het nog meer lekker om dit zo uit een blikje te eten? Ik ben overigens wel kieskeurig, want ik vind een tonijn moot veeeeeel lekkerder dan tonijn stukken. Bij een moot heb je tenminste lekker grote stukken en veel smaak. :)
20170106_231100
Ik keek de tweede aflevering van The OA. Nu begin ik er echt in te komen! De eerste aflevering was een beetje vaag allemaal, maar na de tweede was ik gelijk enthousiast en wilde ik gelijk verder kijken.
20170106_211702
Ook was ik ter ontspanning weer aan het zoeken naar waar Pat en ik naar toe kunnen gaan. We komen steeds weer een stapje verder. :)

Zaterdag
20170107_125014
Wanneer je broodje he-le-maal vol met pitjes zit. AAAH! <3
20170107_172814
Mooie nieuwe roosjes in huis!

Vandaag ga ik eerst lekker ontbijten met mijn ouders bij La Place zodat ik daarna weer volle bak kan studeren met een volle maag. Gelukkig kon ik al gelijk een plekje voor maandag reserveren dus ik ga hem morgen gelijk herkansen. Duimen jullie voor me? Mweh, ik had echt het idee dat hij best goed ging. Pfff, ik ben zo boos dat het nét één vraag scheelde en blegh, gewoon ook het idee dat er de laatste tijd niks mee zit. Ik heb er niet zo’n behoefte aan om alles open en bloot op mijn blog te zetten, maar laten we het er op houden dat ik niet zo lekker in mijn vel zit. Maarja, we gaan er deze week weer voor! Ik hoop echt dat ik morgen minimaal een 5,5 zie staan als resultaat en dat ik eindelijk dit tentamen kan afstrepen. En ook ga ik deze week voor een betere gezondheid, want dat wil echt nog niet de goede kant op. Ik hoop dat ik volgende week een vrolijke diary online kan zetten!

Wat trouwens chill is is dat ik dit jaar voor het eerst geen gevoel van leegte ervaar. Normaal gesproken zijn de eerste dagen/weken na 1 januari echt niet leuk, maar nu heb ik hier ineens geen moeite mee. Gelukkig! Ik las op een aantal blogs dat mensen hier nu wél last van hebben. Misschien een tip: lekker bezig zijn, uitkijken naar leuke dingen en voor elke dag doelen opstellen, ook al zijn ze klein. Helpt echt, heb ik nu ervaren. :)

Fijne zondag lieve allemaal!

Welke serie volg jij momenteel? 

17 Comments

 1. Silke

  Hihi, dat je op nieuwjaarsdag nog zoveel op bezoek kon gaan! Ik was echt helemaal gesloopt van eens een nacht heel erg door te trekken; ik lag dan ook al om 18u30 in m’n bedje, haha. Noah is toch eigenlijk wel een rakker he! Maar volgens mij ook echt een prachtkereltje, zo leuk om te zien :) Wel spijtig van je examen, San :( Zo’n hoge slaaggrens?! Is dat altijd zo in Nederland? Want da’s toch echt wel heel hoog, nee?! Hoe dan ook, dat cijfer betekende niet dat je het niet kon hé, integendeel <3 Morgen beter, komt wel goed San! & hé, als er iets is of je wil met iemand praten dan mag je altijd een berichtje sturen :) Dikke knuffel!
  Silke onlangs geplaatst…Mijn week in foto’s #86 | Studeren (& de nodige ontspanning)

 2. Eline

  Wat vervelend dat je nu niet zo lekker in je vel zit. Hopelijk gaat je herkansing wel heel goed en ga je hem nu wel halen! Je kunt het zeker!

 3. Nienke

  Superfrustrerend van je tentamen zeg! Dan kan je nog beter een dikke onvoldoende scoren dan één vraag missen. Maar dat komt morgen vast helemaal goed!
  Ik ben heel benieuwd naar The OA! Hoor er heel wisselende vragen over maar het lijkt me wel heel interessant. Wij kijken nu The 100, staat ook op Netflix. Vond het eerste seizoen heel leuk en spannend maar nu tegen het einde van het tweede seizoen wordt het een beetje onrealistisch en langdradig. Wel een leuke serie als je van avontuur/overleven houdt. :)
  Nienke onlangs geplaatst…Happy 2017 | Een persoonlijke terug- en vooruitblik

 4. Anke

  Aah, balen dat je zo veel hebt geleerd en dan toch net niet die voldoende hebt gehaald! Ik weet zeker dat het maandag wél goed komt.
  En met die leegte die je altijd voelde in de eerste weken van januari: heel herkenbaar! Ik heb dat nu ook niet meer heel erg, maar dat komt vooral omdat ik heel druk ben met leren en alles.

 5. Roos

  Ah wat balen zeg van je toets! Maar dat gaat morgen vast helemaal goed komen :)

 6. Nesrin

  Oh wat balen van die ene vraag. Ontzettend klote.

  Januari is inderdaad een lege maand, maar des te meer reden om dit goed te vullen toch? Ik wens je veel succes met je opleiding. Kop op!

 7. Marijke

  Die beker met die vos erop, zo leuk! Knap trouwens dat je een hele meloen kan wegwerken haha beste bak vol! Dat je je tentamen op 1 punt na niet haalt is echt te erg voor woorden. Liever helemaal zakken dan op 1 vraag. Zo erg!

 8. Laura | lajoiedevivre

  Ik zit ook met mijn neus in de boeken… Het loopt maar niet vlotjes, dus vrees ervoor. -Superrot van je tentamen, maar laat je niet ontmoedigen! Als je 27 kunt halen, kun je volgende keer zeker 28 halen! En die happiness planner, wat een schattig ding is het :)

 9. Nina Simplynspecial

  Ik duim heel hard dat je je herkansing wel gaat halen! Hopelijk helpt dat :) Echt frustrerend dat het net 1 puntje scheelde :( Ik wil die happiness planner eigenlijk ook nog, bij ons steeds uitverkocht. Meh!

 10. Anne-Sterre

  Ik voel je boosheid over dat tentamen helemaal. Snap dat ze ergens een grens moeten trekken, maar één fout te veel klinkt altijd zo oneerlijk vind ik.

  Bij mij verdwijnt zin om te shoppen ook altijd helemaal als het zo’n chaos is, dan hoeft het meteen niet meer :’)

  Leuke dierenmok trouwens!

 11. Demi | StudioKOOK

  Wat een super leuke mok! Waar komt die vandaan? Ik ken iemand die daar heel blij mee zou zijn.. ;)
  Demi | StudioKOOK onlangs geplaatst…Appelplaatcake

 12. Anne

  Aah wat is dat vervelend zeg, op 1 vraag niet slagen. Jammer genoeg ook heel herkenbaar :( Ik wens je super veel succes voor vandaag, jij kan dit!

 13. Bente

  He wat irritant, 1 vraagje te veel fout. Heel veel succes vandaag! Ik ga voor je duimen dat het dit keer meer mee zit :).

 14. Jorinde

  Ahh wat balen van je tentamen! Ik vond het op school ook altijd het zuurst om iets te halen met een 5,3/5,4. Heel veel succes vandaag! Je kan het!

 15. sammie

  Wat balen dat je het op 1 punt na niet gehaald hebt!
  Die Zara ziet er wel heel slecht uit, wat een zooi! Zo zou ik ook geen zin hebben om te winkelen.

 16. Kim

  Aah shit zeg dat je het niet gehaald had op 1 punt na… Hopelijk ging het gisteren beter! Hahaha ik vond duplo altijd zooo leuk toen ik klein was!

 17. Kim

  Aaah, wat superzuur van je tentamen… Kan me voorstellen dat je daar bizar hard van baalde en ik baal met je mee! Ik vond dat ook altijd zo k*t van tentamens eh… Had je goed geleerd dacht je, haalde je een 5,3 of een 5,4. Geef mij dan gewoon maar een 3, dan weet ik dat ik je gewoon totaal niet goed had voorbereid blijkbaar. Dit is echt zo van: Oké, je kan het wel, maar er is iets toch niet helemaal goed gegaan. En wat een zooooitje bij de Zara. Dan kun je ook niet echt lekker je hoofd leegmaken als het zo’n bende is. En jouw wandelroutes zijn echt goaaals, haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

© 2023 AroundSan

Theme by Anders NorenUp ↑