Diary 6
Mijn chill-week was chill. Ja, haha, duidelijk toch? Ik heb bewust lekker rustig aan gedaan en van mijn vrije tijd genoten, nadat ik vorige week hard had geleerd. Ik vond dat ik de boeken nu wel een paar dagen opzij mocht leggen. Is ook wel eens lekker! Ook voelde me best goed, dus ik was happy.


◊ Zondag

action
Nadat ik lekker uitgeslapen had ging ik snel even naar de Action. Ik had namelijk geen collegeblokken meer. Nu kan ik weer samenvattingen maken, jihee.
digros dirk fruitsalade meloen
De supermarkt zit naast de Action, dus daar pikte ik nog even een meloen fruitsalade mee. Lekker!
lasagne
’s Avonds aten mijn ouders en vriend lasagne. Ik had alles in de ovenschaal gedaan, maar blijkbaar te vol. Dus eh, lekkage in de oven haha. Ik at lekker mijn favo tonijnsalade.

◊  Maandag
samsung tablet galaxy
Mijn zus en neefjes kwamen gezellig op visite. Ze hadden hun nieuwe tablet meegenomen, en natuurlijk showde mijn neefje hem vol trots aan mij.
Griekse pantoffels
Deze pantoffels zijn zó warm! Ik heb ze gekregen van mijn vriend toen hij in Griekenland op vakantie was geweest. Echt van die pantoffels die er zó grappig uit zien dat ze leuk zijn, haha!

◊ Dinsdag
eigen bijdrage avero achmea
Pfffff, om te huilen! De gevreesde rekening van de zorgverzekeraar. Stomme eigen bijdrage. Natuurlijk is 375 euro niet veel in mijn situatie, aangezien ik de eerste maand al door mijn eigen bijdrage heen ben door alle de medicijnen. Maar alsnog, wat een geld zeg. Waar is die geldboom? :(
hema vier uurtje groene thee
Nadat ik ’s ochtends weer had gewerkt vond ik wel dat ik een thee’tje bij de Hema verdiende. Een 4-uurtje!
turkse supermarkt muntthee munt
Ook kocht ik bij de Turkse supermarkt munt zodat ik weer lekkere verse muntthee kon gaan zetten.

◊ Woensdag
La Place Zoeterwoude
BLEH! Regen en wind.
Ontwikkelingspsychologie
Ik vond het tijd om weer te beginnen met studeren. Een nieuw vak: Ontwikkelingspsychologie. Ik verwacht niet dat ik hier lang over ga doen. Er staan veel dingen in die ik allemaal eerder al eens heb moeten leren. Ik ga lekker snel een tentamen inplannen.
Verstopping
We hadden een verstopping in de keuken. De hele dag is mijn vader druk bezig geweest met kijken waar het verstopt zat. Gelukkig is het uiteindelijk opgelost en konden we weer de kraan gebruiken.

◊ Donderdag
Katwijk sluizen watering meeuwen
Het waaide al de hele week mega hard. Vandaag besloot ik toch om een stuk te gaan wandelen omdat de zon zo lekker scheen. Ik ging de storm trotseren! Onderweg kwam ik deze meeuwen invasie tegen.
strand boulevard Katwijk uitwatering
Terwijl ik wegwaaide op de boulevard, maakte ik deze foto van de uitwatering. De lucht was mooi blauw en de zee super woest.
autorijden
’s Avonds moest ik mijn vader ophalen uit Leiden. Het was een heel avontuur met mijn nachtblindheid, haha. Ook dingen als het licht van de auto aanzetten zijn voor mij ook altijd érg moeilijk om te onthouden. Ik was weer een gevaar op de weg dus. Whoeps! Eeeeeh, ja. Eens een kneus, altijd een kneus vrees ik…

◊ Vrijdag
koffiezetapparaat
Nooooooooooo! De waterkoker was ineens stuk. En laat ik nou nèt thee verslaafd zijn. Toen kwam het creatieve idee van mijn ouders te boven: kokend water uit het koffiezetapparaat halen. Het ging traag, maar het werkte. Ik blij!
gewichten kettlebal trainen workout
Ik train standaard vijf keer per week ’s avonds voordat ik naar bed ga. Ik vind het fijn om moe maar voldaan mijn bed in te duiken. Het voelt goed om m’n lichaam sterker te maken op deze manier. En spieren kweken is natuurlijk ook niet verkeerd…

◊ Zaterdag
bloglovin ipad mini
Mijn dagelijkse ronde blogs lezen op Bloglovin’ en vlogs kijken op YouTube! Dit is echt mijn ontspan-moment van de dag.
donkere lucht regen
Er moesten nog wat boodschappen gehaald worden voor Pasen. Deze lucht kwam ons tegemoet toen we net de parkeerplaats bij de supermarkt op reden. Super donker!
xenos
Ik ging ook nog langs de Xenos om noodles te halen. Toen zag ik deze super toffe collectie. Wat leuk! Lekker vrolijk en zomers!
bollenvelden
Op de terugweg reden we langs de bollenvelden. Ik word hier altijd helemaal vrolijk van! Al die felle kleurtjes bij elkaar. Blijft mooi. :-)
veren mok xenos thee
Bij de Xenos zag ik deze veren mok. En ja, mijn hart maakte een sprongetje. Toen ik de prijs zag (€2,99) wist ik zeker dat ik hem mee moest nemen. Yaaaaaaay! Ik vind hem zó leuk!
thee
’s Avonds ging ik afgesproken met vriendinnen. Het was een gezellige avond! En daarmee ook een perfecte afsluiting van deze week.

Allereerst wil ik iedereen hele fijne Paasdagen toewensen! Geniet er van! Ook wil ik iedereen bedanken voor alle leuke reacties op mijn artikelen de laatste tijd. Ik lees alles met een glimlach van oor tot oor en vind het super leuk en bijzonder dat mensen de tijd nemen om te reageren! :-)
Vandaag ga ik ’s avonds lekker eten met mijn ouders en vriend. Morgen ga ik gezellig uiteten met mijn vriend, schoonouders en schoonzusje. Twee leuke dagen dus!

Ik ben benieuwd wat jij op de planning hebt staan op eerste en tweede Paasdag! Wat ga jij doen met Pasen?