My Way of Exploring

Photo Diary #8 – 5 jaar samen, zonnen en Amsterdam

Diary 8
Deze week was ik 5 jaar samen was met mijn lieve vriend, heb ik lekker genoten van de zon en heb ik veel kunnen doen voor het tentamen die ik volgende week heb. De afgelopen week is  voor mijn gevoel weer in een sneltreinvaart voorbij gegaan. Er staan weer een lading foto’s klaar die een kijkje in mijn leven geven!

➼ Zondag
wraps kip pesto
Ik voelde me helemaal niet lekker deze dag. Ik heb lang in bed gelegen en blogs gelezen van andere bloggers, altijd leuk! ’s Avonds kookte ik voor mijn vriend: wraps met een kip/pesto/groente prutje.

➼ Maandag
neefje creche boze wolf sprookjesboom tas

Tussen het studeren door haalde ik mijn neefje op van de crèche. Hij heeft wel een angstaanjagende ‘boze wolf’ tas hè? Haha, echt een eng ding.
vlog week van de teek lisanneleeft
Een beetje afwisseling tussen het studeren door: de eerste vlog kijken van Lisanne. Ze vlogt een week lang in verband met de week van de teek. Mooi om te zien hoe ze geniet van de kleine dingen en alles wat ze kan doen op een dag!
ah biologische worteltjes
Ik at vandaag alleen en had geen zin om te koken. Dan eet ik altijd van alles en nog wat bij elkaar. Een potje bio worteltjes is dan altijd wel makkelijk en lekker.

➼ Dinsdag
spelteierkoeken van maanen katwijk
Lekker een spelteierkoek in de pauze bij mijn zus haar bedrijf! Altijd weer genieten dit. :-)

katwijk sluisweg koningsdag vlaggetjes
Terug naar huis liep ik in het stralende weertje door deze versierde straat. Koningsdag is al in zicht natuurlijk.
hema asperges
Jeej, er zijn weer asperges! Dit vind ik zó lekker. En dan gewoon lekker puur, hmmm.

➼ Woensdag
la place ontbijt
Een heerlijk ontbijtje weer bij La Place natuurlijk. Lekker! Dit is een goede bodem zodat ik energie heb om te gaan leren.
tuin zonnen
Ja, ik weet het… Dit ziet er raar uit. Omdat ik Raynaud heb heb ik veel last van bevroren (ja, zelfs in de zomer) handen en voeten. Het was nog te koud om zonder sokken aan te zonnen, dusja… Dat maar mét! Haha. Voor de rest heb ik de hele dag gestudeerd.
ananas haar hair pineappleIk kwam dit tegen op Instagram. Ik moest hier wel even om lachen hoor. Een ananas-kapsel, hoe verzin je het…

➼ Donderdag
Patrick Sandra
Het was een speciale dag, want Pat en ik waren namelijk 5 jaar samen! Wow, dat klinkt lang. Ik ben echt gelukkig met zo’n lieve leuke vriend! Deze foto is trouwens afgelopen kerst genomen. Ik blijf ‘m leuk vinden! Oh, en hij is niet grijs hoor, dat is de filter die over de foto zit. Ik kon de originele zo snel niet vinden dus ik besloot deze maar gewoon te gebruiken.

nike janoski hacky sack
We gingen gezellig een dagje samen naar Amsterdam. Hier wachtte ik op de bus. Brrr, het was toch iets kouder dan ik had gedacht. Gelukkig had ik mijn winterjas aangedaan.
urban outfitters
In de Urban Outfitters zijn altijd zúlke leuke boekjes te vinden! Hier kan ik met gemak wel een tijdje rondneuzen.
urban outfitters
En ze hadden (links) een veren sieraden standaard en (rechts) een pakketje waarmee je je eigen thee kan maken. Super leuk!
Rembrandtplein Amsterdam
Op het Rembrandtplein stonden allemaal buitenlanders selfies te maken bij de standbeelden. Is wel vermakelijk om te zien, haha!
20150416_160446-001
Op de foto met de bloesem op het Rembrandtplein, yeah.
pizza donatello's leiden
Als afsluiting van deze leuke dag gingen we pizza eten bij Donatello’s! Oh wat erg, sinds dat ik blog verschijnen er regelmatig foto’s dat ik uiteten ben geweest. Dit is echt toeval, want normaal ga ik helemaal niet zo vaak uiteten. Uhh, niet dat ik het erg vind dat het de afgelopen weken wél zo was… :-)
zonsondergang katwijk boulevard
Op de terugweg zag ik in de  bus nog deze mooie zonsondergang. Kijk die lucht eens dan!

➼ Vrijdag
toegepaste psychologie hersenen ontwikkelingspsychologie
’s Nachts kon ik niet goed slapen omdat ik erge maagpijn had. Ik had een pijnstiller ingenomen waar mijn maag blijkbaar niet goed tegen kan, dus vandaar. Die tijd dat ik dan wakker lig besteed ik dan liever aan iets nuttigs. Ik besloot om me te gaan verdiepen in de hersenen en het zenuwstelsel.
meloen galia
Gelukkig werd ik alsnog op een normaal tijdstip wakker zonder dat ik moe was, dus dat was wel prettig. Ik ontbeet met een schaal galia meloen tijdens het leren. Dat is voor mij echt energie-voedsel.
v-tech liedjesboek
Mijn twee neefjes zijn er altijd op vrijdag overdag. De jongste showde me een liedjes boek. Even gek doen en dansen, haha.
ted
Voordat ik ging slapen had ik de Netflix app gedownload op mijn telefoon. Ik keek nog een aflevering TED over werk en privé gescheiden houden.

➼  Zaterdag
sandra tuin zonnen
Heerlijk in het zonnetje! Even later deed ik mijn vest uit, want het was heerlijk in de tuin. Uiteraard weer met studieboeken in de zon, want de samenvattingen moeten ook gemaakt worden.
20150418_152706-001
Mijn ouders waren naar een biologische markt geweest hier vlakbij. Ze kochten daar dit heerlijke oerbrood. De graansoort is een voorloper van spelt, maar ik ben kwijt hoe het nou ook alweer precies heette. Het was in ieder geval lekker!
hapjes
Ik ging naar de verjaardag van mijn neefje. Mijn oudste neefje werd vrijdag alweer 8 jaar! Dat betekent dus dat ik acht jaar geleden voor het eerst tante werd. Kleine neefjes worden snel groot!
katwijk boulevard strand witte kerk
’s Avonds liep ik nog een stuk over de boulevard. Precies tegen de wind in, en jeetje wat stond er een harde wind zeg. Wel fijn dat het nu nog zo lang licht blijft trouwens. Daarna dook ik weer de boeken in en ben ik niet meer weggeweest. De tijden dat ik me goed voel wil ik zo veel mogelijk besteden aan het tentamen die er aan komt.

Deze lazy sunday zal voor mij niet zo lazy worden. Ik moet nog hard aan de bak voor het tentamen die ik aanstaande donderdag heb. Gelukkig loop ik tot nu toe op schema. Mijn vriend komt vandaag ook, dus dan chillen we ‘m voor de tv! Dus een beetje lazy is eigenlijk wel op zijn plaats, haha. Iedereen een fijne zondag toegewenst!

Heb jij een fijn weekend (gehad)?

11 Comments

 1. Ysanne

  Wat leuk dat je tante bent! Heel schattig :) Volgens mij hebben wij dezelfde winterjas zover ik hem spot op je foto haha. En wat een mooie foto van jou en je vriend trouwens, gefeliciteerd met jullie 5 jaar!
  Ysanne onlangs geplaatst…10 X T-SHIRTS WAAR JE VROLIJK VAN WORDT

  • Sandra

   Dankjewel! Dat zou best kunnen, haha. Ik heb hem bij de Bershka gekocht, jij ook? :-)

   • Ysanne

    Haha, nee dan is hij toch niet hetzelfde. Maar goed, had gekund want je ziet dit soort jassen best veel!
    Ysanne onlangs geplaatst…NEE ZEGGEN TEGEN DE KAPPER

 2. Chloe Sterk

  Hele leuke post X
  Chloe Sterk onlangs geplaatst…YELLOW TROUSERS

 3. Charissa

  Wat zijn jullie een onwijs mooi en lief stel zeg! Gefeliciteerd :-) Je week ziet er erg leuk uit. XX
  Charissa onlangs geplaatst…Lady Goldapple in Amsterdam… + I Burned myself | Lady Goldapple

  • Sandra

   Dankjewel!

 4. Inge

  Prachtige foto van jou en je vriend zeg! Leuk overzichtje, ik kan ook echt niet wachten tot de asperges weer volop in de winkel liggen! Leuke blog, ik volg je nu via bloglovin! XO
  Inge onlangs geplaatst…GET YOUR FREAK ON TAG

  • Sandra

   Dankje! Bij de Hema liggen ze al in de winkel. Wat leuk dat je me volgt! Ik zal ook eens een kijkje nemen op jouw blog. :-)

 5. come-moda

  Gefeliciteerd met het 5 jarige jubileum. Leuke foto’s!
  come-moda onlangs geplaatst…Photo Diary: Kiko & Cocktails

  • Sandra

   Dankjewel! :D

 6. RobertDaf

  Be familiar with more about http://dogs-metronidazole.beep.com/#order-metronidazole-discount cheap

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

© 2023 AroundSan

Theme by Anders NorenUp ↑