My Way of Exploring

Photo Diary #7 – Pasen, nieuwe hardloopschoenen en Den Haag

Diary 7
Vandaag is het tijd voor alweer de zevende Photo Diary. Ik heb een fijne week gehad waarin ik veel leuke dingen heb gedaan! Aan het eind van de week heb ik zelfs zonder jas in de zon gezeten. Heerlijk! Kijk je weer mee naar de foto’s die ik deze week heb gemaakt?

◊ Zondag 1e Paasdag
lente krokus
1e Paasdag… En wat voor één?! Het zonnetje scheen heerlijk en de lucht was mooi blauw. Kijk die mooie krokus eens!
Katwijk sportpark de krom hockeyclub catwyck
Ik heb die dag maar liefst twee keer gewandeld. In Nederland moet je optimaal profiteren van goede dagen, haha.
wokgroente teriyaki saus noodles udon
We hadden heerlijk gekookt. Mijn vriend en ik zijn gek op wokgroente, udon noodles en teriyaki saus. Een heerlijke maaltijd voor op 1e Paasdag dus!

◊ Maandag 2e Paasdag
Kat cat
’s Middags was ik bij mijn vriend. Lizzy gaf mij steeds kopjes toen ik naast haar op de grond ging liggen. Haha, echt een grappige foto.
trivia crack
Naast elkaar op de bank zitten en dan Trivia Crack tegen elkaar spelen. Tja… Ik moet er wel even bij zeggen dat ik voor de tweede keer had gewonnen. Wowow.
vip pizza very italian leiden solo verdure
’s Avonds ging ik uiteten met mijn vriend, schoonouders en schoonzusje. Hmmm, uiteraard weer mijn favo pizza. Daar wijk ik niet meer van af want hij is gewoon té lekker.

◊ Dinsdag
anwb maleisie boeken
Ik was vrij vandaag. Nadat ik met mijn hoofd in de studieboeken had gezeten ging ik even bij de ANWB kijken bij de reisboeken. Ik vind het zo stom dat er geen boek was over alleen de stad Kuala Lumpur…

◊ Woensdag
tentamen opdracht verslag toegepaste psychologie nti
Mijn cijfer stond al op internet! Super snel zeg. Een 8 voor mijn verslag van een opdracht. Hoppa!
hardlopen voeten analyse
Ik was op internet aan het kijken voor hardloopschoenen. Ik zag dat je zelf ook kon kijken wat voor soort voet je hebt. Toen heb ik dus mijn voeten natgemaakt en een afdruk gemaakt op karton. De linkervoet was een beetje mislukt, haha. Ziet er niet uit dit.
pad kikker
Toen ik ’s avonds een stukje aan het lopen was, kwam ik een pad tegen die ik bijna plat trapte.

◊ Donderdag
wasa volkoren cracker aardbeien
Ik begon de dag met een goed ontbijt: een volkoren cracker met aardbeien!
alkmaar stad centrum
We gingen een middagje naar Alkmaar zodat ik naar de All4Running kon om een loopanalyse te doen. Ik heb hier gister een artikel over online gezet. Benieuwd naar hoe een loopanalyse gaat, hoe een scan van je voet er uit ziet en welke hardloopschoenen ik uiteindelijk heb gekocht? Dan kan je dat hier bekijken!
Nike Lunarglide 6 hardloopschoenen running
Liefde voor mijn nieuwe hardloopschoenen!

◊ Vrijdag
Subway Den Haag Leeghwater Veggie Delight
Vandaag ging ik naar Den Haag met mijn vriend. Lekker genieten van de zon met een heerlijk ‘Veggie Delight’ broodje van de Subway.
platen den haag platenwinkel lp
Even platen kijken kon natuurlijk niet ontbreken als je met een verslaafde lp-verzamelaar in de stad bent. :-)
bershka men heren den haag
We gingen nog een paar winkels in, maar het was veel te lekker weer om binnen te zijn. We hebben dus nog lekker bij ’t Spui gezeten. Voor het eerst dit jaar zat ik in alleen een hemdje buiten. Nou geloof me, als dat gebeurt dan is het écht warm!

◊ Zaterdag
vers broodje kampioentje lidl
Mmmm lekker! Ik moet hier zelf wel om lachen nu ik deze foto zie, haha. Waarom? Check dit even. Hierna stond er weer een verdieping in de ontwikkelingspsychologie op mij te wachten.
Popcorn time new girl serie
Om aan mijn doel te werken, die je hier kunt vinden, besloot ik verder te gaan met waar ik vorig jaar was gebleven: New Girl seizoen 3. De afleveringen zijn lekker kort en ik hou van die humor, haha.

Zo’n week als dit zou ik elke week wel willen! Ik heb veel leuke dingen gedaan, maar ook genoeg gestudeerd zodat ik op schema lig. Geeft een goed gevoel! Nu genieten van deze mooie zondag. Ik hoop dat jullie ook een fijne week achter de rug hebben. Fijne zondag allemaal!

Welke buiten-activiteit doe jij het graag als het lekker weer is?

9 Comments

 1. anna

  Wat een hoop leuke foto’s, die noodles zien er echt heerlijk uit.

  • Sandra

   Oeh, ik zou zeggen: probeer het eens! Het is echt lekker. :-)

 2. Ysanne

  Ik ben ook gek op Teriyake saus zo lekker! En dat op de bank hangen terwijl je tegen elkaar een spelletje doet herken ik ook heel erg haha. Lekker weekje!

  • Sandra

   Haha, zijn we dus niet de enige die dat doen! Het leuke er van is, is dat het een hele strijd wordt als je naast elkaar zit en dat spel speelt.

 3. Sas

  Heb je de pad niet gekust tot prins? ;-)
  Leuke foto ook die met poes Lizzy<3
  Fijne Zondagavond nog

  • Sandra

   Nah uhhh, dat laat ik wel aan iemand anders over, hihi. :-)

 4. Bente

  Ziet er inderdaad als een heerlijke week uit! Ik ga het liefst hardlopen, of lekker wandelen op het strand. Of gewoon op een terrasje zitten :)

  • Sandra

   Ah ja, ik ben het met alle drie de dingen met je eens! Alles is altijd zo veel leuker als de zon lekker schijnt.

 5. seo

  Hello Web Admin, I noticed that your On-Page SEO is is missing a few factors, for one you do not use all three H tags in your post, also I notice that you are not using bold or italics properly in your SEO optimization. On-Page SEO means more now than ever since the new Google update: Panda. No longer are backlinks and simply pinging or sending out a RSS feed the key to getting Google PageRank or Alexa Rankings, You now NEED On-Page SEO. So what is good On-Page SEO?First your keyword must appear in the title.Then it must appear in the URL.You have to optimize your keyword and make sure that it has a nice keyword density of 3-5% in your article with relevant LSI (Latent Semantic Indexing). Then you should spread all H1,H2,H3 tags in your article.Your Keyword should appear in your first paragraph and in the last sentence of the page. You should have relevant usage of Bold and italics of your keyword.There should be one internal link to a page on your blog and you should have one image with an alt tag that has your keyword….wait there’s even more Now what if i told you there was a simple WordPress plugin that does all the On-Page SEO, and automatically for you? That’s right AUTOMATICALLY, just watch this 4minute video for more information at. Seo Plugin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

© 2023 AroundSan

Theme by Anders NorenUp ↑